Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
2-0 vagy 2-1 lesz szerintem, első félidőben szerintem ismerkedős, lazább foci lesz, aztán második félidőben bevágnak párat, de egy gólnál többet nem fogunk lőni, ebben biztos vagyok....de még az is necces

4,5 under + H szép kerek 2es odds, szerintem meghintem 15-20k val, én elég félrevezetésnek érzem ezt az egész odds mozgást....
Más kérdés, hogy van abban valami amit szab.tam írt kicsivel feljebb, miszerint kijutni nem fogunk, de mindezt úgy teszik, hogy megszivassanak...meg hát nem is mi lennénk ha kimaradna a reménykedős, 'feltámadtamagyarfoci' szakasz, szóval hazai győzelem a második meccsen, de 1 góllal többel nyernek a norvégok, vagy esetleg hosszabbításban kikapunk ha lehozzuk ugyanolyanra a meccset.....én ezeket látom még esetleg reálisnak, de azt semmiképp, hogy nem nyerne Norvégia hazai pályán
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest