Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Slystyle

őstag

válasz wwenigma #250 üzenetére

Lehet makrója bárkinek, de ha csak egyedül játszik és nem segíti a csapatját, akkor semmit sem ér vele. És akkor még a reflexeiről meg a pontosságáról nem is beszéltünk.
    Nem véletlen a CS az egyik leghíresebb játék mind casual és competitive vonalon. Grafika meg annak számít, akit érdekel. Crysis 3 esete, csili-vili grafika, multi tele bug-al. Inkább legyen középszerű grafika terén egy játék, minthogy tele legyen bug-al és lássam a hajszálerek dagadását az ellenfél szemében. Single-nél számítson a grafika, ne multiban!
    Amúgy sem hasonlítottam össze a Titanfall-t a CS-vel, csak leírtam, hogy mit gondolok a Titanfall-ról és mellé megemlítettem, hogy nekem a CS az elsődleges játékom és az is marad. Nem értem, hogy ez egyeseket miért bánt.

JamesHun: Mivel a szóban forgó játék kiadója az EA, ezért is említettem EA-t. Legfőképp rájuk vonatkoznak a korábban leírtak, de ugyanúgy mindenhol megtalálható ez a koncepció. Sajnos a játékipar annyira kinőtte magát, hogy inkább a profit számít a fejlesztőknek, nem pedig a vásárlók elégedettsége.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés