Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DJ WOKKY #28370 üzenetére
Hozzászólásomat törölte gyorsan, érdekes a duplázós tippekből meg bejelöli a rosszat, itt meg nem...
Na még írtam neki egy pár gondolatot, és innentől lezártam, és kerülöm azt oldalt...
"Szia Csibo!
Én lentebb írtam is, hogy nem az a baj ha elmegy, mert nem jöhet mindig minden, és nem is várja el senki. De szerintem úgy lenne a korrekt ha bent hagynád ami elmegy. Mert ilyet szerintem mindenki tud csinálni hogy kivesz 5-10 meccset, és akkor bent hagyja azt a párat ami a jött és a végén szépen ki húzza zölddel, de így nem sok értelme van.Aki ide téved (mint én tegnap) azt látja 2 hete jött folyamatosan a tippsorozatod. Mivel a dupla tippeknél meg bejelölöd ami elment, ott meg nem. Amúgy semmi közöm hozzá, te oldalad, úgy vezetted ahogy akarod, csak mivel nincs feltüntetve hogy-hogy csinálod, meg egyik részén kiveszed, másik részén meg törlöd így félre érthető nagyon! Még1x mondom, hogy nehogy félre érts nem azzal van a bajom ha elmegy a tipped, hanem ahogy feltünteted (vagyis eltünteted) őket utána."
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest