Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
wmarci
senior tag
142 Magyarország - Lengyelország 2.75 4.20 1.95
2,75 Ez miért is ekkora nekünk?
-
B-L-A-C-K
titán
Én értettem mit írtál, csak arra írtam hogy pohárnak abban igaza van tényleg, de itt nem is ez a vita tárgya, így valóban nagy az öngól. Ő csak helyesírásban jeleskedik inkább, amúgy minden mást megmagyaráz mindig, de sose jön ki belőle jól, agyatlan...

De itt én be is fejeztem erről a témát, mert értelmetlen.
Inkább fogjunk munkához, valakinek valami TUTI?

-
expander
senior tag
ma fogadtam utoljara olasz focira.
-
-
expander
senior tag
na a palermo kapott vegre egy tizenegyest a 91.percben, ugyhogy hosszabitas. igy meg marad eselyem, mar csak nekik kellene tovabbjutni, a sevillanak meg nyerni. a villareal meg a köln jol elvitte a nagy nyeremenyem :S

-
expander
senior tag
válasz
N-vidi-A
üzenetére
megneztem a holnapi kinalatot, hat mit is mondjak, nem az igazi
elvileg sima meccseknek tünnek, kis oddsokert... ennyiert talan nem erdemes kockaztatni. ami esetleg jo lehet az a Panathinaikos illetve az Unicaja Malaga vendeggyözelme... nöi kosarlabda az olyan mint a nöi tenisz, inkabb nem rakok ra, ferfiaknal meg ha csak valami durva meglepetes folyaman lehetne nagy oddsot csipni, de most nincs semmi megerzesem 
-
Bencus88
nagyúr
A real hozta a hendit.Valencia...

-
B-L-A-C-K
titán
Palermo - Siena ha tudja valaki szerintem élőben a vendégeket rakja meg egy kis apróval 3.5x odds van rá és nagyon nyomnak. Én ha lenne valahol online pénzem, vagy tudnék utalni egy 5 ezredes menne rá...

-
3XV
tag
Válasz akart lenni expandernek (#31517)
Grat, szép tippek voltak, 3 jött is. (Én 2/3-ban játszottam meg, Buducnostot hagytam ki
) -
Regisztráltam bet365-re. Addig nem tudok nézni meccset amíg nem töltöm fel a számlám?

-
sz_abika
addikt
ÍNémet-Orosz hokimeccsel mi lett?
-
B-L-A-C-K
titán
Itt nem is arról van szó hogy ki kell fizetni vagy nem, hanem onnan indult az egész, hogy te mondtad szegény SZERENCSEJÁTÉK ZRT.-nek még azt is ki kell fizetnie, és ki is fizetik, de mivel maguknak, így azt bele se kell kalkulálni hogy kifizették, mert az is tiszta haszon így nekik...
-
Bencus88
nagyúr
Jó kis szelvény!!
1 óra és kezdődik nekem is az első kettő meccsem szintúgy megraktam a realt meg a valenciat csak hendivel

-
Feleségem mai szelvénye:
091 1 Cadiz - Valencia 7.00 3.90 1.45 V
096 1 Ponferradina - Real Madrid 14.00 6.85 1.15 V
101 1 Alcorcon - Zaragoza 2.59 3.20 2.59 D
110 1 Almería - Osasuna 2.60 3.20 2.58 H
104 1 Deportivo - Levante 2.40 3.25 2.75 HNem nézett semmit, találomra mind.

Hátha szerencséje lesz.
Kam szelvényem:
099 1 Ponferradina - Real Madrid: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 5.30 2.13 1.93 H
105 1 Mirandes - Villarreal 3.45 3.35 2.00 H
118 1 Grimsby - Salisbury 1.60 3.40 5.25 V
119 1 Oldham - Southend 2.10 3.25 3.05 H -
expander
senior tag
nem adozik. te irtad le, hogy a szerencsejatek zrt adozik helyetted. ha nem adozna akkor 2.5 lenne egy meccs szorzoja. megteszed 1 ezressel, nyersz belöle 2500at. kivaltod, megkapod a 2,5k-t majd utana szepen beleirod az adobevallasodba, es ebböl befizetsz X forintot. ekkor adoznal belöle te ! de nem. hiszen a szerencsejatek zrt. adozik belöle, ezert ök alapbol mar csak 2.3as oddsot adnak a te meccsedre. odaadod az ezer forintod es utana 2300at kapsz meg, mivel a 200 forintot mar leadoztak helyetted. ha te adoznal, akkor nem mehetne anonim modon az egesz sportfogadas, hiszen nincs nyoma, hogy ki, mennyi penzzel jatszott, követhetetlen az allam szamara.
-
pohár
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
csak neked, csak most:
A nyereményadó létezik, és két különböző fajtája van. Az egyiket a sorsolással nyerhető ajándék pénz, illetve tárgyak után kell fizetni. A bruttó pénznyereménynek törvény szerint huszonöt százalékát, azaz egynegyedét kell befizetni az államkasszába. Fontos információ, hogy bizonyos esetekben e befizetést átvállalhatják tőlünk. Így van ez például a Szerencsejáték Rt. által szervezett nyereményjátékokon.
-
HaZsolt
őstag
Bwinnél 7500 a max kezdő bónusz. Viszont van Friendship bónusz is. Ez hogyan működik? Ha meghívnak még azt is megkapom bónusz gyanánt?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HaZsolt
üzenetére
Először is kezd szerintem a Betclicknél, most olyan bónusz van ha 11 ezerig fogadsz első fogadással, és elmegy visszakapod egyből a 11-ezred. Az-az beutalsz 11 ezret, kinézel x-y meccseket (bármennyit lehet rakni első fogadásnál 1-et is, és 20-at is egyre.), megrakod, ha bejön ott a nyeremény ki is utalhatod, ha elmegy meg visszakapod a 11-ezret, és szintén kiveheted ha akarod. De csak új regisztrációsoknak, és első fogadásnál érvényes max 11 ezer forintig.
-
HaZsolt
őstag
Most melyik nagy online fogadónál van értelme regisztrálni? Ahol szép bónusszal kezdessz+ megbízhatóak.
-
janos1988
addikt
válasz
expander
üzenetére
Nem hiába van rajta a nyugta szó sok más adat mellett. Úgyhogy akinek van egy kis fekete melóból származó pénze (pár millió), annak érdemes aprópénzért nagyobb nyertes szelvényeket vásárolni, hogy ne baszogtassa a NAV

Ja a mai próba:
113 H
121 H
126 H300 Ft-ból 2925 jöhet(ne).
-
expander
senior tag
en alapbol erdekesnek talalnam azt, hogy nincs meg a szelveny, de tudom a szamat ... es megis honnan ?
egy papirt elhagyok, de 20 szamot megjegyzek ? 

mind1, nyilvan csak azok probalkoznak be, akik "lopni" szeretnenek, ahova en szoktam jarni kavezoba es benzinkutra, majdnemhogy napi rendszeresseggel, meg ott is megkerdezik, hogy kerem e vissza a nyertes szelvenyt, vagy kidobhatjak-e, de jartam mar olyan vadidegen helyen is, ahol szo nelkül kidobta... ez az embertöl függ. egyebkent meg kötelezö lenne neki visszaadni, hiszen adozott nyeremeny, tehat egy esetleges apeh-vizsgalat soran siman bemutathato, mint akarmilyen mas irat... -
Bencus88
nagyúr
válasz
expander
üzenetére
De ezt tényleg csak az tudja megcsinálni akinek van postája.Mert hogy néz az már ki, bemész a postára kezit csókolom szeretnék kiváltani egy kis pénzt most nyertem tippmixen mondanám a számokat
szerintem a számok csak az összetépett szelvényre igaz és már mindenhol elkérik a szelvényt is.giigz: enyémeet általában pecsételik
-
expander
senior tag
es mivel ugye 200ezer alatt csak a szelveny szükseges (illetve csak a szama...), igy teljesen anonim az egesz. elvileg talan kötelezö lenne rairni vagy rapecsetelni, hogy kifizetve, illetve a hölgynek/urnak alairnia, de kavezokban, kocsmakban, benzinkuton ezt nemigazan szoktak megcsinalni, pedig ha elötted kivaltotta valaki szam alapjan, ezzel tudnad bizonyitani, ha megvan a szelveny, hogy nem te voltal.
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy nem rég beszéltem ezzel kapcsolatban (hogy szám alapján kiadják a szelót) egyik haverommal akinek lottózójuk van, és mondta hogy sok visszaélés volt így, és már csak szelvénnyel lehet kiváltani, magyarul ha elhagyod de megvan a száma akkor bukta már. De ha megvan de elvan tépve 10 felé akkor meg kiválthatják. Bár én mindenesetre ha töltögetem fel kitakarom a kódokat mert sosem lehet tudni...
Ripper03: "Ja, de buta vagyok hát a posta nem ad ki ekkora nyereményt."
Ekkora nyereményt sehol se adnak ki, 200 ezer felett igényelni kell (ezt bárhol megtudod tenni ahol van lottózási lehetőség), és igénylés után kb 2 hétre a számládra utalják az összeget...
-
giigz
veterán
Tegnap 3/3 nem jött be....

117 Yeovil - Fleetwood D 3,20
122 Genoa - Internazionale V 2,40
105 Mirandes - Villarreal V 2,152k ----> 33k
-
Bencus88
nagyúr
Na a mai szelvényem:
(1-0)Cadiz - Valencia V
(1-0)Ponferr - Real V
Fc Köln - Mainz H
Genoa - Inter V
Palermo - Siena H500Ft---->17010Ft
expander: Látom gondosan ügyeltél a vonalkód eltűntetésére
Mondom milyen postázóba adnak ilyen graffet-s szelvényt -
sz_abika
addikt
Spanyol kupa meccseket hazaiba +1, 1.5el megteszem szerintem.
3/6ra mondjuk
-
expander
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
multheten mar nekem is csak pont a real hianyzott, felidöben vezettek is 8-10 ponttal es siman kikaptak a vegen :S:S nem ekkora összeget buktam, de azert jol jött volna az is

na vegülis ma ugydöntöttem ezzel a "meglepi" szelvennyel tamadok
4/3 kombi
aztan, remeljuk a legjobbakat

-
expander
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap alig lesz normális meccs. Spanyol kupák amik valószínűek lehetnének kicsi az oddsuk, és lehet le is szopatnának. Internek jó az oddsa viszont azok meg kiszámíthatatlanok most, főleg idegenbe. Egyedül talán a Köln van amivel lehetne valamit kezdeni, meg talán még otthon az St. Johnstone. Én vagy nem rakok, vagy kami lesz belőle...
Most viszont kupa meccseken lehetne nagy oddsot fogni, csak hogy mi lesz pont a meglepetés azt szerintem nincs aki megmondja...

-
expander
senior tag
csak eleg megnezni a multheti 2 spanyol kupameccset. najo csak az egyiket

-
Bencus88
nagyúr
Holnap a Spanyol kupán megszedem magam egy kis apróval

-
-
anonymus89
addikt
HÁháhá megvan az első vereség....

Sorry akinek nem jött ha rakott rá... nem akarok felkelést szítani
Bakker majdnem ugyanazt raktam City 2,5-nél több juve 2-3 gól viszont a német elvitte szintén 2-3 gól.. ez van...

Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X ROG STRIX OC Eladó!
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

ézd márrrrrr Kedvenc lettem

Arra gondolsz?