- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Egy kis help kéne adott egy Toshiba Satellite C855-1PM noti.
Kb 20 percenként magától lekapcsol a gép akármit csinálom rajta ha terhelve van, ha nincs.
Vinyó hibával került hozzám én cseréltem benne egy 100%-osra.
Meg a procit is cseréltem benne egy i3-2310M típusra.
Lehet hogy ez a baja? Sajna nem néztem meg előtte a másik procival, hanem az új vinyóval együtt kicseréltem a procit is.
Valszeg tehetem vissza a Celeront bele.
-
Janou
Topikgazda
válasz
katona.jozsi #13196 üzenetére
Lehet hogy a töltőd haldoklik, vagy esetleg kontaktos a DC csati.
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi, de tabletről írok.
Csere érett lett a 8 éves l30-as. Ezt néztem ki helyette:TOSHIBA NB Satellite C50-B-15J, 15.6" TruBrite® HD
TFT, Intel Pentium N3540, 4GB, 500GBJátszani nem szoktam a laptopon. Mennyire jó ez a gép netezni, videót nézni, és néha Corelben szerkesztgetni? Az l30-as mindezt vitte, bár win7 alatt kicsit döcögősen. Xp-viszont frankón. Egyáltalán mennyire éri meg ár/érték arányban?
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Ez a jelenség mitől lehet? A tápegység bedugva, az akkumulátor az laptopban és random szerűen elmegy a töltés az akkumulátor visszajelző led rózsaszínszerűen villog és a bekapcsoló gomb ledje nem világít, de a laptop üzemel. Abban az esetben, ha nincs akkumulátor a gépben, akkor egyszerűen levágja a laptopot, mintha hirtelen megszűnne az áram ellátás?! -
firewolf
tag
Üdv néktek!
A C55 és az L50 sorozaton van winchester-használat visszajelző led?
Firewolf
-
Joshi
titán
Sziasztok. Egy Toshiba Satellite P500-14L notebook karcmentes hibátlan, 1,5 óra akksival mennyit ér? 2010-ben lett vásárolva és eredeti Win 7 Home Premium van rajta.
-
Udv urak,
A segitsegetekre lenne szuksegem.
Edesapamnak van egy l850 -ese. Nem ad kepet a sajat kijelzojere, de kulsore igen.
A hattervilagitas kapcsol, de nincs kep.
Kijelzo kuka?Ha igen tud esetleg valaki hozza?
Lg lp156wh4 elvileg -
törölt tag
válasz
Evil Snowman #13186 üzenetére
Nekem csak egy Windows 8-as matrica van az alján, a licenszkulcs nincs ott.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Evil Snowman #13184 üzenetére
Köszi, én asztali PC-hez vagyok szokva és ott teletömnek mindenféle driver cd-vel, így itt nagyon meglepett.
Amúgy nem rémlik nekem a Win 8.1-es matrica az aljáról, de leellenőrzöm ha hazamentem.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Windows 8-nál is kell lennie a laptop alján telepítő kódnak?
-
válasz
Ghoosty #13183 üzenetére
Igen. A licensz kulcs a laptop aljára van felragasztva egy Windows-os matricán, érdemes felírni a kódot, mert használattól függően lekophat.
Telepítő CD-t azért nem kaptál, mert BAck Up CD-t tudsz csinálni az egyik Toshiba programmal ami telepítve van (hirtelen nem ugrik be a neve).
-
Ghoosty
őstag
Sziasztok,
Még sose volt semmilyen saját laptopom, most vettünk először édesanyámnak egyet karácsonyra. Satellite L50-B-177
Tegnap meg is érkezett. Előre telepített Win 8.1 van rajta. Gyorsan kipróbáltam és minden jól működik. Ezért is nem tűnt fel elsőre, hogy nem kaptam semmilyen telepítő CD-t. Nem volt a csomagban Windows licence "könyv" sem. Ez normális?Üdv:
Ghoosty
-
Bass
addikt
Sziasztok
Van egy L300 1c8-s gépem és az lenne a problémám hogy ha másolok a HDD-n (több gigát) akkor az egész gép belassul ha pl közbe netezek,nehezen tölti be az ablakokat,ha gépelek a betűk késésben vannak,a böngésző és az programok megnyitási is nagyon sok időt vesz igénybe,ma telepítettem újra(Win7) de ugyan az. Megnéztem a cpu terhelése 7-11% közötti ha pl egyidőben megnyitom pl a böngészőt akkor szalad fel 22% környékére ez nem sok. A ram is max 43-55% (3 giga van a gépben). Mi okozhatja ezt? Az eredeti 160 gigás vinyó van benne.A másik hogy raktam bele a digi nemt gyorsítása miatt egy Ralink RT2700e-s wifi kártyát és azóta időnként beszaggat az egér és a net is,szaggat a hang a videó,ha elöl a kapcsolón kikapcsolom a wifit és kábelt dugok bele hibátlanul megy,tuti a wifi kártya a gond,de mi ,driver,összeférhetetlenség,vagy hibás kártya? (van hogy napokig semmi majd naponta többször is előfordul ezért is raktam újra a gépet)
-
válasz
egonca #13179 üzenetére
Bár nem hinném hogy változtak a használati szokásaid, de nem lehet, hogy a gyors gépelés közben hozzáérsz a tapipadhoz. Ha gyorsan írok, akkor nekem a hüvelykujjaim hozzászoktak érni és olyan esetben nekem is elpozicionál sajna. Ha nem ez a gond, akkor velük érdemes felvenni a kapcsolatot. A weboldaluk ne tévesszen meg, nagyon jól dolgoznak és elég rugalmasak javítási kérdésekben.
-
egonca
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba Satellite C660D laptopom van és mostanában két fura jelenség jelentkezett.
Az egyik, hogy gépeléskor, a kurzor "elugrik" random módon más helyre, főleg ha gyorsabban nyomom a billentyűket. Ettől aztán tök zavaros lesz az írásom.
A másik, hogy a képernyőn váratlanul csíkozni kezd főleg a felső harmadban, általában sötét / világos csíkok formájában. Hálózati táp nélkül is csinálja, tehát atkku üzemben. Az
(Míg írom ezt a bejegyzést produkálta a "beírási" hibát)
tehát akku üzemben. Aztán egy újraindítás "megoldja" a problémát.
"Természetesen" a garanciám lejárt kb. 2 hónapaj
Tapasztalt valaki ilyen jelenségeket? Mi a véleményetek?
Üdv. Egonca
-
Tomyr
csendes tag
Sziasztok!
Problémám van a toshiba a9 laptoppal.
A proci hőmérséklet ha 40 fölé megy szaggat a filmlejátszás.
Találkozott valaki ilyen problémával?
Köszi.Üdv.Tamás -
Darellus92
aktív tag
Sziasztok!
Van egy elég furcsa problémám amire több órás keresés után sem találtam megoldást. A lényeg hogy a noti hűtése teljesen hülyén működik. Játék közben csak akkor kapcsolnak maxra a hűtők hogyha már túl melegnek találja a procit a rendszer. Ezzel az a probléma hogy ha ő úgy érzi hogy már eléggé lehűtötte, akkor visszakapcsol alacsony fordulatszámra. Szinte minden játéknál, ez a jelenség teljesítménybeli problémákat okoz. Ha maxon pörög a ventilátor akkor minden rendben, 120-140 fps adott, de ha visszakapcsol minimumra akkor 20 fps körüli értéket kapok. Azt szeretném elérni hogy játék közben ne vegyen vissza a hűtő a maximum fordulatszámból mert ahogy a hűtés ingadozik úgy ingadozik az fps is.
Előre is köszi a tanácsokat. Toshiba Satellite L850-13M
(SmartFan nem megy)
-
laychi
veterán
Üdv.
Apósnak a fia adott egy toshiba nb250-108 netbookot,németországban lett vásárolva,német nyelvű,honositani szeretném,vagy újratelepiteni.
Honositást nem támogatja a win7 starter(vistalizátor segitségével sem).
Egy magyar sp1-es windows 7 startert szerettem volna ezután felrakni,de sajnos ez is sikertelen volt.
Külső dvd iró hiján pendrive-ról szerettem volna elvégezni az újratelepitést,csináltam is egy bootolható windows pendrive-ot,le is ellenőriztem az én laptopomon,működik rendesen,viszont a netbookon nem.
Biost átállitottam,hogy az elsődleges boot device a pendrive legyen,nem jött be,indul a windows,próbáltam úgy is,hogy a boot menüt előhoztam és ott választottam ki a pendrive-ot,akkor is továbblépett.
ismételten leellenőriztem a laptopomon,ott gond nélkül előjött a telepitő.2 programmal is próbáltam megcsinálni a pendrive-ot,az usb dvd toollal és a rufussal is,mindkét esetben ez lett az eredmény.
Laptopnál ok minden,a fent nevezett netbook-nál falnak ütköztem.Ötletek?
Jah még valami.
A wifi adapter telepitve van,mégsem látja a wifi hálózatokat,próbáltam,hogy a drivert újraraktam,frissitettem,de nem akarja ez sem az igazat.
telóink,laptopom látják a tömbben lévő összes hatókörön belüli hálózatot,ez meg egyet sem.
Eszköz engedélyezve van,friss a driver,tcp/ip protocoll autora van rakva,routeren be van állitva a dhcp illetve látható a hálózat,megosztott ssid-vel.
Lanon jön a net rendesen,most is erről irok(billentyűzetet legalább sikerült magyarra állitani)
-
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13166 üzenetére
F2 a bios F12 a boot menü.
Egyébként USB3-ról nem biztos hogy bebootol, de ha valami véletlen folytán mégis akkor szerintem meg fog állni a telepítő és kéri majd az usb drivereket. -
frekivalto2
csendes tag
Skacok.
Segitsetek nekem, mert mindjart felak...tom magam.
Satelit c55a laptopnal hogy kell belepni a biosba?Del, F2, F12-re semmi reakció. Kell a funkcio billentyukhoz az Fn billentyu.?
SSD klonozashoz kellene az usb-rol bebutolnom. Most az usb3.0 vn hasznalva. Butolasnal gondolom mindegy milyen usb- hasznalok' nem?
Segitsetek, mert vagy szazszor ujrainditottam a gepet...
A belso toshiba cel programnal hiaba allitottam be az usb elsonek, sajna a hdd-rol indult el.
Koszonom!
Megvan! A billentyut kell atallitani hagyomanyos F1-F12 modba, majd ujrainditas utan F2 vagy F12. Nem tudom melyik, mert egyszerre nyomtam mindkettot!
-
Gomister
csendes tag
Szasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy adott egy A200-1YU, amin eddig Vista volt, most 7 lett. Még csak kb 3 napja van rajta, de azóta produkál olyat, hogy néha elkezd homokórázni, és nem reagál semmire vagy egy percig. Egeret tologathatom, tálcán lévő cuccok gyorsnézetét mutogatja, de nem lehet rányomni, CTRL+ALT+DEL-ezni, meg igazándiból semmit se. Aztán egyszercsak hirtelen magához tér, mindent amit eddig pötyögtem, nyomtam, csináltam, egyszerre lezavarja, és megint megy tovább az élet. Mi lehet a problem?
Előre is köszönök mindennemű segedelmet.
-
válasz
csibusz0314 #13162 üzenetére
Ha az S50-t választod kérdezz rá, abban lehet van. M50 esetén nincs. Szvsz jól jársz a váltással.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
Evil Snowman #13161 üzenetére
Igen, amióta Samu kilovagolt Magyarországról, azóta teljesen hazavágták magukat szerintem.
Én is D3, Heartstone, Tomb Raider amivel játszok.
Az, hogy nincs bill. világítás nem kicsit elszomorító, hisz ez az egyik ok, amiért ezt választottam.
Akkor azt hiszem nem kérdés, és váltok, remélem megbánni nem fogom -
válasz
csibusz0314 #13159 üzenetére
Szia. Az enyémben nincs billentyűzet világítás, sőt egyik verzióban sem ami itthon kapható. Persze ez az oldalukon nincs feltüntetve.
Az enyém full fém kivéve az alja, az egybe műanyag de nagyon rendben van- Amit nézz meg, hogy az általad linklet laposban van-e lehetőséged hozzáférni a memóriához az esetleges bővítés miatt, mert az enyémet el kellett küldenem az Aviatronichoz RAM betétlre, mert otthon nem megbontható sajnos. Ez az egyetlen hátránya.
Játékokat jól bírja, én LOL-t, FM 2014-et és diablo 3-at tolok rajta úgy, hogy egy full HD monitorra van rákötve, de így is megvan a fent felsorolt játékoknál max grafon a min 30 fps.
Helyedben mindenképpen váltanék Samuról, szvsz sokkal jobb minden tekintetben.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
csibusz0314 #13159 üzenetére
Játékokat amúgy hogy bírja? :$
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
Evil Snowman #13158 üzenetére
Végre írt valaki
Már nagyon vártam, mert nem tudok dönteni
Nekem most egy ilyen laptopom van:
Samsung Np370r5e-s02
Recseg-ropog.. mert műanyag..Minőségben nagy ugrás lenne előre? A világító bill nekem nagyon bejön, ennyiért szinte ajándék.
Hardware tudom ugyan az kb, mint a Samuban... de akkor is :/
Kéne egy kis támogatás, hogy döntsek
Megéri-e
-
válasz
csibusz0314 #13156 üzenetére
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Erről a notebookról szeretnék véleményt kérni:
Toshiba Satellite S50-B-11X -
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Lenne valaki aki nagyon vágja honnan lehet beszerezni ritka Toshiba alkatrészeket?
Egy Toshiba Satellite nb10t-a-10f notebookról lenne szó aminek felvált a billentyűzete. Szervízbe azt mondták csere de ők nem találnak hozzá.
Ami rá van írva:H000062810 WK1401
A google-t végigböngésztem de találat sincs.
Hátha valaki otthon van a különleges igénye területén -
ludla
őstag
Van egy Toshiba L50-B-1EF , hogy a büdös francba lehet erre windows7 telepíteni? Not particon tabla hibát, dob se usb se lemezről nem hajlandó elindulni a telepítés.
Kalm007 köszi innen próbáltam szedni őket de a linkek nem jók.
-
ludla
őstag
Sziasztok! Toshiba L50-B-1EF Win7_drivereket honnan lehet letölteni? A hivatalos oldal 404 fogad csak.
-
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13147 üzenetére
Szia
Mind a 3-at átklónoznám a helyedben, mert a windows lehet keresni fogja valamelyik partíciót és ba*zik majd elindulni ha nem találja. A telepítést pedig kezdheted egy billentyű kombinációval, vagy a partíció aktívvá tételével.
Onnan meg már megy magától. -
frekivalto2
csendes tag
Szia.
Megnéztem, valóban több partíció van:
1: 1,00 GB helyreállítási partíció
2: 100MB EFI rendszer partíció
3: 10,05 GB helyreállítási partíció
4: 687 GB NTFSNekem ebből a 3-as kellhet, a 2-es (EFI) az mi?
Mit kell tennem, milyen sorrendben, hogy SSD beépítése után viszza tudjam tenni az eredeti win8.1-et?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv. Péter
Ui. rákerestem a googliban, elég egyszerűnek tűnik a klónozás. Megpróbálkozom vele...
-
frekivalto2
csendes tag
Nm net a lényeg... arra valóban nem kell.
Saját hálózatra, NAS-hoz. Ott már jelentkezik az igény Gigabites hálókártyára.
Amúgy jó kis gép ez, de ilyennel elb...ni, kár érte.Előtte egy Asust néztem ki, ez egy harmaddal olcsóbb volt de annak a minősége nem nagyon tetszett, de abban 1Gbit hálókártya volt...
-
törölt tag
Akkor már mérgelődnék, ha DIGINet 1000 lenne bekötve
De még én sem láttam ilyet. Általában nem is szoktam ezeket. Nekem olyan egyértelmű ilyenkor már hogy gigabites
Úgy látszik ezt is kell nézni.
Szerk.: Mégse mérgelődnék a toshiba már olvassa a digi oldalát
"Minimális igénybevételi követelmények az internetes csomagok sávszélességének teljeskörű kihasználásához:
DIGINet 1000
Intel i7 processzor (4 magos) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB
SSD meghajtó
Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS
Gigabites router (opcionális)" -
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13142 üzenetére
Kérdés milyen neted van... Mert pl. egy 20 Mbit-es mellé felesleges gigabites kártya.
De amúgy valóban fura. -
frekivalto2
csendes tag
-
törölt tag
válasz
DiscoStu #13137 üzenetére
Szia!
Mire szereznéd használni? Igazából azaz i7 egy energiatakarékos proci ami csak 2 maggal rendelkezik. Viszont ha kell a teljesítmény akkor ezt választanám: [link] vagy [link]
DE ha nem kell annyira a teljesítmény, mert hétköznapi használatra kell akkor az általad mutatottat ajánlanám, mert a FullHD IPS kijelző szép képet ad ellenben azokkal amiket én ajánlottam, mert azoknak sima led 1366x768-as kijelzője van ami nem egy álom kép, de elviselhető viszont erős gépek.
Itt már csak te döntesz
Nekem már több mint 2 éve toshiba laptopom van. Még nem volt szervizben igazából gondom sem volt vele. HDD-t cseréltem SSD-re ami nagyon jó ötletnek bizonyult, mert fürge lett tőle a gép. Sajnos elég sok laptopban csak 5400-as HDD van ami kicsit lassú, de elviselhető. Én a helyedben beruháznék egy 120-250 GB-osra.
Mondjuk már kezdek eltérni a témától.Összességében annyi gondom nem volt vele hibák még nem fordultak elő vele. Annyi hogy kicsit recseg a műanyag ház. Nekem egészen pontosan egy L850-13R gépem van.
-
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13135 üzenetére
Sajátgép jobb egérgomb kezelés lemezkezelés alatt láthatod. Ott láthatsz egy oem vagy valami helyreállítási partíciót. Vagy egy partíciókezelő program alatt. Pl. paragon partition manager, minitool partition wizard
-
DiscoStu
csendes tag
sziasztok,
hamarosan laptopvásárlásra adom a fejem és egy Toshiba gépet nézegetek. Szeretnék véleményt kérni, hogy mennyire megbizhatóak, jók, rosszak ezek a gépek általánosságban.
Konkrétabban egy Toshiba Satellite L50-B-16C -el szemezgetek. Ha esetleg errő van vkinek konkrét tapasztalata (pl melegszik, stb), egyen oly kedves megosztani velem.
http://www.toshiba.hu/laptops/satellite/satellite-l50-b/satellite-l50-b-16c/
A segítséget előre is köszönöm. -
Angyur
csendes tag
Talán közelebb kerültem a megoldáshoz.
Megváltoztattam az energiasémát kiegyensúlyozottról teljesítménycentrikusra,így végig le játsza a filmet,nem csíkozódik be,nem fagy le. Ha vissza állítom kiegyensúlyozottra akkor megint csíkozódik és lefagy. Az aksim kuka az biztos,de lehet,hogy a töltőm is?
Lehet a töltő okozza a problémáimat? Amúgy indítgattam akksi nélkül is a gépet,mielőtt átállítottam az energiasémát,ugyanúgy csíkozódott és lefagyott. tippek? Ez azért érdekes. -
Janou
Topikgazda
válasz
frekivalto2 #13133 üzenetére
2 lehetőséged van.
Az első hogyha megvan még a szervízpartíciód átklónozod az ssdre és feltelepíted.
A második hogy letöltesz egy msdn-es telepítőt és az alján található kóddal feltelepíted. -
frekivalto2
csendes tag
Sziasztok.
Uj gépet vettem, C55-1NK a típusa.
Szeretném lecseréli a hdd-t egy ssd-re.
Gyárilag win8.1-el kaptam a gépet.
Mi a teendőm' ha kicsréltem a hdd-t ssd-re?
Nem kaptam win8 telepítőlemezt (én még itt tartok, az os amit eddig használtam az win7.
Win8-at még nem használtam' teljesen idegen a számomra)Szóval a gyári win8.1-et szeretném visszarakni a gépre.
A segítséget előre is köszónöm.
Üdv. Péter
-
István0789
csendes tag
Sziasztok!
A problémám az, hogy egy nekem teljesen random idő után elmegy a hang mindegy, hogy mit csinálok....
Próbáltam már több drivert telepíteni de semmi javulás csak újraindítás után jó egy rövid ideig. Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.
Toshiba l750d-169 psk34e -
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Segítenétek nekem egy kicsit? Nem vagyok Toshiba tulaj, csak húgomnak raktam fel Win7-et. Ezek a driverek közül mik a létfontosságúak?
Melyik pl. az amelyik az FN gombokat kezeli? Mert most ahogy hangosítom, vagy fényerőt állítok, nem kapok kép visszajelzést róla. -
Angyur
csendes tag
-
Janou
Topikgazda
válasz
Angyur #13124 üzenetére
2 dolog lehet szerintem.
1. memóriahiba. Hogy ezt kizárd futtass memtestet.
2. videochip hiba. Ez ugyebár alaplaphiba, mivel Intel GMA X3100 van benne ami integrált és nem diszkrét vga-s. Ebben az esetben azt tudod tenni, hogy elviszed olyan helyre ahol vállalnak BGA forrasztást és kicserélik neked a lapon a chipet. Ez minimum 25e Ft. Ha sikerül megjavítaniuk akkor kiperkálod a pénzt ha nem akkor vagy veszel bele egy új lapot vagy kidobod. -
Zulma
csendes tag
Sziasztok!Mi a véleményetek egy Toshiba satellite c55-a-1j8 -ròl. Ezen gondolkozom,hogyveszek egyet szerintetek meg érnè megvenni 134k-ért?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Húgom nemrég vett egy Toshiba Satellite L50 B-1EK típusú laptopot ami egyik napról a másikra nem bootolt be. Visszavitte oda ahol vette, ők elküldték a Toshiba szervizbe és most érkezett meg, hogy HDD-t cseréltek benne. Na már most ugye kéne rá Windows, de amikor szeretném telepíteni akkor kifagy a telepítéskor és egy piros csíkot hoz be a képernyő tetején, mikor indulna a telepítő.
Most ilyenkor mi van szerintetek? -
konyi79
addikt
válasz
Angyur #13124 üzenetére
Nem egyszerű dolog, számos baj lehet csak tippeket tudok adni:
Próbálj meg más forrásból származó oprendszert telepíteni, ha lehet (értsd: mindenképp) usb-ről, ne optikai meghajtóról. Az usb telepítőt mindenképp másik számítógépen készítsd el, kiszűrd az optikai meghajtó hibás olvasását. Ilyen okozott már nálam hasonló anomáliákat.
Elvileg a memória hibát is kizártad, szóval legyen közben egy ima bejöjjön, nehogy alaplap legyen... -
Angyur
csendes tag
Sziasztok!
Előre szólok,hogy csak felhasználó vagyok, óvatosan bánjatok velem a szakzsargon terén.
Van egy L-300-129 gépem,ami 6 éves. Kétféle hibatünetet mutat, én arra tippelek,hogy összefüggenek.
Bekapcsolás után feláll a 32 bites win7,és vagy becsíkozódik a képernyő lefagyással spékelve, vagy automatikusan újraindítja magát. 40-50 bekapcsolás után eljut oda,hogy nem kapcsol ki és nem csíkozódik be,de ha filmet indítok el, akkor rövid időn belül becsíkozódik. Csökkentet módban nem produkálja ezeket a hibákat. Megy a film is ahogy kell. Ha sikerül csatlakoznom a nethez,semmi hiba, minden megy normálisan. Tudok böngészni,videókat nézni skypeolni. Akár non-stop. HD Sentinellel elenőriztem a vinyót ami közelít a kuka kategóriához. Vettem bele egy másikat (újat WD scorpio blacket),csere után minden ment a régiben,a win telepítéséig sem jutottunk el. Speccyvel mérve minden megfelelő hőmérsékleten működik,nincs melegedés. Kétszer egy giga RAM van a gépben. Egyesével kiszedtem őket,majd újraindítottam a gépet, a hiba ugyanúgy előjött. Ha az alsó foglalatban nem volt RAM,akkor be sem kapcsolt a gép. Gondolom ott mindig kell,hogy legyen.Vagy nem? Hát saccperkábé ennyi lenne. Minden tanácsot szívesen fogadok. Előre is köszönöm.
Üdv
-
bull84ghia
őstag
Hello
Van egy l850 13d noti nálam eladásra. Újratelepítettem, minden működik is rendesen de ha pl az "fn" funkció gombal hangosítok vagy fényerőt állítok akkor a kijelzőn nem jelenik meg semmi. Pedig a funkció működik. Mi hiányozhat róla? -
konyi79
addikt
válasz
katona.jozsi #13120 üzenetére
Semmi.
LVDS 1ch 8 bit max 1400x1050 60 Hz.
Bár próbálkozhatsz még sokat, de akkor sem fog menni. -
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Az Aviatronic Kft-ről én is csak pozitívan tudok nyilatkozni. Most náluk van a laptopom és sajnos elismerték, hogy az a kijelző, amelyiket ők javasolták, nem kompatibilis az én laptopommal.A kérdésem az lenne, hogy mi a megoldás arra, hogy nagyobb felbontású kijelzőt (>1366x768-tól) tudjak belerakni a laptopomba ha 1 csatornás 40 pines kábelen keresztül fut a videó jel, így minden második oszlop hiányzik a kijelzőnél.
Azt ígérték, hogy nyomoznak még az ügyben, de nem tudtak mondani semmi biztosat.
Valakinek ötlet? -
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Van egy C55-A-1RG típusú gépem, az lenne a problémám hogy a windows 7-et nem bootolja be, viszont a 8.1-et igen.
Ez miért van?
-
zileut
tag
A c660 laptomomra felraktam a win 8.1-et, azóta nem tudom a fényerőt állítani. A toshiba honlapján a legfrissebb drivekek telepítése nem segített. Tudna vki segíteni? Előre is köszönöm!
-
hossszú
őstag
válasz
Sirandrish #13111 üzenetére
Nekem megoldódott a problémám a Toshiba fórumán megtaláltam a választ és a megoldást.
Először is frissíteni kellett a biost így már pendrive-ról már ment a bootolás a külső optikáról való bootolást viszont valami oknál fogva letiltotta a gyártó. -
hossszú
őstag
Sziasztok!
c50d-a-133-at hogyan lehet rávenni, hogy bootoljon usb optikáról vagy pendrive-ről? -
törölt tag
válasz
Evil Snowman #13078 üzenetére
A ki/be kapcsolást sikerült beállitani. Az időzitő sajnos csak biosból állitható.
-
Turulbir
tag
Sziasztok!
Adott egy Toshiba C660D-12t lapos. 1.20-as BIOS van rajta, ez nem tud se pendrive-ról se SD kártyáról boot-olni (csak HDD, ODD, LAN és FDD (ez utóbbi nincs is benne)). A Toshiba oldalán van hozzá 1.30-as BIOS, de nem írja, hogy mit változtattak rajta. Van erről tapasztalata valakinek?
Előre is köszönöm. -
Sirandrish
legenda
Heyho. Lenne egy kis gondom. Kezem közé akadt egy C50A1KZ lapos. Memókariról szeretnék WIN7et telepíteni kártyaolvasó segítségével.
De a laptopnak fingja sincs róla..magától nem ismeri fel, BIOSban meg hiába választom ki hogy USB-ról bootoljon, még a boist sem kell bezárnom ahhoz hogy elfelejtse...mi a gond? -
royal63
tag
Sziasztok !
Egy kis segítség kellene .
Van a Toshibának egy Satellite C50-A-1JV tipusú laptopja és mindenhol csak az van írva hogy Intel HD Graphics a VGA , de azt nem írják hogy melyik tipus .
Esetleg tudja valaki ??
Előre is köszönöm !!! -
cibola
újonc
Sziasztok,
van nálam egy Toshiba Satellite A300-as laptop, mely tápról folyamatosan újraindul az üdvözlő kép után. Viszont akksiról tökéletesen működik. Tápról csökkentett módban viszont elindul, nem indul újra.
Kicseréltem a tápot, ugyanaz. Kicseréltem a memóriát, ugyanaz. HDD Sentinel 100%-t ír a vinyóra.
Futtattam Orthos CPU tesztet, nem talált hibát.
Futtattam FurMark videokártyatesztelő progit, az is rendben lement.
Linuxt is próbáltam telepíteni, de a telepítésig sem jut el, újraindul ha tápról kezdem el.
A BIOS-t gyári beállításokra visszaállítottam, nem változott semmit. A BIOS-a elég gyenge, pár beállítást lehet csak megcsinálni benne. BIOS frissítés nincsen a gyártó oldalán.Szerintetek mi lehet a gond? Miért megy akksiról rendesen, táppal viszont miért nem? Nagyon köszönöm előre is segítségeteket!
-
Beldar
tag
Sziasztok!
Egy Satellite A300-29K-t szeretnék SSD-vel felturbózni.
Van vkinek tapasztalata ilyesmiben? Esetleg lehet gondja egyes SSD típusokkal?
A HDD helyett szeretném berakni, ehhez milyen plusz alkatrész/átalakító kellhet?
A HDD menne caddy-be az ODD helyére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest