Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VGYke

addikt

válasz Kernel #2370 üzenetére

Igen, a makebat.ini manuális létrehozása nekem is eszembe jutott és hogy most leírtad a tartalmát, meg is csináltam, teljesen jó!
    De! valami akkor sem normális, miért nem hozza ezt létre magától?
    Azt gondoltam, tudom erre a választ. A PC-n van:
    * 1 rendszergazda fiók (aki én vagyok és semmi mást nem csinál csak telepít, uninstallál, karbantart),
    * 1 korlátozott fiók (aki én vagyok és mindent csinál ami a korlátozottnak megengedett) és van
    * +1 korlátozott fiók, aki az asszony és nem érdekel mit csinál, de nagy bajt nem tud :)

A makebat-ot korlátozott fiókból használtam és gondolom egy ilyen egyszerű kiegészítőtől nem várható el az az "okosság", hogy felismerje a hozzáférési jogosultságokat és annak ellenére hogy a korlátozott fiók nem írhat a C:\Program Files\Totalcmd\plugins\wcx\makebat mappába, még is írhat....

Viszont tegnap elkezdtem kísérletezni rendszergazdaként is (aki ugye írhat a wcx\makebat mappába).
    De a rendszergazda fiókból indítva és pár "tömörítést" végrehajtva, kilépve, belépve a TC-ből-be, aztán újraindítva a wint sem jött létre a makebat.ini fájl.
    Tehát nem tudom a választ, innen jött a gondolat, hogy zéró (friss telepítés utáni) állapotba kellene hozni a TC-t és újra kísérletezni.
    De lehet ez is felesleges, mert vagy a TC, vagy telepített és törölt pluginek a registrybe is írkálnak... :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés