Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz DJ WOKKY #28370 üzenetére

Hozzászólásomat törölte gyorsan, érdekes a duplázós tippekből meg bejelöli a rosszat, itt meg nem...:) Na még írtam neki egy pár gondolatot, és innentől lezártam, és kerülöm azt oldalt... :)

"Szia Csibo!

Én lentebb írtam is, hogy nem az a baj ha elmegy, mert nem jöhet mindig minden, és nem is várja el senki. De szerintem úgy lenne a korrekt ha bent hagynád ami elmegy. Mert ilyet szerintem mindenki tud csinálni hogy kivesz 5-10 meccset, és akkor bent hagyja azt a párat ami a jött és a végén szépen ki húzza zölddel, de így nem sok értelme van.Aki ide téved (mint én tegnap) azt látja 2 hete jött folyamatosan a tippsorozatod. Mivel a dupla tippeknél meg bejelölöd ami elment, ott meg nem. Amúgy semmi közöm hozzá, te oldalad, úgy vezetted ahogy akarod, csak mivel nincs feltüntetve hogy-hogy csinálod, meg egyik részén kiveszed, másik részén meg törlöd így félre érthető nagyon! Még1x mondom, hogy nehogy félre érts nem azzal van a bajom ha elmegy a tipped, hanem ahogy feltünteted (vagyis eltünteted) őket utána."

Aktív témák

Hirdetés