Aktív témák

• Viktor X

tag

válasz Dr. Akula #9858 üzenetére

Köszi a választ én is ebbe reménykedtem.

Azt a két modellt csak példának linkeltem mert az volt egyforma erősen eltérő árral, amit kinéztem az ugyan az, csak 1440x900-as felbontással. Most egy 15"-os (1024x768) HP notim van 1,6ghz-es Turion X2-vel amit elsősorban azért cserélek le mert nagyobb felbontás kell és kicsit erősebb proci sem ártana. Hallottam sok rosszat a T400-ról, de szerintem nem lehet rosszabb mint a mostani HP NX6325-ösöm. Nézegettem az X200-at is de az nekem sajna kicsi lenne. Hordozni jó, de napi akár 8-10 órát használom és ha találnék is 1440x900-ast belőle estére kiesne a szemem. Szóba jött az X300 ami a legoptimálisabb, de legalább egy P8400-as proci kellene, viszont az 1,2ghz az kevés nekem. Úgyhogy nem pont a T400 kell, csak ezt találtam ami még árba is belefér és nagyjából mindenben megfelel (kivéve, hogy a hangkimenet elöl van :( ).

Azt meg tudom hogy a 3470 az új játékoknál labdába sem rúg, de ha már úgy is kikapcsolható és nem zabálja feleslegesen az aksit, akkor meg egyszerűbben elviszem a notit egy lan party-ra mint az asztalimat, ahol legkomolyabb játék ami előjön a CS Source amire meg minden elég ami kicsit erősebb mint az integrált.

Aktív témák

Hirdetés