Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
makraipeter1
tag
A mai Málaga - Villarreal meccsen mehet egy H?
igazából mára egy ilyet szeretnék:
Brøndby - AC Horsens 1 (1,85)
FC Barcelona - Rayo Vallecano 1 (1,05)
Málaga - Villarreal 1 (1,72)
New Orleans Saints - New York Giants 1 (1,26) -
pohár
félisten
válasz
N-vidi-A
üzenetére
jól tudod

de 500ft-jával is fogadhatsz, csak az a lényeg hogy a szelvény amit megteszel, ne legyen kisebb odds-ú mint 1,50
amúgy a neved alatt ahol az egyenleged mutatja, ott tudod követni hogy mennyi a kivehető pénz, a bónusz, és a kettő együtt
a Malaga meccsre GG mehet, avagy mindkét csapat rúg gólt, 1.83-ért tetszik

ha csak olyat szeretnél tenni hogy pl a Malaga rúg gólt, akkor olyat keress hogy Kapott gól nélkül, és azon belül Villarreal - nem, magyarul a Villarreal nem húzza ki kapott gól nélkül

-
N-vidi-A
őstag
Na bet365 ready, bedobtam 15e Ft-t, most van 30e Ft-m bónusszal, amit lehet nem kellett volna aktiválni, mivel összesen 90e tétben kell játszanom ha jól értem, ami nem lesz kis mutatvány!

Várom mára a tuti tippeket!

-
makraipeter1
tag
Na nekem meg megérkezett a pénz.

Élő fogadást mindjárt ki is próbálom 50 forinttal
Bár a tippmixtől a pénz nem jött vissza. Valaki szerint visszaGYön? -
N-vidi-A
őstag
A második!
Tudok rakni, csak nem értem a cuccost.
Röviden.Kijelölök 4 csapatot külön meccsről, akit esélyesebbnek tartok, rákattintok mind a 4 fogadásnál a "B" betűre, majd alul melyiknek mi a jelentése?
1B + 1/2 @2 = Ezt nem értem mit jelent
1B + 2/2 @1= Ezt sem!
Bocsi a bénázásért!
-
pohár
félisten
válasz
N-vidi-A
üzenetére
most akkor mit nem tudsz?

befizetni, vagy dupla esélyt rakni?ott van pl a főoldalon hogy Malaga - Villarreal, ott rámész hogy további piacok, és azon belül ott van minden fogadási lehetőség, mint pl a dupla esély is, de nem minden ömlesztve, hanem felül van 9 kis négyzet, amikre klikkelhetsz, és az ahhoz tartozó fogadásokat megjeleníti neked

-
N-vidi-A
őstag
bet365-ön is van "több esély" fogadás?
Ha igen, annak mi lenne a neve az adott oldalon?
-
umek7
őstag
Továbbra is várom a választ arra hogy mi a baj az Unibettel. A bet365 pedig az egyik legelismertebb fogadóiroda.
-
wmarci
senior tag
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de mára a felhozatal egyszerűen valami ****.
Ötletek persze jöhetnek, hátha kedvet kapok valamihez
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézegetem a meccseket ilyet se láttam még:
Ascoli - Bari
Ascolit nézem hogy került a tabellán az utolsó helyre, most olvasom: -10 pont (anyagi problémák...)

-
N-vidi-A
őstag
Nos, mára van valami izgalmas?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
makraipeter1
üzenetére
Én egy szóval sem mondtam hogy unibetre utalj...De amúgy pár száz/1-2 ezer forintokat szerintem mind1 hova utalsz...
De első lépésként én amúgy is Betclickre utalnék a helyedben, új regisztrációsoknak 11 ezer forintig az első fogadás ha elmegy visszakapod a fogadás összegét...
-
wmarci
senior tag
Holnap Düsseldorf, Malaga?
-
pohár
félisten
válasz
makraipeter1
üzenetére
én kihagynám az unibetet, bet365 & sportingbet a nyerő, de a bet365-re nem tudsz befizetni vele, csak sportingbetre az említett irodák közül

áhá, SP-re 2500ft az alsó limit

-
pohár
félisten
válasz
makraipeter1
üzenetére
miért unibetre???? meg lett mondva hogy bet365-re menj

amúgy szerintem 1500ft alatt sehova se tudsz befizetni -
makraipeter1
tag
Megint elbaszcsiztam

Szóval regisztráltam abaqoosra, meg unibetre.
Még ma elkezdtem átutaltatni 1400 forintot abaqoosra, de elnéztem, mert 1410 forint átrakni az unibet számlára
Szóval ahova lehet abaqoos-al pénzt rakosgatni, ott van olyan, ahol az alsó limit 1400 forint alatt van?
-
-
expander
senior tag
nem volt ez bunda. mind a 2 csapat annyira hihetetlen szar volt, hogy elmondani nem lehet. ami a legcsunyabb, hogy a diosgyör olyan amatör hibak miatt kapta mind a 3 golt, hogy sajnos nekemis az kell mondanom, hogy megerdemeltuk....... talan egy kicsit most arconcsapja a csapatot ez a vereseg, hogy nem lehet több mint 10ezer lelkes szurkolo elött ilyen harmadosztalyu futballt jatszani, mert nekunk szurkoloknak sem veges a türelmünk... nem azert ment ki ennyi ember (15millional is több az eladott jegyekböl befolyt összeg), hogy ilyen amatör modon "focizzanak". bizzunk a sikeresebb folytatasban :S
-
wmarci
senior tag
mikor lesz új szerencsemix kb?
-
Én eltaláltam a DVSC-FTC 2re
eltaláltam a Livepool-M. City Xre
erre a szelvényemet elvitte a Barcelona meg a MU.
Ez a méreg! -
janeko
őstag
hihetetlen 2 szelvényt raktam mind a 2 szelvényen 3-4 meccs volt mind 1.2 körüli oddsok..
egyiket a barca a másikat meg a bayern vitte el. elégé kamu meccs volt mind2 -
whited
addikt
2-2

-
NyxNyxNyx
addikt
Igen. A city kerete olyan kimagasló a premier league-ban ,hogy hendivel is meg kellett volna vernie a liverpool-t. Amúgy most is néztem a meccset és nem a Liverpool volt jó, hanem a City volt szar.
Ja és végül is nem az év meglepetése, csak nagyobb, mint a Bayern (nekem).
-
wmarci
senior tag
Mainz-Bayern 3-1

-
NyxNyxNyx
addikt
Na a cityn megy el 8-ezrem.

Számomra ez nagyobb meglepetés, mintha kikapna a Bayern.
Ha a Milan nyer, akkor visszanyerem a pénzem. -
sz_abika
addikt
Amúgy egyetértek egyre jobban a kollegával aki kifakadt, hogy a szelvény képlete
n-1
-
geeg20
csendes tag
49 Mainz 1 - 0 Bayern München és ez mi ha nem bunda még hogy a Németeknél nincs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
whited
addikt
diósgyőrdiósgyőrdiósgyőrdiósgyőrdiósgyőrdiósgyőrdiósgyőrdiósgyőrdiósgyőrdiósgyőr

-
sz_abika
addikt
76' FC Twente Enschede 0 - 0 Vitesse Arnhem
gyerünk má'!
-
whited
addikt
hajrá diósgyőr

-
giigz
veterán
4.900 Ft ----> 25k

Tottenham X2 OK
Anderlecht X2 OK
Valencia X2 OK
Barcelona B 1X OK
Llanelli X2 OK
Videoton X2 OK
Inter X2 OKÉrekesség: Minden meccs simán is bejött volna, dupla esély nélkül. Hát igen, utólag könnyű... Így az 5k-ra 260.000 Ft lett volna.

(#30332) jpm:

-
sz_abika
addikt
85' Paks 1 - 2 Videoton FC
Mainz 1 - 0 Bayern Munich
ez se rossz

-
wmarci
senior tag
Mainz

-
vikvuk
senior tag
vettel váltó
-
giigz
veterán
Nem kérek semmi többet... Csak a Videoton ne kapjon ki!!!!

-
umek7
őstag
Ugyan már. Nem kétséges hogy rengeteg bunda van, de abban biztos lehet mindenki hogy nem a Real, vagy Barca táján, mellesleg nem a bajnokság e szakaszában. Aki szerint ha kikap az egyik galaktikus úgy hogy gyakorlatilag rá lehet nyomni az "év legfontosabb meccse" jelzőt az inkább meg se szólaljon.
-
giigz
veterán
válasz
Buldozer99
üzenetére
Bankkártya nélkül hogyan gondoltad a kifizetést?
Szerintem nyiss egy számlát valamelyik banknál.
-
pohár
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
keresd vissza, írtam be lehetőségeket az Abaqoos feltöltésére, 5 percen belül jóváírják még ilyenkor is ha utalsz, ha bizonyos bankokból teszed, és onnan mehetsz bet365-re
-
-
expander
senior tag
en miskolci vagyok, nyilvan diosgyor szurkolo is, es elfogultsag nelkul mondom, hogy a fradi itt ma nem fog nyerni. 2hete nem beszel itt semmi masrol, csak errol a meccsrol, konkretan verekednek a sportbolt elött a jegyekert, mindenhol megy a seft, hogy hogyan, honnan lehetne jegyet szerezni. több mint 11ezer ember lesz kint meg -2 fokban is, most fut is a csapatnak a szeker, a fradi meg hiaba talalt mostanaban magara, nagyon maximum egy Xre fogja nekik futni... hihetetlen egy olyan meccsen jatszani ahol tobb mint 10ezren vannak kint, ilyenkor lehet durva elkepzelni azta, hogy milyen angliaba meg spanyolorszagban 60-80ezer ember elött jatszani ! felelmetes erzes lehet
-
whited
addikt
válasz
Buldozer99
üzenetére
bwin-en ez megoldható, betfair-en nem, ennyit tudok segíteni részemről

-
törölt tag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Nem csak lehetnek, lesznek is...
Fizess be mondjuk unibetre Abaqoos-al, oda nem kell bankkártya.
Abaqoosról annyit, hogy saját névre regisztrálsz, saját számláról utalsz rá, pár percen belül megjelenik az összeg és befizethetsz vele unibetre. -
Buldozer99
senior tag
ha netre szeretnék utalni, mondjuk bet365, és ismerősöm utalna be nekem, mivel nekem nincs bankkártyám, kifizetésnél lehetnek macerák ebben az esetben?

Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)