Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Éppen minap gondolkoztam rajta, ha lekellene cserélnem a jelenlegi hybrid Aurisom (2014-TS) milyen autó lenne a megfelelő - elég nehéz a kérdés
Amiből nem engedek, a nagy csomagtartó, és legalább 2.0 motor, és legyen csendesebb pályán.
Rav4 lenne a megfelelő? Lexus vonalon néztem az NX-t is (2018), bár ahogy olvasom tőletek, azért az szűkös belül..de a 2.5-s motor gondolom viszi a bódét -
őstag
válasz koxkids #17351 üzenetére
Rav4-ek azért nem a pályás csendességről híresek. Nem rosszak de kategóriában messze nem a legjobbak. Az NX biztosan csendesebb és szűkebb lesz mint egy rav4, ez már csak ilyen. Plusz előző generációs NX-ben még 3. generációs hibrid van az többet fog kajeszolni autópályán mint a jelenlegi rav4 4. generációsa (ha előző rav4 akkor ebben hasonló).
-
-
Flashback
addikt
válasz ncc1701 #17354 üzenetére
A RAV4, Highlander nekem is jobban tetszik de szerintem nincs baj ezzel a forma tervel. Kicsit ilyen ältalänosra sikeredett, nincs benne semmi formabontó.
A mostani Toyo lineupból mondjuk az új CHR nagyon szép lett!
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
BoneDragon
veterán
-
dj79
senior tag
válasz BoneDragon #17357 üzenetére
Há nem tom, ez úgy néz ki, hogy a prius4 valahogy megszekszuált egy yaris crosst aztán ez lett belőle....
Az biztos, hogy "egyedi" -
Gombinyó
őstag
válasz BoneDragon #17357 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki. -
őstag
válasz aszamóca #17360 üzenetére
Yaris cross-nak nem tudom a faceliftes vagy az ázsiai változata ami sokkal rav4-esebb, de nekem az pl jobban tetszik előröl mint a mostani európai.
Szerk: Flashback: Szerintem a corolla crossban a jobban felszereltek jól néznek ki, az alapok kicsit tényleg olyan átlagosak. Ebben jobb a rav4 ott a fapad is jól néz ki (mondom én fapad rav4-el ).
[ Szerkesztve ]
-
-
Flashback
addikt
válasz ncc1701 #17364 üzenetére
Alfäk híresen szépek. Nekem is tetszenek. Egy közepes felszereltségü Tonale-en gondolkodtam is kb 5 percet. De nem vagyok hozzä elég bátor ezért maradt a Toyo.
Tényleg a legszebb a Giulia quadrofolio a AR palettáról. De mióta a kombiról suvra vältottunk érezhetöen könnyebb mozogni a gyerekekkel. Talán pär év mulva jöhet valami sportosabb forma megint.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Tele von Zsinór
őstag
P3-ra szeretnék 15" felnit venni, de a középfurat és az ET nincs benne a kézikönyvben, hogy mi legyen; neten meg ellentmondásos infokat találok. A kinézett felni furata 54.1mm és ET45, jó lesz ez rá?
16" és 17" téli/nyári felnikkel kaptam, az ezeken levő gumik mostanra lettek cserések és váltani akarok ballonosabbra.
-
Ck.
addikt
Köszi srácok a megnyugtató szavakat, véleményeket, asszem egyelőre akkor mégsem utaltatom be magam a vicc-osztályra.
@CrAzY88:
Hybrid lévén elég nehéz egy konkrét, egzakt számot mondani, sok tényezőtől függ, de nagy átlagban elmondhatató, hogy az NX 300h pályán 130-nál olyan 8-9 liter körül, országúton olyan 5.8-6,5 körül van, városban változó, de jó időben, nyáron stabilan 6 alatt lehet tartani, 4,8 és 6,2 között szokott lenni vhol.
Ezek csak ilyen nagyon durva értékek, nyugodtan rá lehet számolni bármikor +/- fél litert.
Én egyébként önmagában nem nevezném egyáltalán szűkösnek az NX-et, egy F10 5er BMW-m is volt, abban kevesebb volt a hely minden irányban.U.i.: Szép ez az IS, a közvetlen NX-előd nekem is egy 2018-as IS 300h F-Sport, nagyon baba kis gép volt, a fogyasztás pedig durván 1-1,5 literrel volt kevesebb az NX 300h fenti értékeihez képest.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Lexus-t gondolom Lexusra érdemes cserélni. Sima Toyota valószínű vissza lépés, hiába új.
Kolega újabb i30-al is csalódott volt hogy fapadosabb mint a 15 éves bömös.Speedzone tesztben néztem az NX450nek is nagyon jó fogyasztási értékeket mondtak. Valami 5-6 liter 130-140el pályán lemerült aksikkal.
Kb az lett az álom autóm! -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Unokatesómnak van 3 Toyotája. Egy régebbi Yaris, egy Corolla, és egy új Yaris Cross.
Kérte, hogy valami hibaolvasós androidos, esetleg Windowsos hibakódolvasó megoldást nem tudok-e. Hát nem.
Fordom van, ahhoz van OBD kütyü, és program.Toyotához mit használtok?
Emlékeim szerint androidra (talán) a Carista volt.
Tudtok ajánlani kütyüt, és alkalmazást ami jól működik, és használható? -
AXisBOLD
addikt
válasz ncc1701 #16809 üzenetére
Na kész a javítás, végül nem én rendeltem, hanem a karosszériás, kivágták, cserélték, nem panaszkodtak rá. A végeredményt inkább nem kommentálom, de nem is ezért írok.
Ez a berozsdásodás jellemző a gen1 Yarisokra?
Honnan juthat be a víz? Csomagtér ajtó, lámpa vagy az üzemanyagbetöltő felől? Megelőzném a további bajokat, ha van erre módszer.
Aurea mediocritas
-
embe
nagyúr
Még egy kérdés: Milyen alkalmazással használjátok ezt TechStreamET? Vagy a kábelhez adnak programot?
-
ncc1701
veterán
"Az autó van értem". Szép. A kocsi amúgy baromira kéne, mióta láttam egy ilyet élőben.
[ Szerkesztve ]
-
AXisBOLD
addikt
válasz ncc1701 #17396 üzenetére
Látszik, hogy intenzív használatú melós autó, nem csak simán elhanyagolt. Szép ez a Tundra, először Hollandiában láttam élőben kb 10 éve, nelem is tetszik, de nem Mo-ra felesleges egy ekkora gép.
Yarissal kapcsolatban: nálad bal hátul semmi jele a rozsdának?
Aurea mediocritas
-
ncc1701
veterán
válasz AXisBOLD #17397 üzenetére
Nem, qrva jól megcsinálták, igaz, ennyiért el is vártam. Miután megcsinálták, szerelő havernál alánéztem, vittem magammal üregelőt, hosszú csöccsel, meg alvázvédő rücsis sprét (bár a lakatos mondta, h megcsinálták ezeket), de láttam h tök felesleges. A hátsó sárhányónak még tettek alá egy spec műanyag alátét bigyó szerűséget, h ne a fémbe legyen becsavarva.
Na, ezek után a saját kocsimat meg elb@szták. Nem értem őket. -
AXisBOLD
addikt
válasz ncc1701 #17398 üzenetére
Itt nem tudom hogy volt-e üregvédelem, de már nem is fogom megtudni, nem úgy váltunk el... hasonló cipőben járok, évekkel ezelőtt tip-top volt a kiadott munka minősége, mostanra folyamatos zuhanó tendenciát mutatnak.
Mikor csináltak a Tiéteket?
Ez a rozsda egyébként, hogy indulhat meg? Alulról vagy felülről kaphat vizet?Aurea mediocritas
-
ncc1701
veterán
válasz AXisBOLD #17399 üzenetére
Tavaly nyári munka volt. Nekünk ott már sérült volt, osztrákoktól jött. Ott nem sokat szarakodtak vele, rátettek a sérülésre egy lemezt, alatta jól nem kezelték le. Nem lehetett nagy sérülés amúgy, csak ilyen 10cm-es darabon tudtam mérni a rétegvastagságmérővel, ajtó falc már hibátlan volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest