Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Zaied: Mi az a kis izé a vezeték nélküli egér dobozában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
djculture: Persze nem azt mondom, hogy minden szempontból rossz a DLC elképzelés, inkább azt, hogy sok esetben az ember fejéhez vágnak egy, a megjelenés előtt már kihirdetett tartalmat (ami szerintem simán bekerülhetett volna alapjáraton) elég necces áron, mivel sok esetben adnak 1-1 új pályát meg 1-1 új fegyvert pl. Tehát nem magával a tartalommal van a gond, hanem azzal, hogy ezzel próbálják a játékuk életciklusát kibővíteni ahelyett, hogy inkább még rászánnának plusz fél-egy évet a fejlesztésre/bővítésre.
albert8: Ennyivel megjelenés előtt szerintem már biztos nem lesz nyílt. Mindenki kikerülte a kulcs osztás rendszerét és szerintem ők sem annyira buták, hogy ezt nem vették észre. Szóval akik tényleg ki akarták próbálni, úgyis hozzá jutottak egy kulcshoz.
A Smart Pistol elképzelés számomra egyszerűen vicces. Értem én, hogy sci-fi meg leginkább a casual réteget célozzák meg, de szerintem akkor sem lenne szabad ilyennek lennie egy multiplayer játékban.atidzsiforc: Tudtam, hogy még kifelejtek valamit, a burn card-ok. Egyszerűen lenyűgöző elképzelés, jobb pluszt el sem tudtam volna képzelni egy játékhoz... Szerintem egy multiplayer játéknak az legyen az egyik pillére, hogy mindkét fél egyenlő esélyekkel induljon. Szvsz az lesz a vége, hogy lesz két tábor, egy, akik a nerf-ökért, másik pedig, az adott idő jelenlegi állapotát megőrzésért szólal fel, ezt követően a fejlesztő majd nem tudja eldönteni mi legyen, ezt is csinál, azt is csinál és a végén egyik fél igényeit se fogja tudni kielégíteni, a játék pedig a süllyesztőbe kerül "félkészen". Kijön hozzá 1-2 DLC a remény fényében, aztán már csak pár száz játékos marad a végére.
Összességében számomra nem kínál semmit, amit tudnék élvezni. Ha hentelni akarok menni, akkor ott a Loadout, ami nem mellesleg F2P (igazi F2P, nem Pay to win, igazi pénzért csak kinézeti dolgokat lehet vásárolni). Elsődleges játék meg marad a CS:GO, abban minden megvan számomra, ami kell egy játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natúr Titán Színben Kártya-független,2026.03.26.-ig Apple Garancia,
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest