Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
NULLA új dolog? LOL?
Kezdjük ott hogy kis hardverigénnyel egy olyan grafikát kapsz hogy lehugyozod a bokád, a netcode kellemesen optimalizáltnak tűnik, a háttértörténetet a multiplayer zászlaja alatt (bizonyos játékmódokban) játszhatod végig és még egypár dolog azért van.
Vagy csak én voltam aki pl. használta a kést az ellenfél botján hogy a maga oldalára állítsa, meg ilyen apróságok? Vagy csak én bírom értékelni hogy végre egy olyan játék ahol ellövöm az ellent és megdöglik ahelyett hogy mögémszaladva lekéselne vagy megfordul és leszed?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kezdjük ott hogy kis hardverigénnyel egy olyan grafikát kapsz hogy lehugyozod a bokád, a netcode kellemesen optimalizáltnak tűnik, a háttértörténetet a multiplayer zászlaja alatt (bizonyos játékmódokban) játszhatod végig és még egypár dolog azért van.
Vagy csak én voltam aki pl. használta a kést az ellenfél botján hogy a maga oldalára állítsa, meg ilyen apróságok? Vagy csak én bírom értékelni hogy végre egy olyan játék ahol ellövöm az ellent és megdöglik ahelyett hogy mögémszaladva lekéselne vagy megfordul és leszed?