Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

Sziasztok! Rég jártam erre...
    Nem tudom mennyire emlékeztek, Még októberben mutattam meg a kislányomat
    Hogy mennyire oda van a Witcher 3-ért... Nos az elmúlt időszak is sok közös játék órával gazdagodott...
    Persze a gyerkőc érdeklődése cseppet sem lankadt az utóbbi időben... sőőőőt....
    Tisztára kinyír...

Elkezdte a gyerekszoba falát "kidekorálni"... Amikor mondtam neki, hogy nem nyomtatok többet mert kifogy a a patron, akkor maga rajzolt, és azokat rakta ki...
    Viszont sajnos minden jó véget ér, így a játék is... Bő 100 óra tiszta játék után, igaz sok mellék küldetésünk még van, de a fő küldetések véget értek, ide értve a kiegészítőket... Többen írtátok, hogy mikor vége lett a játéknak, egyfajta ürességet éreztetek... Nos, az hagyjá', hogy én is ezt érzem, de a gyerkőc is... mintha "nem találná" a helyét... Nyugi srácok, nem kell dilidokit hívni hozzánk, minden oké a kis csajjal, de nagyon hiányzik neki a játék, illetve a fő küldetések.. a mellék küldik így már picit unalmasak...
    Na de a lényeg... Már olvastam, itt a fórumban, hogy van egy könyv sorozata is a játéknak... Egy ilyenben gondolkodtam a számára, mert viszont olvasni nagyon szeret... rengeteget olvas...
    VISZONT! 11 éves a hölgy... Míg a játékban folyamatosan tudtam a tartalmat, a szöveget cenzúrázni, szűrni, ami nem biztos hogy neki való. Nos... egy könyvnél ezt nem igen tehetem meg.. a Kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlanátok a könyvet egy 11 éves gyerkőcnek? Természetesen az ilyen szörnyekről nem fog megijedni, de nem szeretném, ha esetleg "más jellegű" 18+-os tartalmakról olvasna, esetleg erősen obszcén szöveget olvasna.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    Jahh igen! a kis hölgy erősen Ciri iránt érdeklődik, ha esetleg mehetne a számára a könyv, akkor tudnátok javasolni olyant amelyikbe Ciri is belekerült? Vagy bármi más tartalmat tudtok ajánlani ami Ciriről szól?
    Köszi előre is

ui:
    Ő is árgus szemekkel figyelgetni (most is) a fórumot :)

Új hozzászólás Aktív témák