Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
battisti
tag
Engem pl. minden érdekel, aknázzuk ki a gép lehetőségeit!
Kipróbáltam a driver részleges cserés telepítését is, és hát bevallom, régen nem láttam már a monitoromon összesen 256 színt, de most sikerült!
Elővigyázatosságból csak az ati2dvag fájlt cseréltem az újabbra, de így nem nagyon tűnt működni. Aztán dolgozni akartam, szóval visszatettem az eredetit, de majd újra próbálkozom, esetleg több fájl cseréjével, mert a zipben egy csomó másiknak újabb a dátuma 2006 áprilisnál. Nem adom fel! és az omegát meg a másik módszert még nem is próbáltam, majd a karácsonyi szünetben szakítok rá még fél órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Elővigyázatosságból csak az ati2dvag fájlt cseréltem az újabbra, de így nem nagyon tűnt működni. Aztán dolgozni akartam, szóval visszatettem az eredetit, de majd újra próbálkozom, esetleg több fájl cseréjével, mert a zipben egy csomó másiknak újabb a dátuma 2006 áprilisnál. Nem adom fel! és az omegát meg a másik módszert még nem is próbáltam, majd a karácsonyi szünetben szakítok rá még fél órát.
Janou