Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jwauer

csendes tag

Vásároltam 1,5 évvel ezelőtt egy Toshiba C660-PSC1JE típusú laptopot. Ezidáig nem foglalkoztam vele, de mostanság feltűnt, hogy az i3-ba épített IGP nem működik. BIOS-ba régebben emlékezetem szerint átállítottam a Primary VGA-t, de most a BIOS-ba semmilyen konfigurációs beállítást sem találtam. Próbáltam frissíteni, de a helyzet változatlan (2.00). A probléma idegesítő számomra, igaz az ATI-s GPU-val tökéletesen működik, de így csak 2 órát bír ki az aksival. :F Próbáltam Inteles grafikus illesztőt telepíteni, de vagy el sem indul, vagy a "minimális feltételeknek nem felel meg" üzenetet kaptam. Próbáltam a Toshiba hwsetuppal állítani, abba se találtam opciókat. Célom az volt ezzel az egésszel, hogy a kettő között váltson a két grafikus kártya. Láttam fórumokon hasonló problémákat, de hogy az Inteles HD-t ne ismerje fel, vagy ne lehessen BIOS-ban állítani, olyat nem. :O

Ezúton szeretném kérni segítségeteket ezzel kapcsolatban, vagy esetleg valami opciót, hogy visszaállítsak mindent eredeti állapotába, mert kezdetnek mikor megvettem a gépet akkor felismerte az IGP-t, de utána valahogy sehol sincsen és nem ismeri fel. (BIOS-t próbáltam defaultra állítani de semmi :( )

Új hozzászólás Aktív témák