- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok! Rég jártam erre...
Nem tudom mennyire emlékeztek, Még októberben mutattam meg a kislányomat
Hogy mennyire oda van a Witcher 3-ért... Nos az elmúlt időszak is sok közös játék órával gazdagodott...
Persze a gyerkőc érdeklődése cseppet sem lankadt az utóbbi időben... sőőőőt....
Tisztára kinyír...Elkezdte a gyerekszoba falát "kidekorálni"... Amikor mondtam neki, hogy nem nyomtatok többet mert kifogy a a patron, akkor maga rajzolt, és azokat rakta ki...
Viszont sajnos minden jó véget ér, így a játék is... Bő 100 óra tiszta játék után, igaz sok mellék küldetésünk még van, de a fő küldetések véget értek, ide értve a kiegészítőket... Többen írtátok, hogy mikor vége lett a játéknak, egyfajta ürességet éreztetek... Nos, az hagyjá', hogy én is ezt érzem, de a gyerkőc is... mintha "nem találná" a helyét... Nyugi srácok, nem kell dilidokit hívni hozzánk, minden oké a kis csajjal, de nagyon hiányzik neki a játék, illetve a fő küldetések.. a mellék küldik így már picit unalmasak...
Na de a lényeg... Már olvastam, itt a fórumban, hogy van egy könyv sorozata is a játéknak... Egy ilyenben gondolkodtam a számára, mert viszont olvasni nagyon szeret... rengeteget olvas...
VISZONT! 11 éves a hölgy... Míg a játékban folyamatosan tudtam a tartalmat, a szöveget cenzúrázni, szűrni, ami nem biztos hogy neki való. Nos... egy könyvnél ezt nem igen tehetem meg.. a Kérdésem az lenne, hogy mennyire ajánlanátok a könyvet egy 11 éves gyerkőcnek? Természetesen az ilyen szörnyekről nem fog megijedni, de nem szeretném, ha esetleg "más jellegű" 18+-os tartalmakról olvasna, esetleg erősen obszcén szöveget olvasna.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Jahh igen! a kis hölgy erősen Ciri iránt érdeklődik, ha esetleg mehetne a számára a könyv, akkor tudnátok javasolni olyant amelyikbe Ciri is belekerült? Vagy bármi más tartalmat tudtok ajánlani ami Ciriről szól?
Köszi előre isui:
Ő is árgus szemekkel figyelgetni (most is) a fórumot
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- PS Plus előfizetések
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR