Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
NULLA új dolog? LOL?
Kezdjük ott hogy kis hardverigénnyel egy olyan grafikát kapsz hogy lehugyozod a bokád, a netcode kellemesen optimalizáltnak tűnik, a háttértörténetet a multiplayer zászlaja alatt (bizonyos játékmódokban) játszhatod végig és még egypár dolog azért van.
Vagy csak én voltam aki pl. használta a kést az ellenfél botján hogy a maga oldalára állítsa, meg ilyen apróságok? Vagy csak én bírom értékelni hogy végre egy olyan játék ahol ellövöm az ellent és megdöglik ahelyett hogy mögémszaladva lekéselne vagy megfordul és leszed?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Eladó Anker Soundcare Motion Boom Plus hordozható zenedoboz!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 12GB (Beszámítás)
- Arturia KeyStep 32 MIDI USB
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kezdjük ott hogy kis hardverigénnyel egy olyan grafikát kapsz hogy lehugyozod a bokád, a netcode kellemesen optimalizáltnak tűnik, a háttértörténetet a multiplayer zászlaja alatt (bizonyos játékmódokban) játszhatod végig és még egypár dolog azért van.
Vagy csak én voltam aki pl. használta a kést az ellenfél botján hogy a maga oldalára állítsa, meg ilyen apróságok? Vagy csak én bírom értékelni hogy végre egy olyan játék ahol ellövöm az ellent és megdöglik ahelyett hogy mögémszaladva lekéselne vagy megfordul és leszed?