- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
szucstom #47884 üzenetére
Stamina 9000 alap, a képen látható 58% Chc, 135% Chd, a módosítók chc 1% 267- esek és pulse chd sebzést adók jobb oldalt.
Ez DZ-re való, Skirmisb és LS 10000 staminás kell akkor lesz meg a 9000, de nincs élő talent, okosba kell taktikázva fedezékből véreztetni a Strikereket.
Fegyvertalent House gonosz, halálos. M4 kérlelhetetlen, gonosz, halálos. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
szucstom #46748 üzenetére
Néha szórakázik adott alton is az elmentett szettel.
Kijelentkezés és be hátha megoldja.De megoldotta.
Ha van Ninja bike hátizsákod érdemes lenne kombinálni pl. 3D3 - 2db Predator.
Egyébként veszett a hatos D3 CF PVE Legendary-Ellenállás, UG full nehezítésre.
Csapatban meg DZ-ben is lehet létjogosultsága Predator, Nomád, Reclaimer mellett. -
Anonymus23
veterán
válasz
szucstom #46747 üzenetére
Ennek mondjuk így nem sok értelme van, akkor már kesztyűvel jobban járnál egy Kegyetlennel, és egy táskával, aminél a gyógyítás hat a képzettség tárgyakra is vagy Speciális tálentessel, hogy legyen több képzettséged.
De lehet ez a mix bebugolt (mármint a 2 CF + 4 normál).
2 CF + 2 normálnak is működnie kellene. -
arnikusz
veterán
válasz
szucstom #46744 üzenetére
Pedig kéne.
Hülye kérdés ki van maxolva a biztonsági szárnyad, mert azt írja Only master rank shield mod is active?
Ja ahogy tegnap írtam D3 CF felhasználóként, Navy MP5 jobb, de még jobb a House.
Alap 4-esnél is működött még a 2. GE eseményt abban toltam.
Képet tudsz rakni róla.
Még egy hüle kérdés nem pisztoly volt a kezedben a shield aktiválásakor.
-
törölt tag
válasz
szucstom #45867 üzenetére
Hanyas vagy most? Ahogy egyre nagyobb vagy, egyre jobb cuccok esnek, ezért is felesleges egyenlőre gyártani meg fejleszteni, kár a pénzt pazarolni erre. A forgatás úgyis sok el fog menni. Kiegészítők is egyre jobbak esnek, max néha én ezekre költöttem ha láttam valami nagyon jót.
-
törölt tag
válasz
szucstom #45861 üzenetére
30 után már rengeteg arany fegyver és cucc esik. Én úgy csináltam, hogy mindig mindenből a legjobbat, legerősebbet húztam magamra, fegyver ő hagytam meg. A többit mindig eladtam. Így 0 kiadás mellett egyre csak kezdett gyűlik a lé, max a talentek átforgatására költöttem. Így elég hamar annyi pénz jött össze, hogy mostmár állandó 70-80 Misi körül van a vagyon. Gyártani kiegészítőket majd ráérsz később is, mikor valamit már maxolni akarsz. Apropó gyártás: az egyik tervrajz árusnál tegnap LVOA-C rajzot láttam
-
-
dvd24
senior tag
válasz
szucstom #45805 üzenetére
Ne rohanj, ne akarj minél hamarabb 30-as szintre elérni, csinálj meg mindig minden fő és mellékküldetést az adott kerületben ahol vagy, és akkor az utolsó küldi mindig abba a safe houseba küld majd téged tovább ami nehézségi sorrendben a következő területen van.
Mindig legyél fedezékben, figyelj a környezetedre, ne hagyd, hogy körbevegyenek. Mivel 30-as szintig nem nagyon találkozol majd healer típusú ellenfelekkel ezért próbáld meg mindig a gránátosokat kilőni először.
Mindig nézz vissza a Base of Operationsre és fejleszd, hogy kapjad az új talenteket és skilleket. És próbáld is ki mindet, hogy tudjad mi mire jó. Az egészségügyi szárnyban először azokat építsd majd meg amik növelik a vírus filtered szintjét.
Normal fokozaton minden fő sztori mission teljesíthető egyedül, ha mégis nehéznek érzel valamit akkor, menj vissza egy két szintlépés után.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest