- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Aktív témák
-
Dottore
addikt
Nekem pont a Photoshop, és a grafikai, DTP programok miatt nem tetszik. Ugye nyomdánál az A4 mint méret, vagy arány, az nem ritka mint a fehér holló, és biza ezek az arányok sokkal közelebb vannak a hagyományos megjelenítőkéhez. Szokták mondani azt is, hogy na igen, de ki lehet pakolni oldalra az eszköztárakat, stb. Ha valaki viszont gyorsan és hatékonyan szeretne dolgozni akkor a kattintgatás egérrel nem járható út, marad a billentyűkombináció. Akkor viszont felesleges szórakozni a layerekkel, tools palettával, és ismét csak ott vagyok, hogy van egy széles csíkom (melóban 2 db 22" colos wide) amin azzal töltöm az időm java részét, hogy görgetek fel és alá.
Megértem azokat akiknek ezzel nincs problémájuk, hiszen ez felhasználó specifikus dolog, de ebben az esetben nekem nincs választási lehetőségem. A wide divat lett. Ez van.
Aktív témák
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest