Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Feltűnt csupán annyi volt a dolog, hogy az új BA/BSc képzésben mindenkinek van egy alapszakja, ezek többnyire több szakot fognak össze pl. hogy szemléletes példával éljek van szlavisztika alapszak, ezt 2 tanszék "elégíti ki" az orosz fiológia illetve a szláv filológia. Az elsőbe csak az orosz nyelv tartozik, a másodikba pedig a többi szláv nyelv (ukrán, szerb, bolgár, cseh stb). A kifüggesztett ösztöndíjtáblát úgy tördelték, hogy a szlavisztika két hasábot kapott, ebből adódóan mindenki úgy gondolta, hogy az első hasáb a szlávosoké (mert ott voltak a nagyobb átlagok), a második pedig az oroszosoké.
Az első hasábról éppen 0,2 tizeddel maradtam le, a helyzetet csak bonyolította, hogy amikor a programozó lefutatta az ösztöndíj algoritmusát engem kihagyott a rendszer, mert ez már a 4 szakom. Az algoritmus azonban nem vette figyelembe, hogy csak az első megkezdett államilag finnanszírozott szak után kaphat az ember ösztöndíjjat.
Gyanús akkor lett a dolog, amikor a 2. évben szintén nem kaptam pénzt, pedig majdnem évfolyamelső voltam. Ezért bementem és kiderült, hogy a szakok száma + egyéb dolgok bezavarják a rendszert (nem voltak felkészülve az olyan hülyékre mint én
). Ezért mivel ebben a félévben sem kaptam gyanús lett a dolog, megnéztük és kiderült, hogy a 4,x-es átlagomat a rendszer 0,63-nak látja. És...
Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- MacBook AIR 13,6 M4 CHIP! 8 ciklus!! 16GB/256GB SSD. Magyar! 2026 június 8-ig Apple garancia!
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
). Ezért mivel ebben a félévben sem kaptam gyanús lett a dolog, megnéztük és kiderült, hogy a 4,x-es átlagomat a rendszer 0,63-nak látja. És...