Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Slystyle

őstag

válasz atidzsiforc #229 üzenetére

Lenne egy pár:
    - Botok jelenléte (Ezzel még annyira nem is lenne probléma pub-on, de még competitive módra sincs lehetőség.)
    - Competitive mód hiánya (Egy only multiplayer játéknál elvárná az ember, hogy valamiféle competitive módra legyen lehetőség. Mondjuk no bots, no titans, pilot vs. pilot.)
    - Eleve a béta elképzelése (Only multiplayer játéknál alapvető lenne a nyílt béta manapság.)
    - A játék eddig csak arról szól kb, hogy botok farmolása -> titán behívása -> meghalsz ->... ezt rakd egy folytonos körbe = Titanfall experience.
    - Auto Pistol (Szerintem ezt nem is kell különösebben magyarázni. Eléggé vicces látni egy only multi játékban egy ilyen fegyvert. Lassan már ott tartunk, hogy az x22 és a WH feature lesz a játékokban.)
    - Hiába állítgattam a grafikát, nem változott semmi (Origin felhőtárolás power! A grafikai és egyéb játék beállítások legyenek már lokál tárolva. A loadout-ok és key bind-ek felőlem mehetnek olyan felhőbe, amibe akarnak)
    - EA, mint kiadó és az Origin rendszere (Lehet sok embernek ezzel nincs problémája, de szerintem egyértelmű, hogy amit az EA ad ki, az mindig elbukik valamilyen szinten. Lásd BF4, a DLC-k repkednek, de még egy normális bug mentesítés nem volt tudtommal.)
    - DLC előre bejelentése és még csak a béta folyik (DLC-t nem tudom miért kell erőltetni, tipikus EA. Fizettél 12-13k-t a játékért és még fizess a plusz tartalmakért 3-4-5 ezreket. Természetesen beszerezhető olcsóbban is egyes helyeken, de ez a nagy átlag)
    - A játék bár only multiplayer, mégis teljes árat kérnek a termékért (Persze van egy kis történet a multiban, de nem túl sok. Tehát kiadsz egy multiplayer játékért 12-13k-t, megveszed még mellé a DLC-ket is, mert tele vagy hype-al és máris ott vagy, hogy 20k-t kiadtál kb a semmiért. Nem hinném, hogy annyira tele lesz tartalommal a végleges verzió a kiegészítőkkel együtt.)
    - Még van egy pár apróság, de a fentebb soroltak lennének azok, amik leginkább zavarnak.

Kiemelném, hogy ezek a saját véleményeim a játékról. Ha másnak tetszik a játék, akkor áldásom rá és élvezze minden pillanatát. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés