Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
janeko
őstag
ez a Chelsea ennyi volt számomra megint buktam rajtuk egy tízest...
Boas-t és Torrest elkéne zavarni de nagyon gyorsan. Igazolni 2-3 JÓ csatárt aki nem fél a labdától mert ez a Torres ez NULLA komolyan...

-
sz_abika
addikt
Jön a Milton Keynes, meg a So'ton csak az a f@sz Chelsea nem.
Ezt a villásboásfüstöltsajtost el kéne küldeni melegebb éghajlatra. -
jozsi252
veterán
Ugyanezeket raktam meg.
Chelsea-nél meg mielött fulham gólt lőtt volna X-re 7-8 körüli odds volt, most hogy lett 1 gól fulham részéről is 2.re levitték. Jóljárt aki a gol előtt tett X-re esetleg.
(#32695) Ripper03
Chelsea-t énse csak a másik hármat, de úgylátom teis tanultál a chelsea-s dologból, hogy lehetetlen kiszámítani őket.
-
B-L-A-C-K
titán
Jaja, csak az baj tudod nem veszed észre magad, ez nem egy MAGYAR HELYESÍRÁS kibeszélő topik, hanem TIPPMIXes, és más is mondta már kicsit idegesítő vagy nem csak én. Valóban hibáztam, de szerintem mindenki értette mit írtam. Plusz ha nem vetted volna észre próbálsz itt mindig okoskodni dolgokon, amiben még1x sem volt igazad mert olyan buta vagy. Mondjuk gondolom itt a helyesírási hibákon kiéled magad, de ez tényleg nem az a fórum ha még esetleg nem tűnt fel. Magadnak inkább írogasd egy kis füzetbe ki mit ront el, és verd ki rá a kis farkadat!
-
giigz
veterán
City, FC Bruges, MU és egy másik szelvényem még Chelsea is

-
B-L-A-C-K
titán
Te agyilag olyan beteg f@sz idegesítő hülye gyerek vagy hogy már kibaszottul unom!
3om ne haragudj az HÁROM (3) akart lenne, gondolom nem értette senki, főleg te nem!
IDIÓTA f@sz vagy!
Elnézést mindenkitől a szép bókokért így karácsonykor de már tényleg nagyon unom ezt a hülye gyereket!
-
na még a végén a Chelsea megy.
-
B-L-A-C-K
titán
Na raktam én is egy vak kamit meg egy kis lájtosat.
A lájtos:
Chelsea hendi/Liverpool első félidő 3K ~ 9K
-
pohár
félisten
mai poén:
29 Liverpool - Blackburn: Blackburn szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 1,74
39 West Bromwich - Manchester City: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 3,40Eredő odds: 5,91600
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 1775 Ftés a komolyabb:
227 West Bromwich - Manchester City V 1,48
216 Liverpool - Blackburn H 1,30
204 New Orleans - Atlanta H 1,37Eredő odds: 2,63588
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2635 Ftna nyerjünk ma is valamit

-
N-vidi-A
őstag
Én ma szenesre nyerem magam, szóval ugyan mindegy mi lesz!

-
giigz
veterán
Aztaaa mindenségit!!

5.000 Ft ----> 26.000 Ft

És akkor még kell mára a 3 meccsem... Ha elmegy, ingyen volt. Ha bejön, akkor meg 50e Ft!

-
Szerencsemix a mai napon lesz elérhető 22 óra után?
-
jpm
senior tag
Manchester Utd. - Wigan: 2 vagy 3 (D), gól lesz 2.07
West Bromwich - Manchester City: 2 vagy 3 (D), gól lesz 1.93erre kellene tenni vagy 20k-t ha találok lottózót ami nem valószínű.
-
törölt tag
Hali!
Valaki nem tudja, hogy működik e az Abaqoos utál ma(ünnepnapon) is?
Szerk.: Egy IP alapján lehet több Abaqoos számla is? Csak mert nekem már van, apu meg akar magának...

-
ricsi081
tag
Köszönöm umek!

-
jozsi252
veterán
Huu else hiszem 87-88 nagy hála a tipphozónak

-
umek7
őstag
+35k, online pedig még plusz 44k
-
umek7
őstag
OKC - ORL stream
-
umek7
őstag
88-87!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha a harmadik negyedet nem bassza el a Bulls, illetve a 4. negyedben már az elején is játszanak akkor sima lett volna, de így még én is bedepiztem. A lényeg hogy megvan, ollllllllllllé
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff mekkora mákotok van nyert Bulls, pedig aki látta az tudja Lakers megérdemelte volna simán...
Gondoltam én nem lesz olyan sima meccs, és ez csak mákon múlt hogy jött az utolsó pillanatban, sőtt az utolsó dobás a Bullsnak érvénytelen lett volna mert lépés hiba volt, de szerencse is kell ehhez, és ez most nagyon az volt...
Grat aki nyert, én nem bánom meg hogy nem raktam, kicsit az ideg megölt volna nézve a meccset...

-
umek7
őstag
Nyer a Lakers.
-
giigz
veterán
Erösen kezd a Lakers

-
umek7
őstag
Na még 2 perc és kezdődik. Hajrá CHI!
-
giigz
veterán
Kezdödhet az izgulás...

-
umek7
őstag
Na még kereken 50 perc, a Sport1-en követhetjük majd.
-
expander
senior tag
el lett mondva, hogy 24.-ei es 25.-ei meccsekre szombat 12:30ig lehet fogadni neten, es tippmixen is, a hetföi meccseket pedig hetfö reggeltöl is pakolhatod, a netes fogadas pedig hajnal 5töl lesz elerhetö... kicsit olvasgassatok, ha nem vagytok tajekozottak.
-
giigz
veterán
Betclic 1,45-ért adja a Chicago győzelmet.
Van egy olyan érzésem, hogy nyerni fogunk!! 
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
na akkor meg kell lőnöm még mielőtt átlép egy bizonyos határt

umek... az előbb néztem a tippmix/max kínálatot, már csak hétfőre vannak fogadási lehetőségek, de fel is volt tüntetve a fogadási határidő:
179 1 LA Lakers - Chicago 2.04 12.50 1.85 Szo 12:30 dec. 25
180 1 Oklahoma City - Orlando 1.30 15.50 3.60 Szo 12:30 dec. 26na már most ebbe az a vicces, hogy az OKC meccs szinte közvetlenül a Bulls meccs után lesz, hajnali 2-kor kezdődik, lehet elírták tegnap a tippmixes srácok a fogadási határidőt az OKC meccsnél...
-
umek7
őstag
Próbáltátok is tenni és úgy volt lezárva? Mert ha igen akkor ez elég amatőr baki a tippmixtől, mondjuk mit is vár az ember tőlük.. 12:30-ig lehetett volna elvileg a kiírás szerint (egyébként nincs leszedve mixről)
Touréék mennek kupázni bizony. Az odds már nem fog nőni, ezért ilyen magas valószínűleg.
Szerk: Félreértettem a kiírást, jan.16-tól mennek, és a Wigan ellen nem fognak elsőnek játszani.
(#32635) B-L-A-C-K
Yep, valszeg sokan pakolják.
-
ricsi081
tag
Pár óra és kiderül, hogy vagy nagyon sokan nyerünk, vagy meggazdagodnak az irodák.

Nem láttam olyat aki ezek ellen rakott volna, volt aki a hendit is bevállalta, kegyetlen nagy néptipp lett...De hát karácsony van, csak bejön!
-
umek7
őstag
LAL oddsa Kobe-val is 2,70, míg a Bulls 2,30+-ról már csak 1,50
-
umek7
őstag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Emberfüggő, van ki erre, van ki arra esküszik. A bet365-öt tudom ajánlani, minden szempontból korrekt. Igen, felutalsz bankkártyáról, megjelenik a virtuális számládon az összeg amivel tudsz fogadni, majd ha kifizetést igényelsz akkor ők visszautalják a valódi számládra. Természetesen a kiutalás általában több napot vesz igénybe mint a befizetés, mert a befizetés az instant. Azon se lepődj meg ha kifizetésnél személyes adatokat kérnek szkennelve, ergo érdemes valós információkat megadni, ha nem akarod bebukni a pénzed. Ettől nem kell félni, minden irodánál így működik, alap védelmi mechanizmus lett az ügyfél érdekében mostanra.
-
giigz
veterán
Mi van itt emberek? HOLNAP ÜNNEPNAP VAN! ----> Posta nem lesz nyitva!
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Hol a legjobb online fogadni? Illetve ez úgy működik, hogy elutalsz a kártyádról egy bizonyos összeget, azzal játszol, ők meg visszautalják a nyereményt adott esetben?
-
wmarci
senior tag
Amúgy ma még lesz új szerencsemix? Arsenal meccsre szeretnék rakni,de kivették a mostaniból.
-
wmarci
senior tag
Na holnap nyitva van a posta ( 8-18 között) Postán csak lehet már rakni nemde?
-
giigz
veterán
Karácsony DEC 25-26

-
wmarci
senior tag
Én egy ilyet raknék (Newcastle nélkül vagy vele), ha tudnék valahol egy Lottózót

*(0-1) Arsenal - Wolverhampton kb 1,55 H
222 *(0-1) Manchester Utd. - Wigan 1.54 H
228 *(1-0) West Bromwich - Manchester City 2.15 V
197 NY Rangers - NY Islanders 1.80 H
200 Chicago - Columbus 1.68 H
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem raktam ma semmit kiköltekeztem magam.Talán holnap

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kár hogy én csak holnap tudok rakni.