- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Feltűnt csupán annyi volt a dolog, hogy az új BA/BSc képzésben mindenkinek van egy alapszakja, ezek többnyire több szakot fognak össze pl. hogy szemléletes példával éljek van szlavisztika alapszak, ezt 2 tanszék "elégíti ki" az orosz fiológia illetve a szláv filológia. Az elsőbe csak az orosz nyelv tartozik, a másodikba pedig a többi szláv nyelv (ukrán, szerb, bolgár, cseh stb). A kifüggesztett ösztöndíjtáblát úgy tördelték, hogy a szlavisztika két hasábot kapott, ebből adódóan mindenki úgy gondolta, hogy az első hasáb a szlávosoké (mert ott voltak a nagyobb átlagok), a második pedig az oroszosoké.
Az első hasábról éppen 0,2 tizeddel maradtam le, a helyzetet csak bonyolította, hogy amikor a programozó lefutatta az ösztöndíj algoritmusát engem kihagyott a rendszer, mert ez már a 4 szakom. Az algoritmus azonban nem vette figyelembe, hogy csak az első megkezdett államilag finnanszírozott szak után kaphat az ember ösztöndíjjat.
Gyanús akkor lett a dolog, amikor a 2. évben szintén nem kaptam pénzt, pedig majdnem évfolyamelső voltam. Ezért bementem és kiderült, hogy a szakok száma + egyéb dolgok bezavarják a rendszert (nem voltak felkészülve az olyan hülyékre mint én). Ezért mivel ebben a félévben sem kaptam gyanús lett a dolog, megnéztük és kiderült, hogy a 4,x-es átlagomat a rendszer 0,63-nak látja. És...
Aktív témák
- Dell Latitude 9410 2-in-1 notebook (i7-10610U / 16GB / 512GB SSD)
- MacBook Pro 2020 i7/16GB/512GB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest