Új hozzászólás Aktív témák

• warcat

veterán

Leírtam már korábban,hogy nekem a DZ miatt került le a fix kívánságlistámról (viszont bétázni fogok) DE:

-a gameplay videók alapján első körben amikor ráviszed a célkeresztet nem csapatbeli játékosra(és az nem rogue épp) akkor kiírja a célponton,hogy non-hostile agent.E pillanat letelése után (úgy tűnt),hogy le kell nyomni újra a tűzgombot a sebzésükhöz,ettől kezdve viszont rogue agent leszel.Első körben ezt sokan be fogják nézni,de kis gyakorlattal már nem lesz baleset a dolog,hanem tényleg szándékosnak kell lennie az egésznek.
    Épp a fenti miatt szerintem az eltévedt golyók sem okoznak gondot amit egy npc felé küldözgetsz,szerintem szimplán nem is sebeznek mást ilyenkor.

-A csapatod figyelmeztetést kap,hogy valaki rogue lett tőletek,de azt hiszem,amíg te magad nem kezded el lőni(esetleg gyógyítani a csapatot) őket,te nem vagy rogue státuszban(ez kicsit visszás,mert pl ha éleszted a lelőtt rogue társadat,nem rak át téged is ellenségessé,ez lehet,hogy bug,bár van ellenszer is rá: beleeresztesz egy tárat a földön fekvőbe,hogy meghaljon mielőtt fel lehetne éleszteni.
    Az incidens súlyosságától függően megjelenik egy ikon és egy timer a fejed felett.Egy gyors kisebb lövöldözés után,amiben mondjuk lelőttök 1-2 ügynököt,olyan másfél-két percig tart a rogue státusz.Ha félreértés/baleset volt,akkor ezt ki lehet húzni valami sarokban.

Azonban ha ezen a ponton nem veszel vissza,hanem na akkor gyakjunk vonalra váltasz,néhány további kill után már rank 3 rogue leszel ez már talán 5 perc+os.
    Rank 5-nél meg szimplán vérdíjat kapsz a fejedre,azaz extra jutalom jár a megölésedért.Ez már csábító,hogy eddig semleges csapatok elinduljanak levadászni téged.

-és itt jön be a halál-funkció: ha meghalsz DZ-ben, xp-t, pénzt, és dark zone kulcsokat veszítesz(ha van nálad).Sima halál esetén,npc keze által és/illetve nem rogue agentként ez elég enyhe.Azonban ha rogue vagy, ez egy komolyabb bünti(nagy adag pénz,fél dark zone xp bar,3 kulcs stb) és növekszik minél magasabb riasztású rogue agentként ér el a halál végül.

A szemétkedés nincs kizárva,biztosan lesz sajnos,ami eléggé elveszi a kedvem tőle,de azért látható,hogy azért úgy van megtervezve a dolog,hogy elsősorban a pve rész a kifizetődő,lehet balhézni és akár jól is járhatsz vele,de sokat is buksz.
    (aki nem látta még: a vendoroknál vehető tápos fegyókhoz dark zone elért szint kell és egy nagy adag pénz.
    A nagy ládák egyik típusának a nyitása is rankhoz kötött (DZ 30).A kicsikhez nem kell semmi,de abban kevés és nem annyira ritka loot van.A nagy kulcsos ládákat npc csapatok őrzik általában egy neves főnökkel aki alapból jobb lootokat dob,valamint jó eséllyel kulcsot is.Pénz és kulcsok a leölt npckből esik(illetve játékosokból ha volt nála).A ládákban több száz DZ funds van,érdemes farmolni őket.A nyitáskor a csapattagok legyenek a közelben.

Új hozzászólás Aktív témák