Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Avalon
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy hétfőtől én is egy Thinkpad T61 boldog tulajdonosa leszek, és a típusválasztás már biztos - átolvasva a Milyen notebookot vegyek?, illetve ezt a topicot, már meg is rendeltem itt (7664-R5G)-, de lenne egy pár kérdésem.
Ugye akkor is igaz rá, hogy évekig megy hiba nélkül, ha napi 20 órát van használatban? (féleg az aksi tekintetében érdekelne ez)
Egy Samsung 226BW 22" wide montiort meg tud hajtani natív felbontáson (1680x1050) probléma nélkül?
Ha XP-t teszek rá, akkor az sokat ront a DualCore kihasználtságán, illetve az akkumlátor üzemidején?
Az utolsó kérdésem nem igazán lényeges, mert a játék abszolút utolsó a rangsorban, mivel leragadtam a Delfin Olimpia 2, a CoD1 illetve a Civ3-nál, de érdekelne, hogy egyébként mennyit bírna?Előre is köszönöm a válaszokat, és elnézést ha nagyon evidens dolgokat kérdeztem, csak nagyonizgat a dolog.
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Facebook és Messenger
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- OLED monitor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 i7-1260p (12 mag!)/16GB DDR5/512SSD/400nit
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest