Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

"Tuti" nagy tétes tippem, és hozzá saját irományom ha esetleg valakit érdekel:

Blackburn - Chelsea: A Blackburn jelenleg a 18. helyen áll egy 20 fős bajnokságban, 10 meccsből 1-et tudod mindössze nyerni eddig, szóval nem egy bika csapattal lesz dolga a vendégeknek. A Chelsea legutóbbi 4 meccsükön QPR ellen kikapott, a kupában az Everton ellen csak hosszabbításban tudott nyerni, utána Arsenal ellen kikapott, és most BL-ben is csak egy X-et tudott kihozni a Genk ellen. Jelenleg 4. helyre visszacsúsztak a bajnokságban. Most BL-en 2 hét pihenő lesz, szóval azzal nem kell foglalkozniuk, viszont a bajnoksággal nagyon is, mivel most csak egy eredmény jó nekik, akárhogy is de nyerniük kell! Keretet pontosan nem tudom még, de nyerniük kéne akár egy "B" csapattal is, de 80%-os keretre min. számítok így hogy mindenképpen nyerniük kell.

Tipp: Chelsea
    Szorzó: 1.45x (tippmix)
    Tipp erősség: 9/10 (szerintem)

Anzsi Mahacskala - Krilja Szovjetov Szamara: A Szamara nem egy túl erős csapat, főleg nem idegenbe. 29 bajnoki meccsen 6-ot tudtak bezsebelni, ebből 14 meccsük volt idegenben, és mindössze egy győzelem mondható a javukra. Nagyon nem is kell ide szerintem többet hozzáfűznöm. Anzsi Mahacskala katasztrofálisan áll. Az Orosz bajnokságban már a 9. hely kiesőt jelent ők jelenleg a 8. helyen állnak. Úgy tudom Dszudzsák is fog játszani, mondjuk ez nem sok vizet zavar, de teljes kerettel lépnek a pályára mivel itt ha nem nyernek szerintem lelövik őket. Mondjuk Eto magában elég lesz ide, plusz hazai pálya előnye, szerintem nincs is miről beszélnünk. Ha bundázni akarnának, meg már nem fognak mert ha így van már megtették egy párszor, és azért ez már pofátlanság lenne részükről is. :)

Tipp: Chelsea
    Szorzó: 1.48x (tippmix)
    Tipp erősség: 9.5/10 (szerintem)

144 Blackburn - Chelsea V 1,45
    130 Anzsi Mahacskala - Krilja Szovjetov Szamara H 1,48

Eredő odds: 2,14600

Aktív témák

Hirdetés