- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz Xerxész #12765 üzenetére
Ja igen folytatnom kéne.
Na szóval. Most azok a modok jönnek amiket szintén mindig felrakok de ezek már nem mind a grafikát érintik.
Szal kezdem is, ezek elengedhetetlenek a játékhoz:
SKSE
SkyUI
Immersive HUD - iHUD
Fores New Idles in Skyrim - FNIS
Dual Sheath Redux
RaceMenu
Realistic Ragdolls and Force
ShowRaceMenu Precache KillerNormális karakter kinézethez is kell valami ami több test mod is lehet kinek melyik jön be. Én pl az UNP-ot használom de jó a CBBE is.
Sztem az UNP az "realisztikusabb" a CBBE az olyan animés túl hibátlan a test.
Rá lehet tenni ezt az UNP-ra nagyon jól fog kinézni: SG Female Textures RenewalAztán ugye ezek még csak a textúrák erre kell valamit tenni is, hogy a karakterek ne úgy nézzenek ki mint valami kripli. Én ezt szoktam használni: Enhanced Character Edit
Erre rájön valami értelmes csontváz szerkezet is mondjuk ez: XP32 Maximum Skeleton
Itt mindenki válassza ki magának ami neki a legjobb. Nekem pl a pajzsom a hátamon van és a dual kard a derekam mind2 oldalán.
Face Light hogy lássak is valamit a karakteremből.De hát ezzel még nincsen vége ugye. A hajaknál tartunk... Mondom is mi a kötelező nekem:
ApachiiSkyHair
ApachiiSkyHair NPC Overhaul
Hair packs of TES IV Oblivion
SG Hair PackAztán valahogy álljon meg mozogjon már az a karakter. Ugye ez attól is függ ki milyennel megy tehát női vagy férfi.
Victorias High Heel walk
Pretty Female Idles
Pretty_Combat_Idles
Pretty_Sit_IdlesAztán jöhetnek a ruha modok amik mindenkinél más és más. Nálam pl az elsődleges ami mindig fent van az a TERA Armors. Sztem ezek a legkidolgozottabb páncélok amik valaha kijöttek a játékhoz.
Fegyverekből is mindenki mást használ szal igazából azt nem is írom le én mit.Követőknek én őket szoktam berakni:
SG Followers
Girls of SkyrimHa nem akarunk sokat tökölni a karakter összerakással akkor valami új fajt is leszedhetünk ami esetemben a The Ningheim Race. A képeket amiket küldtem azokon már az a karakter van. Ezt berakjuk aztán mehet a menet akár mi rakjuk össze a karit akár egy előre elkészítettet választunk.
Azt mindenki figyelje, hogy az aktuálisan belinkelt modom a leírásában milyen egyéb modokat követel még tehát tessék ügyelni a Requirements-re mert könnyen megölhetjük a játékunkat. Nekem pl azért kellett az egész játékot újra kezdenem mert az egyik mentés meghalt és nem voltam képes soha többé az animációk futtatására tehát nem volt leülés, alvás, evés és semmi ilyen. Tehát nem lehetett jó pár küldetést megcsinálni. Ez sajna beleégett a mentésbe is. Restart. XD
A végére meg még pár ingame dolog amit csak opcionálisan ajánlok de persze én mindig használom őket:
Rainbows (egyet sem láttam még soha)
More Rain
Convenient Horses
Convenient Horse Herding
Horses Gone Wild
Windy Skyrim
Inside the Nebula
The Dance of Death (minden felhúzva 100%-ra, hogy szinte állandó legyen a "movie killing". )
Waves
Smoking TorchesMagába a játékmenetbe annyira nem szoktam belenyúlni tehát nem teszek bele ilyen hyper power fegyvereket meg mindent letaroló spell-eket. Azokat csak a videóban bemutatom de soha nem használom rendes játéknál. Semmi értelme az örök életnek itt mert az unalmassá teszi az egészet.
Na hát ennyi lenne a mod kollekcióm. Erre még néha néha rájön egy-egy új mod. A modokat általában úgy állítom össze, hogy egyik ne üsse a másikat, erre mindig figyelni kell főleg a sorrendre mivel egy modon belül több dologra is kiterjed a módosítása.
Kérdés jöhet bátran.Hajrá!
Utóirat:
Éjjel eléggé megszívtam. Nem vettem észre, hogy megfertőzött egy vámpír és egyszer csak átváltoztam. A gond az volt, hogy én csak quick save opciót használom szal nem tudtam elmenni Talos oltárához, hogy leszedjem ezt a szép áldást mert mire oda értem volna az előző auto mentésből az oltárhoz átváltoztam szinte pár méterrel előtte. Így kénytelen voltam egy korábbi auto mentésnél egy Talos oltárt konzolból becsítelni. XD
Vicces sztori de egy életre megjegyeztem, hogy mindig nézni kell milyen rontás van rajtad...
De a poén az volt, hogy a visszaváltoztató quest meg nem akart elindulni. Elmentem Falion-hoz Morthal-ba és nem adta azt a szöveg részt be amit én a videóban láttam. Na mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- I5 4.gen. Félgonfig
- Lenovo Ideapad Flex 5 Ryzen 7-5700U / 16GB RAM / 1TB NVMe SSD / 14 FHD IPS Garanciális
- Gigabyte AORUS RTX 2080 Ti XTREME 11G videokártya garanciával
- Újszerű ASUS PCE-C2500 PCIe LAN 2,5 Gb hálózati kártya (2.5 Gigabit Ethernet PCI-E Network Adapter)
- GIGABYTE P850GM 850w 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest