- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
válasz bendi806 #22866 üzenetére
Erre gondolsz ? DSAMG - Dragon Soul Absorb More Glorious
-
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22776 üzenetére
Meggyoztel ugyis jatszanek valamit es nem talalok semmit ami kedvemre valo. Megpobaltam a Dragon Age Inquisitiont, de valahogy nem az en jatekom, barmennyire is eroltetetem . Egy adott pillantban majdnem ugy tunt , hogy beszippant, aztan megiscsak kifulladt az egesz. Furcsa, hogy hatalmas, megis semmi szabadsagerzetem nincs.
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22774 üzenetére
Na ezt a DL most nagyon elgondolkoztattal..Oszinten ki se probaltam, mert zombis, es mindig ugy ereztem hogy az az a mufaj amit keptelen lennek jatszni, annyira a debil kategoria szamomra. Barmit jatszom csak ne zombis .Viszont lehet erdemes lenne rugalmasabban viszonyuljak ehhez , es kiprobalni.
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22758 üzenetére
Szerintem legyunk optimistak, es monjuk azt, hogy remeljuk meg az Elder Scroll 99 is tolni fogjuk remelhetoleg 3D virtulais terben es az unokaink fognak rangatni, hogy engedjuk mar oket is jatszani
A modolas pedig engedje meg, hogy olyan elf magus cicababaval mehessuk szobara akit mi formalunk meg a a 16 eves szerelmunk kepere. -
Grafirka
őstag
válasz norbi1989 #22742 üzenetére
A GT740 lehet DDR3 vagy DDR5.Sajnos minketkartya igencsak gyenge meg az alap Skyrimhoz is . Nem irtad hogy milyen felbontason szeretnel jatszni.
Viszonyitasi alapkent, egy i5 3337 + GT740M kombo (gyengebb mint egy asztali) 1366x768 felbontason ,medium koruli beallitasokkal atlag 30-35 FPS-t hoz ki ,de ez sokszor beesik 20ala ( modok nelkul)
-
Grafirka
őstag
válasz bendi806 #22731 üzenetére
Jo hir , hogy sikerult athidalni a nehezseget.
Vampirt csak rovid ideig probaltam nekem nem jott be kulonosebben, de biztos van elonye.
Ha nem tevedek a vampirhoz csak modolt "first person" letezik.[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz bendi806 #22719 üzenetére
Van meg egy lehetseges megoldas.
Fogj a kezedbe egy tanyert ( a karaktereddel termeszetesen ) majd hasznald a "whirlwind sprint" varazslatot.
Hatranya hogy a kapu nem nyilik ki , igy minden alkalommal igy kell majd atmenni de legalabb tudod folytani a questet. Probald ki hatha mukodik nalad. -
Grafirka
őstag
válasz bendi806 #22717 üzenetére
Mivel elobb fedezted fel Volkihart es csak utanna talakoztal Serenaval , ezert a quest sajnos leblokkolt.
Melletted van Serena? Ha van mas kovetod azt kuld el majd beszelj Serenaval, hogy csatlakozzon hozzad. A kovetok kozotti csere kozott metsel. Ne menj elore hanem a vampirlannyal egyutt haladj a kapu fele, egyes helyzetekben ez eredmenyre vezetett.[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz Prosector #22710 üzenetére
Nem probaltam, de koszonom a linket mindenekepp . Nem akartam tovabbi modokat telepiteni mert arra gyanakodtam, hogy valami osszekuszalodott es attol tartottam, hogy vegkepp kiderithetelen lesz mi okozzza. A green water fixnel arra panaszkodtak kulfoldi forumokon , hogy bizonyos mentesek hasznalhatalanna vallnak.
-
Grafirka
őstag
Megoldodott a viz alatt nem lehet latni hiba oka. Leirom hatha valakinek meg szuksege lesz ra. Egyes modok elallitjak a szintelitettseget amit lennebb kell venni vagy vissza kell allitani alapra.Visszallitani " teofis" koddal lehet konzolbol. ( Konzol - beirni " teofis " - enter, es mehet a buvarkodas.) Idezojel nelkul termeszetesen.
-
Grafirka
őstag
Viz alatt nem lehet latni, miden egyszinu kompakt szurke.Ezt gonolom valamelyik mod okozhatja , mert elotte nem volt hasonlo hiba,Tudtok erre valami megoldast?
-
Grafirka
őstag
válasz Pitterix #22678 üzenetére
Jatek kozben GPU 500 mhz ? az nem ok.
MSI AB allitsd be igy ahogy itt mutatja es keszits printscreeneketPipald be a CPU frekvenciat ,CPU kihasznlatsagot CPU homersekletet, GPU Frekvenciat, GPU homersekletet,GPU kihasznlatsagot, FPS, es minden esetben a lap aljan a "show in on screen display" legyen bepipalva.
Futass egy unigine valley benchmarkot es kuld el az eredmenyt..Ha nem tevedek Kb 1500 pontot el kene erjel.Ha joval ez alatt teljesit akkor valami nincs rendjen.
[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz Pitterix #22676 üzenetére
Tapot sajnos otthoni korulmenyek kozott nem nagyon tudod ellenorizni.Lehet kondenzatorok fel vannak fujodva, stb El kell vinni szervizbe. Tapos topikban kerdezz ra milyen tapot ajanlanak a konfiguraciodhoz es minel hamarabb vegyel egy ujat. 6 ev hosszu ido , nem erdemes reszkirozni.
A 48C jatek alatt tul keves. Olyan mintha felgozzel menne. Milyen frekvenciat ir ki jatek alatt ? 985mhz es valahol 68-72C kornyeken kene legyen a GPU.
-
Grafirka
őstag
válasz Pitterix #22674 üzenetére
Ne a Crimsonnall probald mert eleg sok panasz van ra. Tolts egy 15. drivert. es azzal probald.
Amin megakadt a szemem, a corsair 520HX tap. Az egy minosegi Seasonic belso aminek a ventilatorvezerlesebe a Corsair belenyult ( lehuzta hogy csenedesebb legyen) ezert voltak vele homerskelet problemak. Ha esetleg tobb eve hasznalod ( nem egy mai darab), akkor erdemes lenne megvizsgalni, mert megesik hogy ott a problema oka es azt nem kell elhanyagolni mert az egesz gep ramehet.
-
Grafirka
őstag
válasz Pitterix #22672 üzenetére
Milyen felbontason jatszol ? Jatek kozben az fps szam 60 rol beesik neha 30 ala ?
Szukseg lenne egy MSI Afterburnerre ezzel tudod monitorizlani a gepet jatek kozben. Jo lenne tudni a :
CPU frekvencia, homerskelet es kihasznaltsagot, illetve ugyanezt a 3adatot a VGA rol is.A 8Gb rendszermemoria 1 lapka vagy 2x4 Gb modul ?
Tapegyseg pontos tipusa ?
Melyik drivert hasznalod ? Elso korben ujra kene instalalni a VGA meghajtot Nem cserletel az utobbi idoben meghajtoprogramot es azota vislekedik furcsan ?[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz Pitterix #22670 üzenetére
A konfigod sokkal erosebb mint amennyire az alap skyrimnak szuksege lenne. Siman modolhatsz is.
Mas programban, jatekban nem tapasztaltal hibat, akadozast, fagyast ? A CPU es GPU homersekleteket szoktad monitorozni ? Milyen oprendszer (7, 8, 10 ) ? SSD re vagy HDD re van telepitve ? Eredeti a jatek ?[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz jonnyjoker01 #22662 üzenetére
Feligmeddig sikerult.
Meg mindig nem jelennek meg a jatekon beluli csuszkak de talatam egy ENB customizer V2 nevu modot amivel jatekon kivul tudom allitgatni a szineket, stb.
A lenyeg, hogy teljesen stabil egyelore nem piszkalom tovabb, idovel majd megejtek egy teljes ujratelepitest. -
Grafirka
őstag
válasz jonnyjoker01 #22658 üzenetére
Konzolba beirod , a2c94.resurrect
-
Grafirka
őstag
válasz jonnyjoker01 #22637 üzenetére
Belinkeled kerlek azt az ELFX-féle telepítőt amelyik nalad mukodott manualisan ?
Inditokepernyonel nem ir ki semmilyen modot.Shift+Enter nem mukodik, semmmilyen beallitas (csuszka) nem elerheto.
Aktivak a modok (NMM ) de semmi hatasuk nem latszik. [link] -
Grafirka
őstag
válasz genndy #22633 üzenetére
Nalam nem mukodott csak kerettel az ablakos mod.Kellett egy kulon modot alkalmazzak. Lehet hogy az ENB tartalmazza ezt is de nem tudom mikent kell elocsalogatni. Hagyom ahogy most van , mert nem szeretnem hazavagni az egszet es elolrol kezdeni az instalagatast.
Szinesebb nem igazan lett ( talan egy kicsit) , a novenyzet dusabb , ott valoban erzodik az elorelepes. Valoszinu hogy nekem voltak tulzott elvarasaim a szinekkel kapcsolatban.Valami olyasmit remeltem amilyen a DAI szinvilaga . Biztos sokat lehetne valtoztatni a jatek grafikajan de nem szeretnek tobb tiz/szaz modot telepiteni.
-
Grafirka
őstag
Valakinek otlete, hogy lehetne a jatekot 2560x1440 felbontason jatszani ablakos modban ? A beallitasoknal csak full HD felbontasig (1920x1080 px) engedelyezi az ablakos mod opciot.
-
Grafirka
őstag
Tudnatok ajanlani maximum 5 modot ? ( konkret mod nevet ) amitol a jetek:
1) szinesebb 2) dusabb novenyzet 3) atlatszobb viz 4) vilagosabb naposabb atmoszfera
Elso probalkozasom , ezert a nagyon hosszu mod listakat kihagynam, mivel nem tudnam kovetni mi mit valtoztat meg. -
Grafirka
őstag
válasz Vistaboy #22510 üzenetére
Az ENB pontosan mit valtoztat a latvanyon?
Bocs ha lama a kerdes de egyszer csak a melyvizben talatam magam es eltevedek a rengeteg mod kozott
Texturakbol ,megfogadom a tanacsaitokat es valoszinuleg az 1K fogom kioprobalni.Eredetileg amin javitani szerettem volna :
1) Szinesebb kornyezet ( elenkebb , telitettebb szinek)
2) Dusabb novenyzet ( viragok, stb )
3) Viz atlatszobb, kekebb
4) esetleg tobb NPC hogy tunjon elobbnek a kornyezo vilagMagas felbontasu texturakrol , kod , ultra fenyeffektusokrol nem is almodtam Nyilvan ha mukodnek es nem kell hozza GTX 980Ti - SLI akkor termeszetesen kiprobalnam.
-
Grafirka
őstag
Bezzeg ha az unneplo nerc bundaja lett volna rajta ( a vidranak) azt nem vizezte volna ossze na itt abbahagyom a marhulast
Ezekkel a modokkal milyen tapasztalataitok vannak, ennyire megfognak egy erosebb videokartyat is ? Alapjatekot HD6850 toltam vegig .Viszont ha Gtx 970 szintu kartyat megkinoz akkor gondolom erdemes odafigyelni melyik modot telepiti fel az ember. Van valahol valami tablazat/leiras ahol leirjak a kulonbozo modok gepigenyet ?
-
Grafirka
őstag
-
Grafirka
őstag
válasz jonnyjoker01 #22489 üzenetére
Itt van egy vegigjatszas, es leiras .Talalsz majd hasznos infokat.
-
Grafirka
őstag
válasz jonnyjoker01 #22487 üzenetére
A tapasztalati pontokkal (amelyeket szintugraskor kapsz ) fejleszted a karaktered ?
Bocs ha nagyon oktondinak tunik a kerdes de pont mult heten a haverom fia panaszkodott hogy nagyon reg jatszik mar a skyrimmal de minden harc egy kinszenvedes. Megneztem a karakteret es volt egy rakas pontja elhasznalatlanul. -
Grafirka
őstag
Ismerosom fia C2D E8400 / HD6850 / 8Gb Ram jatsza a Skyrimot. 1080p felbontason. Modolni szeretne a jatek grafikajat.Kerdesem az lenne, hogy mennyire no meg az eroforrasigeny a modok hasznalatatol ?
-
Grafirka
őstag
Melyik grafikai mod valtoztatja elenkebb szinuve a jatekot ? Nem is a reszletesseg vagy texturak megvaltoztatasa lenne a legfontosabb, hanem az , hogy legyen kicsit vidamabb a szinvilaga.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Honda topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest