- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
NyxNyxNyx
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem valami központi rendszer lehet, de biztos rengeteg ember dolgozik egy ilyenen...
Shkiz0: Pfff, 60 ezer? Nem gondoltam volna ennyit buktál azt gondoltam vagy 10-et mivel nyertél is azért a héten...Ha Nadal nyerne mennyit tudnál lefaragni?
Amúgy ne búslakodj, majd jövőhéten visszahúzzuk...
-
B-L-A-C-K
titán
Én a Bayernt nem piszkálom már 2 hete, nagyon sok ponttal vezetnek, egy X vagy egy vereség szerintem most már nagyon benne van a levegőben, így én azt kihagynám, de persze lehet ismét sima lesz, de már a múltheti találkozón is rezgett a léc, éppen hogy nyertek az utolsó pillanatban.
Arsenal/Liverpool szerintem hozza, a Lyon meg ugye kiszámíthatatlan, elvileg annak is jönnie kellene, de én azt sem bántanám.
Shkiz0: az csak ideiglenes volt, míg nincs kész az új, mondták pár napig bent lehet, de közbe még mindig nem találtam új képet ami tetszeni így levették.
-
NyxNyxNyx
addikt
-
GabN73
addikt
Mai próbák...
City-United meccs : hááttőőő, 3 pont van a 2 csapat közt, vagy X vagy Untied győzelem. Szerintem.
Tottenham meccs: nem tudom, hogy mennyire akarnak felfelé haladni, de azért őket raknám.
Liverpool: Hát, hát, nagyon középen vannak most, kérdés, hogy akarnak e felfelé haladni.Ha MU-Tott-Live győzelem lenne, az most úgy 31-es szorzó
Barca meccsnek van jelentősége?
-
B-L-A-C-K
titán
Pedig a tippkirályunk, giigz tutira mondta...
Mindenkinek:
Amit linkeltem képet az előb, és a cikkben akkor Mayweather arra tett,hogy a Michigan nyer legalább 14 ponttal
A meccs oddsai: Alabama 1,20 Michigan 4,75
Akkor ez hányas oddsra tett 3 millát?Vagy pont a másikra tett vagy elírták?
-
B-L-A-C-K
titán
Nem éppen erről van szó, ha akarnék tudnék rakni, lekötve van egy normális összegem, illetve kp-m is van pár százezer, szóval nem a fizetésemet várom remegve, hogy rakhassak. Egyszerűen csak pihenőre rakom magam, 50 illetve 20 ezres tétes szelóm ment el múlt héten, ami attól függetlenül, hogy így is 100 ezer feletti pluszban zárom a hónapot nem esett jól...200 felett terveztem, ami pedig egy kicsit több szerencsével simán meg lehetett volna..
-
Ayg0
senior tag
eddig amilyen sz*rkamu meccsek voltak kezdve a D csoporttal és folytatva itt, az A-ban, semmilyen összeesküvés elméletet nem vetek el. : ) bár nem úgy tűnt, hogy így terveték, mert az egyik orosz védőnek, valamint a csereként beállított dortmundi(?) csatárnak a lövése, és talán Dzagoevnek(?) a kapufa mellett elcsorgó fejese is életveszélyes volt, simán gólra ment mindegyik. az első félidőt nézve én is azt mondom, hogy nem volt tiszta a dolog, de a végeredményt tekintve majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy valami nem a megbeszéltek szerint történt. : ) (X meccs volt...)
-
Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest