Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Hiányzik a gamer érzés
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akra_hu
tag
Üdvözlet ügynökök!
Felvételt hirdet a [Rogue Souls -PS4-] klán. Amennyiben csapatjátékos vagy, ha érdekel a PvE tartalom progress szinten, itt megleled helyed. Raid orientált aktív tagokat keresünk. Célunk heti 7 raid, 2-3 csapattal. Ha szereted a kihívást, és kellően kitartónak érzed magad, mi lehetőséget biztosítunk,hogy egy összetartó és segítőkész társasággal teljesítsd end contentet. Jelenleg 3. boss-nál tartunk,de ma remélhetőleg tovább jutunk. Szeretnél játékbeli élményekkel gazdagodni, akkor keress meg. psn id : Akra081
Köszönöm.
-
Anonymus23
veterán
válasz -=Jam=- #9150 üzenetére
Ami nekem nagyon nagy eltérés a "kiemelt" csapatokkal szemben:
Amikor benn vagyunk a körben, akkor ugye van minden résznél 2-2-2-2 mob, akiket le kell lőni még a drónok előtt. Ez még meg is lenne, főleg ha nem bújnának azonnal el a mobok. Még ha le is lőttük ezt a 8 NPC-t, akkor meg az volt a baj, hogy a drónokkal együtt azonnal jöttek megint új NPC-k, amit mintha nem láttam volna én sem a videókban, hanem a felnyíló dróntárolón lévő szétlövendő cuccokon kívül sokszor csak a drónokkal foglalkoztak, az NPC-k egy kis fáziskéséssel jöttek, akárcsak a dagik.
Az LMG mindenesetre jól működik (főleg a 162-es lőszerrel), lehet egy ilyen 250+250-es gearrel kellene bemenni mint ami Ghionak is van.
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #9152 üzenetére
162-est lőszerest dobtam, csak 30K volt a tűzereje, most 135-ös 35.2K a tuti legalábbis nálam. És lehet a Nemesis mellett ki kéne próbálni a Pestilence-t?
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TommyS_27
senior tag
8-10-ből most akkor maradt 4-5
Többször voltam heroicon meg bountykon a klánnal vegyesen, sőt néhányan jöttek velünk DZ-be. Viszont mint azt sokan tudják engem a PvP érdekel, ezért sem járok missionre csak ha valamit ki lehet/kell farmolni. Valószínű az érdeklődésünk mássága miatt nem futottunk össze!
Nyitott volt a group mindig, szóval ha annyira akartál/akartatok volna velünk játszani akkor be tudtatok volna lépni.(néhány embernek sikerült)Az meg, hogy nem köszöngetek a clan chaten vicc kategória már ne is haragudj. Ott volt a discord erre a célra belinkelve többször is, érdekes mód páran azóta is használják!
https://www.twitch.tv/ltommys
-
regener
veterán
válasz arnikusz #9149 üzenetére
Ennyi kékkel és armorral én nem hagynám ki az orrszarvút sem, pont 10% weapon damage.
Volt egy 500-as Classic M60-am amivel 35k sebzésnél jártam (Unhinged ráforgatva), de a 2. talentje csak optimális táv volt és azokra nem megy csőszájfék sem. Ezután tegnap kaptam egy Black Market M60-at, 29,5k gagyi első talent de 15% weapon handling és csőszájfék opció persze, szépen kiszámoltam hogy az akkor 35,4k lesz ha megkapja az Unhingedet (+20%) így rá is forgattam a régiről... Ekkor döbbentem rá, hogy nem szabad a kiírt értékkel számolni hanem egy olyan szettel kell megnézni ahol nincs plusz sebzés mert csak 33.3k lett a végeredmény. (A tartalék LMG-im meg nemtudom hova lettek, pedig mindig meghagytam ha Unhinged volt rajtuk. )
Sebaj, érezni azt a 15% handlinget mikor tartod a fegyvert és így lett rajta 5% elit sebzés is.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #9152 üzenetére
Az NPC-k szerintem fix időközönként jönnek, amit néztem, hogy ők egyből befutnak a körbe, onnan lövik ki a mobokat, így mikor kinyílik a cucc, akkor még nem spawnolnak. Ghio buildjén szerintem kevés a DPS a RAID-hez. Nincs is rajta elitek elleni pl., ami azért a bossokhoz elengedhetetlen.
(#9155) regener: 20% lesz az 250k armorral
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz -=Jam=- #9156 üzenetére
Így van ezen max. 30% elite sebzés van, a tervezett Raid szetten volt más elemekkel 68% elite sebzés.
De a Raidet hagyom főleg hétközbe, Clantagok se szóltak, így nálam abszolute felejtős.Regner köszönöm, van orrszarvús mellényem, de ez a Gila hozzámnőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz -=Jam=- #9156 üzenetére
Ki kell még próbálni a turretet is szerintem, hátha működne, ha más miatt nem, akkor esetleg az agro miatt...
De az egyik heal helyett be fogok radni drónt, mert a heal itt annyira lassú, hogy akkor már inkább a drón plusz HP-ja...Próbálgatni kell az már biztos...
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #9161 üzenetére
a két kutyához raktam be deflector drónt, de nem ért sokat (leginkább szart se).
lucy aoe-je szétszed mindent, ami nincs takarásban, és túl sok szopás arra figyelni, hogy mindig teljes magasságú fedezékben legyél. mennyit healel vissza a drón? mert elég durva armor regent lehet összerakni az update óta.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #9162 üzenetére
Itt másabb egy picit, mert max az NPC-k dobhatnak EMP gránátot, és meg is teszik, főleg ha ledobod a hive-ot.
Aközött látok irtózatos különbséget, hogy a jútúbereknél az látszik, hogy egyrészt roppant módon fogynak a mobok, nem is annyira agresszívek, nálunk meg (hasonló vagy nagyobb számok a sebzésnél, több armor stb) meg olyan szinten agróznak és lövik le akár egyszerre az egész társaságot, hogy esélyed sincs.
Ami rohadtul nem egyforma az a bekapott sebzés.
Persze lehet, hogy csak a szokásos rohadt nagy lag, és azt hiszem, hogy minden ok, futok a következő mobra, de közben a szerver szerint már nincs is páncélom, és ezt úgy tudatja velem, hogy egyszer csak 0,1 sec alatt már fekszek is...;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #9164 üzenetére
kurv@ nagy dpsük van, azért. elég szofisztikált az ai, ha keményen pusholod, akkor már nem rusholnak annyira a mobok. na meg persze amit egyszer lelőttél, az már nem lő vissza.
ez nem egy olyan dolog, amin érdemes gondolkodni, vagy gyanakodni, mert még ha igaz is, akkor sem segít rajtunk.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
addikt
válasz Anonymus23 #9164 üzenetére
Nagyon gyanús - redditen is írták már sokan -, hogy ez az utolsó build régebbi, mint az előzőleg sok fixszel kiadott. Lehet, hogy ezzel volt csak stabil a raid és ezt adták ki most (akár szerver build, nem feltétlenül kliens patch).
Ennek köszönhető, hogy újra agresszívebb az AI azokkal a játékosokkal szemben, akiket gyengébbnek ítél meg az NPCknél. Ezért futnak hátra az NPCk is a játékosok mögé, vannak hangproblémák (amik pedig már javítva lettek), nem mindig regisztrálja a lövéseket a játék, illetve eltűnik a fegyver raid közben a játékos kezéből, nagy a lag, nem nyílnak ajtók a küldetéseken, stb.
Mivel nem csak 1-2 játékos tapasztalta ezeket, lehet benne valami és így az is előfordulhat, hogy az optimalizált buildes streamerekkel nem olyan agresszív az AI, mint velünk, akik még közelébe sem vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
válasz velizare #9166 üzenetére
nezem en is videokat, probalkoztam tegnap par oran keresztul .
Kell 3-4 DPS szep sebzessel minimum es Heal vagy pancelvisszatoltes a mobok miatt
Igazabol az a par emberke aki a bossal foglalkozik a mobokkal ailg fut szembe32-35 alap LMG sebzes ahogy Ghionak van, RPM felfuttatas ha lehetseges van ra egy ket kombinacio lehetoseg a cuccokon, kinek hogy jon ossze.
Elit sebzes 70-80 folotti es ide a Headshot sem elhanyagolhato az is ha 60 folotti
Nehez ugy osszevalogatniAz Unstopable ide jo is meg nem is, ha jol elkapod akkor bejon a bossokra.
Tommynak a PVP szettjet kellene atalakitani elitsebzessesre es LMG re AR helyett
Az a gond hogy 1 hete nem kaptam semmi jobbat mint ami volt es kuka
a het kozbenni idoben hatha bejon jobb cucc , atalakitom 50-70 ezres Heal visszatoltesre ne szenvedjek a mobotol
Van itt Hive vagy Dron Tuning sebbzesnovelesre ?? ami noveli a Skill ideje alatt ??
Mint Div 1 ben az RPM novelo Ulti ?pottyoske
-
Gubu0101
veterán
válasz Anonymus23 #9165 üzenetére
Vótam Raidben kb 1 órát,de ki is léptem,még a megjelenés napjának estéjén.Kíváncsiságból,hogy mégis milyen,tudom,hogy nem épp kempelős de nem is a raidre csináltam a szettet Jól szokott jönni amúgy a teknős,más esetekben.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
pottyoske197
tag
válasz velizare #9166 üzenetére
Ide KB amit ki kellene hozni az valameyik 550RPM es LMG felturbozva (itt gondolok arra hogy rovid ideig lehet loni amig terdel es valahogy az adott 10 sec alatt beviheto loves erejet kellene feltolni )
AWD +35 ,LMG+30-40, HD+60-75 es Elite Damaga 70-100 koruli legalabb es CHC-CHD hanyagolnam az On the rope javara (mar ha jol emlekszem -10% golyo + sebzes)KB a boss-t lovo 3-4 jatekosnak (ismerosomnel osszejott 49% AWD+22 % LMG igaz Elite az +55% csak meg headshot sem sok van arra nem emlekszem de LMG 34 ezres igy alapbol az AR meg 22 - Tommy PVPS szettjet probaltam osszerakni de PVE re ez jott ki belole - )
[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
TTomax
félisten
válasz TommyS_27 #9154 üzenetére
Én ennek azért annyira nem örülök de a te döntésed érezd jól magad.A köszönésről meg annyit,hogy azért emberileg van még hova fejlődni,majd gondolod te ezt másképpen is.Ha négy betű begépelése ekkora teher akkor nincs miről beszélni.Én mindig azért be-be szoktam köszönni,lehet azért mert a gyerekszoba nem a disznóólra nézett,vagy ki tudja.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Anonymus23
veterán
A probléma az ott van, hogy azért mi sem úgy mentünk be, hogy szar a gearünk, és pl a 2. és 3. fázis az kb 1-1,5 óra alatt lett meg nekünk tegnap.
Ugye a 3. fázisban a két kutyán kívül nincs mob, ott nem volt feltűnő a dolog, csak annyi, hogy nem mutatta a sebzést (de sebződtek, csak nem látszottak a számok) volt akinek a fegyver tűnt el a kezéből (pl nekem is egy körben), meg volt akinek a hang beragadt.Na most ez a 4. fázisra olyan szinten hatványozódott, hogy ott meg elkezdtek egyhitelni bennünket a mobok. Nem mondom, hogy független attól, hogy tudtuk mit kell csinálni, akkor is még gyakorló fázisban voltunk, és ritmust kellett találni, de olyan szinten durva volt a mobok DPS-e, ami az előző 3 fázisban nemvolt ennyire jellemző, pedig az első szakaszban is jönnek a mobok csőstül, illetve a 2. szakasz végén is folyamatosan jönnek az addok a főbossal. Tegnap el is ment a kedvünk 1 óra próbálkozás után.
Utána még letoltunk 2 heroicot, és volt aki kérdezte,hogy biztos heroicra van-e állítva, mivel gyakorlatilag facetankeltük a mobokat, na most ehhez képest beszélünk egy normál nehézségű raidről...
Mi lesz még itt Challenge vagy heroic szinten?De mondok neked egy tipikus példát ami megtörtént:
Az elején minden sarokhoz jön ugye 2-2 mob, az egyiket lelőttük, a másik meg elbújt, mivel ugye ha jönnek a drónok, akkor nem egy életbiztosítás ha közben meg egy arany mob hátulól lő, közelebb mentem, és egyszer csak feküdtem, na most, hogy közben kinézett és lőtt, csak lag miatt nem látszott, vagy blindban ilyen jól lő azt nem tudom.
Pedig a DPS-en is sikerült nekem tekerni, mivel esett 1-2 cucc amire tudtam jobb értékeket pörgetni, és pár nap alatt 2 ezerről nőtt a base dmg ugyanazzal a fegyverrel. 260k armor + 63k HP.Ennek köszönhető, hogy újra agresszívebb az AI azokkal a játékosokkal szemben, akiket gyengébbnek ítél meg az NPCknél.
Mi azt tapasztaltuk, hogy bárki gyengébb tőlük;) - The Power of the Light Side
-
TTomax
félisten
válasz pottyoske197 #9171 üzenetére
Azért a DTE-t elég nehéz 60% fölé vinni mióta nerfelték a talentot 5%al,persze lehet maszkon,de akkor ott el is búcsúzólt 8-10K lifetól vagy armortól ami egy ujabb lépés a felé hogy glass cannont csinálj.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TommyS_27
senior tag
Leirtam normálisan miért döntöttünk úgy ahogy. Erre jössz ezzel a faszsággal, hogy Te nem láttál meg nem köszöntem. Most meg ez a hsz...Játszod itt a nagy jól neveltet csak azt nem értem, hogy akkor mi ez a személyeskedés? Tudtommal nem bántottalak soha. De ezek szerint neked vagy nem volt szobád, vagy ablak nem volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Kakaduku
senior tag
Ismét bedobom a kérdés utoljára, hogy ne spameljem tele a fórumot.
Egy összetartó, segítőkész társaságot keresek, főleg PVE tartalomhoz, de mehet a PVP is akár. Jelenleg kezdő vagyok a Division 2-ben, azonban a Division 1-be pár órát azért beletettem PS4-en. Most visszatértem a PC-hez, szóval ezen a platformon keresem a csapatot. -
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #9173 üzenetére
Na en 272 armor es 126 Heallel mentem be es biza kis fos moboktol neha neha csak ugy fekudtem 1 lovessel
pottyoske
-
dvd24
senior tag
válasz Anonymus23 #9165 üzenetére
Ez a másik fele.
Összeraktam egy pazar kis PVE buildet unstopabble force-al, AR+chatterbox kombóval, 300k armor és 100k hp-val és persze patience-el. Ha fedezékben lehetek akkor kb csak darálok és túlélek mindent, még ha tűz jön rám azt is simán áthealeli ez a talent, erre kijön a raid amiben nem nagyon lehet coverben lenni, pláne nem 5 másodpercig.
Éljen a cover shooter
-
addikt
válasz Anonymus23 #9173 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz BRABUS113 #9178 üzenetére
Igen csak a patch óta semmi olyan nem esett amit nyugodtan beraknék mert az orrszarvú él de a többi tulajdonsága kuka. Az on the rope pedig nem él mert ezek nem passzolnak hozzá.
De semmi gond majd idővel, addig commendation van terítéken.Anonymusnak Gratula a 4000 commendation ponthoz én csak 2300- nál járok.
Tegnap baba DZ-ben farmolgattam és találkoztam LMG glitchelőkkel előszőr feküdtek mikor vágdosni akarták a 10 cuccomat, utána meg kb. 4 golyótól én.Szolgálati közlemény a PVE terület csatorna kis szekrényei adnak DZ kulcsot is egy körben simán 10 db-ot szereztem a Potomac lenti csatornákban.
Pottoske197 Tidal basil környékén van 4 fán farm alapanyag, meg a Potomac csatornákban egy körben szépen tudsz szedni kb.15 perc alatt és 24 óránként ismételd. Van olyan szettelemem amihez a következő pörgetésre 320-at kér.
[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
Ugyanez a beallitas kb 272 armor es 126 hellel , ennyi jott ii vasarnapig az uj farmolasokbol LMGn 29 es AR en 20.4 van, ha a Healt leveszem 115 re masik itemmel akkor az LMG felmegy 31.8 ra es az AR 18.4 re leesik. Van meg mit farmolgatni. porgetni is amr nem tudok, elfogyott a ceramics , van 5 napom a heten hetvege elott nem igazan kinoznam igy.
Jok a szettanacsok mindenutt de kb 1 az 1000 hez hogy pont ugy es pont az jojjon ki mint masnak, hacsak nem farmolsz napi 12 oran keresztul. Mert egesz szombatig ha lesz annyi idom osszesen de hatha
korbeutazni midnent es frakcio chesteket kinyitogatni mar az is valami 100 bol ha egy jo esik .pottyoske
-
Anonymus23
veterán
A raid egy kissé más mint akár a heroic.
1. pálya: Elvileg nem, de igazából időre megy, mivel a boss szétveri egy idő után a turretet, illetve a kis mobok is lövik ha nincs jobb dolguk. Ha nem mozogsz a többiekkel, akkor több esetben csak a coverben ülnél semmit sem csinálva, illetve ha téged fog ki a boss, akkor úgyis futás van. 2. Pálya: itt lehet kempelni, egészen addig, amíg nem téged agróz a kis vagy a nagy boss, mert ha elkezd gránátozni akkor úgyis kiszed cover mögül, meg lehet, hogy néha neked kell menni kapcsolgatni a gázt. 3. pálya: na itt volt egyedül haszna, de itt is kidob buddy seekere a coverből adott esetben, de itt legalább lehetett kempelni, kivéve amikor rád agrózott a két kutya. 4. pálya: itt kb nem sok esély van rá, láttam olyan videót, ahol valaki csipával felment az egyik kemper helyre, ott még lenne is haszna, csak akkor meg veszélyes helyzetben (pl a másik sarokba kellene menni lelőni a dagit, hogy ne legyen wipe) akkor esélytelen vagy segíteni.Egyébként meg bárhol vagy fedezékben mindig van olyan hely ahonnan rád látnak, és rád is látnak és lőnek is, nem beszélve a drónokról, akik amilyen kicsik olyan durva sebzést tolnak! Nem beszélve arról, hogy rád fut a mob és leüt, ha elugrasz, akkor addig követ amíg le nem üt, vagy le nem lövöd vagy lövitek. Volt olyan, hogy követett egy mob elugrottam vagy 2x, erre fel egy másik mob meg egyhitelt, mert arra már nem tudtam figyelni... ;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
válasz pottyoske197 #9169 üzenetére
Tommynak a PVP szettjet kellene atalakitani elitsebzessesre es LMG re AR helyett
Ezt használom Pve-re ha LMG, A maskra még mehetne élet, meg még lenne rajta mit húzni, viszont elég jól müködik.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Én eddig nem szerettem az LMG szettet, de most megpróbálok összerakni egyet, elvileg egy (murakami) kesztyű és egy Petrov hátizsák kellene a megfelelő tálentekkel, és a többi cuccos maradhatna is a jelenlegi szettel. Fegyver az már van hozzá.
Na de míg ez kiesik
Ki tudja mennyit dobtam ki már korábban akár god rollosokat is;) - The Power of the Light Side
-
pottyoske197
tag
válasz TommyS_27 #9186 üzenetére
Koszontem. adott a PVP-s par otletet amit reszelgetek ahogy tudok, de ezt is atvizslatom
Sajna sem Melleny sem hatizsakbol nincs egy hasznalhato Petrovom, ezert arra nem epitkeztem meg
Szoval petrov gear nelkul hoztam ossze 31 sebzeses LMG-t 29% AWD vel 22LMG vel osszesen. kesztyun csak 6% os LMG van amit hasznalok sajna 5% WD vel
ma nem biztos de holnap gep ele kerulok es atnezem meg beteszek kepet. de folyamat valtoztatom minnimalisan[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
TTomax
félisten
-
pottyoske197
tag
-
Anonymus23
veterán
válasz pottyoske197 #9191 üzenetére
Azért ez közel sem akkora teljesítmény semmint a Div1-ben, normál farmolás mellett, néhol összeszedett csapattal simán meg lehetett csinálni az egészet, igazából nem is emlékszem olyan commendationra, ami nagyon nehéz lett volna.
Majd most ami maradt Dark Hour commendationok, szerintem van közte olyan, ami kb a lehetetlenség kategóriája jelenleg.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #9188 üzenetére
Ugyanitt járok, csak az 50 CP-t kell még kifarmolnom, de a többi RAID-es commendations egyelőre felejtős lesz
A célzással sincsenek bajok, ahogy nézem... (headshot, csak lemaradt a fejléc)
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
& (#9192) TommyS_27:
Elnézést amiért bele vau-vau de én mint aki tök vegyesen, hol napközben hol csak éjszaka érek rá játszani, nos azt hiszem tudom a megoldást miért nem láttátok egymást soha.
Nemes egyszerűséggel azért, mert míg egyikötök jellemzően este 11 előtt only, addig a másik pedig este 11 után only...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
redditről, raid matchmaking in nutshell post.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #9194 üzenetére
Bocsi tudom sok volt az off, nem én kezdtem, de nem is fogom magam hagyni senkinek...
De magadra is rászólhatsz legközelebb ha Ákoskával osztjátok egymást
Én túlléptem rajta az első hsz-nél normálisan leirva mit miért. Nem értem miért áll belém olyan akivel 2 mondatot nem beszéltem még életemben.
[ Szerkesztve ]
-
TommyS_27
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest