Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már téma...
Pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam diskurzust róla...Szóval, felcsaptam a 64 bites 8.0-ás TC-t, mondván ha már 64 bites a win, akkor legyen ez is az (semmi különösebb oka nem volt)... Nagy változásokat, gyorsulást, stabilitást, stb. nem vettem észre... Pár dolgot újra be kellett állítanom, de nagyjából minden beállításom olyan lett, mint előtte a 32 bites 7.56/57-esen volt, egy dolgot kivéve, ami NAGYON ZAVAR, mégpedig, hogy a file méreteknél eltűnt az ezres tagolás... Átnéztem a menüpontokat elejétől a végéig, de nem találtam erre vonatkozó beállítást... Próbáltam a win7 területi beállításainál is újra belőni (ott be volt állítva az ezres tagolás), de ez sem segített...
Valakinek lenne esetleg ötlete?
Remélem, hogy meg lehet oldani a dolgot, mert ha nem, akkor biza' megy vissza a 7.57, vagy akár a 32 bites 8.0 (nem tudom, ebben is létezik-e a probléma)...
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HBO Max
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest