- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Adrian Mole #4391 üzenetére
GYURCSÓK MODE: ON
Asztal felett AC: a profilban, wireless settings, 4.: security, itt, a propertiesben alul kipipáltad neki, hogy logonkor kapcsolódjon alapértelmezettül ezekkel a beállításokkal. Szerintem ezt kapcsold ki. (Active Directoryn kívül nem tudok elképzelni olyan szitut, aminél ez kötelező lenne - de attól még létezhet)
Lassúság: a futó processek között olyan, hogy TVTSCHED.EXE (vagy valami hasonló) van-e? Régen, amikor nekem problémázott, ezt kilőttem, megtáltosodott. Amióta ki is irtottam teljesen, többek között a sem a R&R, sem a System Update sem hajlandó futni. (Tanulság: csak a taskot kell kilőni, nem a programot törölni)
Lassú Recovery in progress: rég csináltam, de úgy dereng, hogy először összehord 4GB adatot rakásra, amit csak utána kezd el kiírni (abban biztos vagyok, hogy nettó több, mint 1h volt CD-re R&R-ni)
GYURCSÓK MODE: OFF
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest