Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Nekem pont a Photoshop, és a grafikai, DTP programok miatt nem tetszik. Ugye nyomdánál az A4 mint méret, vagy arány, az nem ritka mint a fehér holló, és biza ezek az arányok sokkal közelebb vannak a hagyományos megjelenítőkéhez. Szokták mondani azt is, hogy na igen, de ki lehet pakolni oldalra az eszköztárakat, stb. Ha valaki viszont gyorsan és hatékonyan szeretne dolgozni akkor a kattintgatás egérrel nem járható út, marad a billentyűkombináció. Akkor viszont felesleges szórakozni a layerekkel, tools palettával, és ismét csak ott vagyok, hogy van egy széles csíkom (melóban 2 db 22" colos wide) amin azzal töltöm az időm java részét, hogy görgetek fel és alá.
Megértem azokat akiknek ezzel nincs problémájuk, hiszen ez felhasználó specifikus dolog, de ebben az esetben nekem nincs választási lehetőségem. A wide divat lett. Ez van.
Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest