- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Feltűnt csupán annyi volt a dolog, hogy az új BA/BSc képzésben mindenkinek van egy alapszakja, ezek többnyire több szakot fognak össze pl. hogy szemléletes példával éljek van szlavisztika alapszak, ezt 2 tanszék "elégíti ki" az orosz fiológia illetve a szláv filológia. Az elsőbe csak az orosz nyelv tartozik, a másodikba pedig a többi szláv nyelv (ukrán, szerb, bolgár, cseh stb). A kifüggesztett ösztöndíjtáblát úgy tördelték, hogy a szlavisztika két hasábot kapott, ebből adódóan mindenki úgy gondolta, hogy az első hasáb a szlávosoké (mert ott voltak a nagyobb átlagok), a második pedig az oroszosoké.
Az első hasábról éppen 0,2 tizeddel maradtam le, a helyzetet csak bonyolította, hogy amikor a programozó lefutatta az ösztöndíj algoritmusát engem kihagyott a rendszer, mert ez már a 4 szakom. Az algoritmus azonban nem vette figyelembe, hogy csak az első megkezdett államilag finnanszírozott szak után kaphat az ember ösztöndíjjat.
Gyanús akkor lett a dolog, amikor a 2. évben szintén nem kaptam pénzt, pedig majdnem évfolyamelső voltam. Ezért bementem és kiderült, hogy a szakok száma + egyéb dolgok bezavarják a rendszert (nem voltak felkészülve az olyan hülyékre mint én). Ezért mivel ebben a félévben sem kaptam gyanús lett a dolog, megnéztük és kiderült, hogy a 4,x-es átlagomat a rendszer 0,63-nak látja. És...
Aktív témák
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest