Keresés

Aktív témák

• danielh2

tag

válasz joco77 #2835 üzenetére

Nem tudom ki hogy van vele, de az AC volt az egyike annak a két IBM-es programnak amit totális clean win xp install után is feltettem a gépre. Eszméletlenül sok dolgot lehet rajta beállítani, pl. úgy vettem észre h WPA2-PSK-t AES-el nem tud a Win XP beépített wifi kezelője (vagy csak én nem találtam a titkosítás menüben), AC-ben pedig pikpakk be lehetett állítani. (Már volt ahol kellett használnom)
    A location switching is nagy királyság. Plusz minden location profilhoz be tudod külön állítani hogy fix IP címet akarsz é, vagy DHCP-t, vagy kisnyúl, ez is hasznos.
    Azt is szeretem benne, h elég sokat használok egy olyan wifit ahol a wifi hálóra való fellépés után egy VPN-t is kell indítani ahhoz hogy forgalmazni tudjál a hálózaton. AC-ben be lehet állítani, hogy csatlakozás után automatikusan lője fel a VPN-t. 3 kattintással kevesebb.
    Az egyetlen dolog amit fel tudok ellene hozni, h úgy olvastam hogy WWAN-ból (tehát pl. HSDPA modemek) csak az IBM féle beépítettet támogatja, PCMCIA-s vagy USB-s külsőt nem. Ezt valaki meg tudja erősíteni vagy cáfolni?

All in all, ha vki csak 1-2 helyen használja a gépet, akkor nem kell, jó a wines wifi is helyette, aki azonban sokat utazik, sokat használja, itt ott amott a gépét annak musthave, a fentiek miatt.

PS. ha vmi nem felel meg a valóságnak, kéretik javítani, nem vagyok informatikus, csak technologically advanced felhasználó :D

• atosz

őstag

Ha van wifid és sokat használod mindenfelé, akkor sztem mindenképp érdemes, nagyon jó kis hálózati menedzselő szoft.

• Sipi

addikt

Különféle hálózati kapcsolódási sémát hozhatsz létre vele. Pl. munkahely, otthon, utazás közben, beállíthatod, mikor melyik fajta legyen az elsődleges (zsinóros vagy wifi, azon belül mi legyen a preferált hálózat).

Otthoni használat esetén nem sok értelme van, mert a Win beépített wifi-kezelője is untig elég. Ráadásul egyes wifi-kártyákkal nem működik jól (bár amin eddig próbáltam, azon ment).

Sipi

Aktív témák