Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bizony, igy szoktam en is. Meg annyit hozza, hogy ha athelyezni akarja az ember, akkor is jobb elobb atmasolni es utana torolni, mert neha rakerdez fajlokra, hogy biztos torolje-e es amig nem kap valaszt nem dolgozik tovabb. Parszor behoptam en is, elinditottam tobb szaz gigat athelyezesre es otthagytam a gepet delutan. Visszanezek este es mindjart az elso par giganal megallt emiatt.

Mondjuk a legcifrabb az, mikor athelyezel, h legyen hely a meghajton es utana mindjart masol is ra valamit, akar tobbszaz muvelet is sorbaallithato vele.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs