Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Na konkrétabb fps eredmények a gépemmel.

FHD High képek:

[link]

[link]

FHD Ultra képek:

[link]

[link]

Az látható, hogy az Ultra azért nem az én gépemre való. Ez nem is meglepő. Ultrára high end gépek valóak, nekem nem az van. Ennyi.

Néhány kép, hogy mennyire állatul néz ki:

[link]

[link]

[link]

Nos, szerintem 2016-ban egy AAA cím esetén ez a gépigény szerintem vállalható. Meg sem kellett néznem High beállítás alatt a játékot. Ráadásul én jelenleg 1440x900-ban játszom, mert még nincs nagy monitorom, és abban a felbontásban Ultrán is hasít szerencsére. :) . És akkor ugye ott van az a kérdés is, amit Abu korábban már boncolgatott, hogy a beta valószínűleg a konzolos leképzőket használja még csak. Erről én nem tudok konkrétumot, de ha ez igaz akkor megjelenésre bőven kaphatunk még több fps-t, az optimalizált driverekről nem is beszélve.

Gépem az adatlapomon, remélem tudtam segíteni pár fórumtársnak a gépigényt illetően.

Maga a játékról átgondoltabban. A kezdeti sokk után kicsit átgondoltam. Ez a beta marha jó, csak nem sok minden van benne. a végleges játéknál ez lesz a legfontosabb ezek után, a tartalom. Én azt mondom ezt csak azzal tudják elrontani. Engem megvettek kilóra. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog. A fedezékrendszer jól működik, semmi bugba nem futottam bele. Az Ui kicsit fura, ez a "space nyomkodós" style elég gagyi, remélem ezt megváltoztatják. Van e olyan szép mint a 2013-as EA traileren? Talán nincs. De ennél szebb játék nem is kell.

Új hozzászólás Aktív témák