- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Mit akar az jelenteni fogadásnál hogy?
1.csapat gólt lő
2.csapat gólt lő
-
-
jozsi252
veterán
Rennes 1 - 1 Olympic Marseille
Öngóllal lett x jelen állás szerint...
Rakott még valaki a Marseille-re?
-
jozsi252
veterán
3 szelvényt raktam össze munkatársammal, ezek lennének, mondanátok véleményt?
1. szelvény
Dortmund - Hoffenheim - H
*(0-1) Real Madrid - Zaragoza - H
Juventus - Udinese - H
Fiorentina - Siena - H
Roma - Bologna - H
Milan - Cagliari - H2. szelvény - - 5/3
Brest - Paris SG - V
Nice - Montpellier - V
Rennes - Marseille - V
Liverpool - Manchester Utd. - V
1. FC Köln - Schalke - V3. szelvény - - 4/3
Rennes - Marseille - D
Liverpool - Manchester Utd. - D
Juventus - Udinese - D
Feyenoord - Ajax - D -
jozsi252
veterán
Utánajártam a dolgoknak fortunán és úgykell rakni peres szelvényeket hogy..
Berakok pl 8 meccset, rámegyek a szétírásra. Ilyenkor ugye minden meccsnek külön betűjele lesz. Alul ottvan hogy
1/8 (8)
2/8 (28)
3/8 (56)
4/8 (70)
5/8 (56)
6/8 (28)
7/8 (8)
8/8 (1)ugye zárójelbe az van hogy a tét hányszorosát kell majd fizetnem. Mellettük van kis hely ahova belehet írni akár mind a 8 helyre hogy mennyi lesz az adott tétem. Pl 4/8-asra rakok 200 ft-ot akkor 14 000k ba fog kerülni az az 1 db szelvény. Mindenhova belehet írni valamit 1 szelvényen belül lesz állítólag mindegyik de rendesen külön lesz kezelve a dolog.
Tehát azért fura mert itt pl nem úgy van mint tippmixen vagy más oldalon hogy 5/7 et lehet megrakni pl. Tehát itt mindenhogy lehet variálni a dolgokat, ezért nemis értettem, de így már tiszta a dolog.
Gondoltam leírom hogyha valaki szeretne ott fogadni peres szelvényt és nemértené hogyan működik a dolog.
-
jozsi252
veterán
160 Liverpool - Newcastle H 1,47
198 Manchester Utd. - Blackburn 1. félidő eredménye H 1,38
207 Chelsea - Aston Villa D 4,80
214 Swansea - Tottenham V 1,70
212 Norwich - Fulham V 2,66Eredő odds: 44,03198
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 44030 Ft
Mitgondoltok erről? Chelsea-t azért rakom X-re mert egyszerűen akárhányszor fogadtam legutóbbi időre rájuk x-eltek mindig, reméljük ígyis fog maradni.
-
jozsi252
veterán
Tudna valaki segíteni abba hogy fortunawin-en hogytudok pl 6/7-es szelvényt megtenni? mire kell menni? Mert van olyan hogy kombi meg szétírás de a szétírás nemteljesen világos hogy müxik
-
jozsi252
veterán
(#32992) umek7
Ment egy PÜ mert először amit beírtam oddsokat rosszak voltak mert a liverpoolt elnéztem, de javítani még tudtam a hsz szerk lejárati ideje elött. nm
Ilyenkor úgytudom a nyereményt kiszámolni hogyha pl a liverpool elmegy akkor a többit összeszorzom majd megszorzom a megtett téttel pl 200ft-al és úgy jön ki hogy mennyit nyerek?
-
jozsi252
veterán
Belépsz ugye a szerencsejátékos accountodra. ezekután középen vannak a kis ikonok, rámész a tippmix-re. Majd ottvannak a meccsek. Ezekután fogadási ajánlat, kijönnek a meccsek középen. és ottvan hogy h x d a meccsek mellett kis üres kocka, amire akarsz fogadni oda raksz 1 pipát.
-
jozsi252
veterán
Celtic - Rangers Celtic-re 2.05 odds jár. Érdemes szerintetek megtenni?
-
jozsi252
veterán
Nézegettem a mai Görög Izrael Skót meccseket, dehát megtenni háát nemistudom érdemes lenne-e bármelyiket is. Izraelnél viszont nagyon jó odds-ok vannak. Szerintetek érdemes lenne megrakni 3-4 izrael meccset? vagy felejtős.
-
jozsi252
veterán
válasz
Angelina87 #32902 üzenetére
Neis mond.. olyan meccsek mentek el most du amikre azthittem hogy nyerő lesz, dehát..
-
jozsi252
veterán
Áhh komolyan mondom
Arsenal..
-
jozsi252
veterán
válasz
lacimenethil #32803 üzenetére
NEM! Mert az negatív hatással van a meccs kimenetelére. Pozitívan kell hozzáálni a dolgokhoz.
Bangor-t nembántam hogy megraktam 1.4 -ért jó.
-
jozsi252
veterán
Egy kicsit láma kérdés
de biztos akarok benne lenni
fortunawin-en
fogadásnál 10 02 12 ez ugye azt jelenti hogy pl 10-nél h vagy x lehet? vagy 12-nél h vagy d lesz a végeredmény?
giigz: köszi
-
jozsi252
veterán
Áh nemhiszem el, city X-elt. nooo comment.
-
jozsi252
veterán
Bruge - Weragem -nek vége 1-0 ez megis van.
2.ik meccsnek a United ők 2-0-ra vezetnek, ez a meccs is meglesz szerintem
viszont city west brom stagnál. -
jozsi252
veterán
Ugyanezeket raktam meg.
Chelsea-nél meg mielött fulham gólt lőtt volna X-re 7-8 körüli odds volt, most hogy lett 1 gól fulham részéről is 2.re levitték. Jóljárt aki a gol előtt tett X-re esetleg.
(#32695) Ripper03
Chelsea-t énse csak a másik hármat, de úgylátom teis tanultál a chelsea-s dologból, hogy lehetetlen kiszámítani őket.
-
jozsi252
veterán
Huu else hiszem 87-88 nagy hála a tipphozónak
-
jozsi252
veterán
fortunawin-en ha mobilról fogadsz akkor visszakapod a tétet 1000 ft-ig, 1 próbát megér
-
jozsi252
veterán
válasz
Bencus88 #32414 üzenetére
Trabzonspor Orduspor megraktam de úgynézki nemis baj mert 3-0 ra vezet a trabzon szóval ez jólesz szerintem.
Na igen a másik 2 kérdőjel vagyis inkább 1 az a Tottenham - Chelsea mérkőzés.
Illetve erre a szelvényre még megraktam a Besiktas - Karabukspor
de itt Besiktas úgygondolom hozni fogja, szóval márcsak a chelsea-n múlik nagyrészt hogy nyerek-e vagy se.
De remélem most szerencsénk lesz.
-
jozsi252
veterán
Tottenham Chelsea szerintetek?
X-re merjem megrakni vagy nagyon gázos meccs a chelsea? legutóbb is miattuk buktam el egy nagyobb nyereményt
X-el wigan-el.
Illetve a Barcelona meg Reale Ademar-t mértnem látom sok helyen hogy lehetne rájuk fogadni?
-
jozsi252
veterán
Rakott valaki Fenerbache-ra? nagyon stagnálnak, remélem hozzák
-
jozsi252
veterán
Monaco 0 - 0 Clermont
Clermont kérlek rúgj 1 gólt
az a 1 hiányzik csak
-
jozsi252
veterán
nemhiszem el
Fortunawin-en mondom 50 ft-ért fogadok lottóra 80-20at húznak. 3 at elis találtam erre 0 ft mondom wtf.
Erre nemfigyeltem hogy a rendszer autómatán kombi szelvényt rak, szétírásra kellett volna raknom. Így 50 ft-ből nemnyertem semmit. Amúgy 2500 at nyertem volna
-
jozsi252
veterán
nem mondjátok hogy 1-1 lett?
-
jozsi252
veterán
148 Wigan - Chelsea V 1,40
235 Anderlecht - Lokeren H 1,32
136 Schalke - Bremen H 2,08
171 Milan - Siena H 1,30
221 Manchester City - Arsenal V 4,50Szerintetek nyerő lehet?
-
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #31884 üzenetére
Utólag azért belegondolva meg már elötte is, jobb a sima normál szelvényt megtenni mi? Márcsak azért is mert többet lehet nyerni is.
Néztem most pl buldozer amit linkelt hogy 600 ból 41k jött azért az nagyon durva, gondolom erre az esély télleg nagyon kicsi hogy pl 10 meccs úgy alakuljon ahogy az ember szeretné
Amúgy ebbe a topicba szoktátok megosztani hogy ki mit rak meg? vagy még látogattok más oldalakat is ami ezzel foglalkozik?
-
jozsi252
veterán
válasz
B-L-A-C-K #31872 üzenetére
Na így akkor már értem teljes mértékben, ez az alapfogadás meg akkor az volt hogy amit beírok tétet hányszorosan kell fizetni mondjuk egy 5/7-nél ami 21x-est kell fizetni.
köszi a leírást
akkor a sorokat kell nézni ne oszlopokat mert ha 1 nél több megy el esetleg akkor nehezebb számolgatni.
Esetleg van olyan szelvényed aminél 2v3 ment el? kíváncsi lennék arra is vizuálisan hogy van jelölve.
-
jozsi252
veterán
válasz
expander #31870 üzenetére
Fussunk neki mégegyszer.
Írtad hogy 15*100 ft volt a tét tehát a szelvény feladása 1500 ft volt. Az okés hogyha eltalálom mindet akkor a 100ft * 60 as odds-nál 6000 jön vissza
De mi az a 15*100 ft -os tét?
Valamint most keresgéltem és raktam be 7 meccset.
Eredő odds: 155,53050
5/7 (21 alapfogadás)
téthez írtam 200 ft-ot így a várható maximális nyeremény 31 105 ft lenne
De mivan ha elmegy az a 2 meccs ami elmehet akkor mennyit nyerek? ennek a kiszámítása hogy van?
Illetve arra még mindig nemjöttem rá hogy az eredő odds-t hogy kell kiszámolni mert akármit szorzok akármivel sose jön ki az az odds amit a rendszer kidob.
-
jozsi252
veterán
válasz
expander #31868 üzenetére
ez a 15x szorzó pontosan mi? mármint arra értem hogy ez hogy jön ki 4/6-nál?
Illetve ha csak 5 meccs jön be akkor hogy kell kiszámolni hogy mennyit nyerek?
Illetve mit jelent hogy pl
Normál
3/6 (20 alapfogadás)
4/6 (15 alapfogadás)
5/6 (6 alapfogadás)alapfogadás mit akar jelenteni?
-
jozsi252
veterán
Köszi
Illetve egy másik kérdésem lenne.
Eszembe jutott hogy régen kenóztam a szerencsejáték online oldalán, és még maradt egy pár ezer forint. Így először azzal játszanék majd ha nemjön be akkor a bet365 re rámegyek, hogy fölöslegesen ne legyen rajta a szj zrt-nél az accountomon a pénz
Fogadtam 6 meccsre és alapból kiírta jobb szélen hogy
normál
3/6
4/6
5/6rámentem pl hogy 4/6 és odds ekkora 64,55540 normálnál csak pl 8,67108.
Hogy jött ki ez a 64 es odds? illetve ha jól olvastam akkor 6 ból 2 meccs elmegy még akkoris nyerek, na de mennyit? ezért érdekelne hogy jön ki ez a 64 es odds. Gondolom 64 es odds-os nyereményt akkor kapom meg ha mind a 6 meccs bejön.
Illetve valaki megtenné hogy elmagyarázza hogy ez hogy kötésbe fogadni meg ez a kombinált mit jelent pontosan? akkor azt megköszönném
-
jozsi252
veterán
bet365.com-ról sok jót hallottam hogy ott érdemes fogadni. Van itt olyan hogy pl a nyereményt csak 5-10 000 ft-tól vehetem ki? Vagy bármekkora összeget kilehet fizetnem a kártyámra?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretném elkezdni az online fogadást. Érdeklődnék hogy hol lenne érdemes melyik oldalon?
Van a magyar szerencsejáték zrt-nek egy online fogadási oldala az mennyire jó? vagy inkább más oldalak fele kacsingassak? melyiket ajánlanátok.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest