Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Titanfall
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Na toltam énis egy pár kört, nekem nagyon bejött. maxra húzva még szépnek is mondanám, a játékmenet meg elég pörgős. Szerintem a játékosszám is megfelelő, bár a botok tényleg csak ágyutölteléknek vannak.
Amúgy nektek meccs kezdetén nem szaggat be a játék? 270-es pingről áll be 50 körülre, és elég erősen beszaggat, pedig az adatlapomon levő konfiggal nem illene. Tudom hogy béta állapotban van, és ettől eltekintve meg vagyok vele elégedve, de teljes áron biztos nem fogom megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Pro 14 Plus PB14250 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe gar
- Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest