Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz
chaosmonger
üzenetére
Hallgat bárki még rádiót a kocsiban?
Én évek óta nem, ha meg kell ott a telefon és azt érem el amelyiket csak akarom.
Szerintem ez a félig bőr félig szövet ülés még jó is… simán kelendő lesz ez az olcsó 3-as, az Y szerintem nem lett elég olcsó, illetve ott az üvegtető is elbúcsúzott nem? Amúgy a másik lehetőség ebben, az ülésben az utólagos ülésfűtés könnyedsége és olcsó kivitelezése…
szerintem még idén lesz alin megoldás -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
chaosmonger
üzenetére
Azon az egyen en is.
jo, hogy kereket adnak hozza. -
chaosmonger
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Aránypárral számolva az M3 ST 14,5 az Y 16,7 M bruttó lenne forintban.
Azért az FM rádió kihagyásán mosolyogtam. -
CsodaPOK
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Olyat olvastam, hogy mivel még sem technikailag, sem jogilag nem önvezetők az autók, ezért majd csak akkor kell a cserét végrehajtani, ha ténylegesen önvezetőek lesznek.
Technikailag jelenleg nincs megoldás a HW3-->HW4 cserére. A HW4 computer-nek más a kialakítása, helyigénye, hűtési igénye. A kameráknak is más a vezetékezése.
Szvsz mire ki merik majd mondani, hogy önvezető az autó, addigra már HW3 csak a múzeumban lesz.
Nem beszélve arról, hogy már a HW5-6 van a porondon. -
Danex
addikt
Nálam ami nagy csalódás volt, hogy a sima riasztó se kapcsolt be arra, hogy betörték az oldalsó ablakot. Igaz nem ment a sentry de a sima riasztótól elvártam volna.
Anno arra jelzett és fel is ébredt az autó, hogy vélhetően egy macska ráugrott, dudált és jött az értesítés a telefonra ,hogy riasztás. -
aleister
veterán
Valamikor nyár közepe táján jött egy frissítés, amitől marginálisan rosszabb lett. Még írtam is itt róla anno. Azóta javítottak, de szerintem nem érte még el a korábbi szintet, ami kicsit lehangoló.
Btw volt róla szó, hogy az USA-ban csoportos pert nyertek Musk ellen, mert volt olyan kijelentése, hogy minden Tesla teljesen önvezető lesz (nyilván amire megvették az FSD-t). Ennek az volt a konklúziója, hogy a régebbi modelleknél cserélni kell a számítógépet/kamerákat.
Erről van valami infótok, hogy ténylegesen meg is történt bármilyen ügyfél esetén a csere, illetve, hogy az EU-ban is érvényes ez a precedens? -
gixxergabi
senior tag
Nekem mostanában nem vesz fel semmit a sentry, persze ha a telefonom "nem kapcsol időben" akkor azt felveszi hogy én rángatom a kilincset, de bármilyen közel állnak hozzám semmilyen felvételem nincs az utóbbi hónapokról. Régen pedig volt ha mellém álltak, közel mászkáltak stb. és ez adott biztonságérzetet, hogy ha lenne vmi komoly akkor azért lenne felvétel. Most ha meghúznák se venne fel semmit az tuti...
-
cOxeR
Ármester
Mai bölcsi automata parkolás teszt, szépen tolat, járdán jönnek mögöttünk, egyből észreveszi, lassít megáll, majd elmennek megindul tovább és ugyanúgy mint korábban simán neki menne a korlátnak… kevesebb mint egy araszra satuztam bele. Nem értem tényleg, ráadásul most egy oszlop is volt mögöttem, ezeket miért nem látja?
-
xtend
senior tag
[kép]
Ez az USB hiba másnál is elő szokott jönni? Maga a képernyőre nem írja ki a hibát csak ha pl megnézem az értesítéseket abban látom. De a dashcam hibátlanul működik. Usb3-as házban egy Kingston SSD úgyhogy nem hiszem hogy a sebességgel lenne a gond.Szerintem ez inkább valami SW hiba lehet.
-
aleister
veterán
-
CsodaPOK
senior tag
Tegnap próbálgattam újra a summon-t. Garázsból kifele hiába engedtem el a nyilat a telefonon, ment még tovább. Rá kellett nyomjak az előre nyílra, hogy megálljon. Nem volt jó érzés ezt látni, miközben közeledett hozzá a kerítés...
Visszafele most épp sikerült egy kis rámpa segítségével megugrania a 4 centis garázsküszöböt. Bár ahogy felment, elkezdett villogni és a folytatáshoz újra kellett kezdeni.
Viszont hiába van beállítva 30 centire a távolság, ~1m-nél nem volt hajlandó közelebb menni bent a garázs falához.Szóval ez még mindig használhatatlan
-
Pedig abban biztosan nincs uwb. Egyébként S és X esetén 2021-től van, M3-nál 2024, MY-nál 2025. De egyébként nincs vele tapasztalatom, HL előtt nem volt Teslám, csak sokat olvastam az uwb-ről, mert érdekelt, illetve a panaszokat hallom ismerősi körben a régi ble-sekre, de főleg a lezárás zavar mindenkit (van hogy nagyon távol történik csak meg, van hogy nem, stb..), közelítésnél ezek szerint egész jó.
-
válasz
CsodaPOK
üzenetére
A régebbi autóknál csak BLE van, az sose lesz jó sajnos, rssi alapján próbálja meg kitalálni, hogy milyen messze lehet a telefon. Annyit olvastam róla mostanában, hogy sok a baj vele, ezért próbálják app oldalon is mérni az autó jelét, és a két adatból okoskodni valamit.
Az újak (HL, Juniper) már UWB-t is használnak, ez egy független protokoll (BLE-n indul a handshake, de aztán uwb-vel kapja meg a pontos pozíciót). Nem csak pontosabb távolságérzékelést, hanem kb. 10cm pontosságú helymeghatározást is lehetővé tesz az autó körüli térben, de persze támogatnia kell a telefonnak (vagy órának) is, ha nem támogatja, akkor BLE only van itt is. 4-5 évnél fiatalabb normálisabb telefonokban és smartwatchokban benne van.
HL-nél ez egészen durván látványos, megyünk az autó felé az asszonnyal, és simán tudja, hogy ki indul el a sofőr oldalra és ahhoz állítja a profilt. Eltávolodáskor is fixen 3-4 méteren belül zár. Mondjuk apró idegesítő dolgok itt is szoktak lenni. Nagyon ritkán megesik, hogy téveszt (átlagosan kb. havi egyszer), de tudván hogy milyen zsonglőrködés megy a háttérben, meg sokszor 4db eszközből kell kitalálni hogy mi történik (2db telefon, 2db óra), ez így is lenyűgöző. Valamint ha az autó mögött molyolok fél méterrel, megesik néha, hogy bezár.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
stickrs
üzenetére
Mostanában több helyen olvasok hasonlót. Remélem csak valami bug, amit hamarosan javítani fognak.
Nekem idónként a zárás viselkedik furán. Itthon pl megállok kinyitni a kaput, az autó elejétől 20-30 centire vagyok és már pittyeg, hogy lezár. Máskor meg egy parkolóban már elmegyek vagy 50 métert és csak akkor csipog.
-
stickrs
senior tag
Ma kb 7 méterre volt a mobilom, bent a házban, és az utcán gond nélkül kinyílt a zár mikor megnyitottam a kilincset, eddig ilyen nem volt, megpróbáltam elvezetni mobil nélkül, mikor beültem, akkor már jött az üzenet, hogy nincs a mobil az autóban.. remélem ez ilyen egyszeri eset volt, mert így az utcán levő autót simán kinyitják..

-
stickrs
senior tag
Nem szoktam versenyezni, meg ilyenek, csak magam szórakoztatására próbálnám ki 😀 csak ugye az aksim 81%os meg már 145k-van az autóban, szóval lehet egy fiatalabb lr-t kellene először venni, amire több az aksigarancia és utána boostolni, vagy egy kevesett futott performance..vagy marad így, majd még megálmodom. Bár ha ugyis le lehet mondani akkor egy hétvégére szerintem mindenképpen kipróbálom.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
stickrs
üzenetére
Annó nézegettem dyno grafikonokat és úgy emlékszem, hogy a 0-100 között lehetett jobban észrevenni a plusz erőt. 100 felett már eléggé összeért a normál és az ac boost vonala. Nekem pont fordítva kellene. A 0-100 tartományban bőven elég nekem az, amit a sima tud. Piros lámpánál fél gázzal is kb az autók 95%-a elé lehet ugrani, ha mondjuk kell egy gyors besorolás. Viszont amikor 120-130-ról meg kell indulni, akkor el tudnék képzelni még néhány lovacskát.
De egy biztos. Ha megveszed, akkor pár hét alatt úgyis hozzászoksz és már nézheted is a Performance hirdetéseket
-
stickrs
senior tag
Ha már megcsinálnám akkor maradnék a gyári megoldásnál. Performancera vszínűleg akk kellene még 1 felni+gumi garnitúra, ami megint pár ezer eu, stb, nem csak 1m lenne a csere az biztos. De ha meg kipróbálom, és úgyérzem felesleges, akkor lemondom.
CsodaPOK: hogy most 8 vagy 9 millioval kevesebbért adom el mint amennyiért vettem az már nem igazán számít, ha addig szórakoztat.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kő alatt tetszett lenni Kecske Bácsi?!
Vagy másfél hónapja ezen megy a vinnyogás a különböző helyeken, hogy megnyílt-e már a pécsi SUC
Amúgy igen, pár napja üzemel. Október közepén (talán 17-én) lesz ott valami hivatalos Tesla-s átadó rendezvény.
Ha minden jól megy, akkor a közeljövőben viszonylag SUC létesül különböző Tesco-knál. Kötöttek egy partneri megállapodást.
-
stickrs
senior tag
Hello, model 3 LR-be próbálta már valaki a performance boostot? Azt hiszem 48 órán belül le lehet mondani ha nem tetszik, gondolkodom, hogy aktiválom egy próba erejéig.
-
kraftxld
félisten
Pécsi supercharger eddig is volt, vagy csak most nyílt meg?
Az új Model Y Performance-ban van V2L az USA piacon
-
Balázzs
senior tag
Mai szerzvíz tapasztalat: reggel 8-ra volt időpontom, kicsit késtem a forgalom és a köd miatt, 8:30-kor már vitték is az autót, addig telefon nyomkodás, KV, értékesítő munkatárssal társalgás, majd 11:00-re kész is lett az autó, kérdeztem is, hogy minden rendben? Erre kijött a szervizes srác, mondtam, hogy néha nyikorog a fék, megnézte, kitakarította, de azért mentünk egy kört vele is, semmi hangja nem volt. Amit kellett cseréltek, kérdeztem, hogy ha kellene nagyobb autó, mint az M3 mit ajánl, X vagy Y, szerinte csakis Y a gyártási minőség miatt és amúgy sem lehet most X-et rendelni, de ez a magánvéleménye volt. Kb 5-10 percet beszélgettünk, majd elégedetten mentem a dolgomra.
Nem, nem Budapest
De remélem ott is hasonló tapasztalatok lesznek hamarosan. -
xtend
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi az infót.
@mindenki:
Vannak jó utángyártott féktárcsák/betétek amik nem arany árban vannak és fognak is rendesen? -
xtend
senior tag
Pulzáló érzés fékezéskor normális vagy valamelyik féktárcsa/betét sz@r?
Tehát amikor az autó csak lassít akkor nincs ez az érzés, de ha kicsit erősebben kell fékeznie az adaptív tempomatnak vagy én fékezek kicsit erősebben akkor ilyen pulzáló/rángató érzés tehát mintha az autó úgy fékezne hogy van fék/nincs fék/van fék/nincs fék...ha erélyesebben fékezek vagy telibe nyomom a féket akkor nincs ez az érzés jó a fékerő. -
xtend
senior tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Ott sem írja le rendesen, hogy a korlátozott gari gyakorlatilag mit jelent. De köszi amúgy.
De a Chatgpt "haverunk" segítségével találtam több doksit amiben nagyjából összefoglalják, hogy:
a garancia kitejed olyan hibákra, amelyek anyag- vagy gyártási eredetűek, normál használat mellett lépnek fel. A garancia nemcsak arra vonatkozik, hogy az akkumulátor fizikailag ne omoljon össze, hanem hogy a kapacitása ne csökkenjen 70 %-ra vagy az alá az eredeti kapacitáshoz képest a garanciaidőn belül. Ha nagyobb csökkenés következik be (gyártási hibára visszavezethető), akkor Tesla javítani / cserélni köteles.
Viszont ha beázik az akksi, vagy valami "tuning" miatt xarik be vagy balaset miatt arra nem jár a gari.Ennek csak azért akartam utána nézni, mert van egy cég itt Finnbe ami arra specializálódótt, hogy havi 49€-ért ad olyan biztosítást/kiterjesztett garit ami az akksira érvényes és annyival ad többet a gyári garinál, hogy beázásra is érvényes. De ahogy látom nem igazán gyakori a beázásos meghibásodás ha nem csónaknak használod az autót. Úgyhogy arra jutottam, hogy felesleges ez a kiegészítő gari. Inkább akkor lehet jó dolog ha lejárt a gyári garija az autónak.
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
Na, letöltöttem, de realizáltam, hogy a LP mód csak egy butított Parkol mód, nem megy közben aludni, hiába van minden is lekapcsolva. 4%-omba került és még mindig nem enged tölteni...
-
xtend
senior tag
Üdv újra. Egy kérdés :
A Tesla appban olvasom hogy 2028-ig van akkumulátor és meghajtóegység korlátozott garancia. Mik a korlátok? Vagy mi ami nem korlátozott? -
cOxeR
Ármester
Sziasztok, visszapillantó gondom lenne, hátha valaki látott ilyet és csak én vagyok béna.
Jobb oldali tükör elment csillagokat vadászni, P üzemmódban, hiába állítom nincs aktív mentés gomb, ha át váltok onnan D-be vagy R-be rendeződik a helyzet, menteni is lehet. Valami tipp?
Visszamegyek P-be ugyanúgy “elszáll”.
Állítani lehet, egyszerűen a mentes ami nem jön létre sehogy.
Mosó üzem után vettem észre, de nem biztos, hogy ehhez köze van.
Köszi ha van valami tipp, hibának lejelentettem… majd novemberben megnézik. -
aleister
veterán
Simán a normál terjesztési csatornán volt, ezért nem jött még meg neki szerintem.
Tippre azt mondanám, hogy akik a beta (vagy kisérleti vagy tökömtudja mi itt a neve) frissítéseket is fogadják, azoknak eggyel korábbi csomagban jön meg az adott feature. Ezért jött meg neked is, nekem is már a sima 32-ben az energiatakarékos mód. A legrégibb M3-am van a 32.6 már 09.15-én lejött.
-
kraftxld
félisten
válasz
viewdetails
üzenetére
Pár napja települt, 2025 Model Y
-
gixxergabi
senior tag
32.6 szintén tegnap M3 2019
Ma többször is vacakolt, hogy nem akarta telefonnal nyitni, csak ha nfc-ként B oszlophoz érintettem... -
Doki16
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
Valószínűleg a Ryzen előbb kapta meg, mint az Intel. MY LR 2022/6
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
viewdetails
üzenetére
Yepp. Ma délelőtt ment fel

-
Doki16
addikt
válasz
viewdetails
üzenetére
Nálam már a 2025.32-ben benne volt. [kép]
-
viewdetails
addikt
A 2025.32.6 jelzett már valakinek? A Low Power mode kapcsoló most nagyon kellene nekem.
-
CsodaPOK
senior tag
Igen, pályán sokkal komfortosabban érzi magát.
Ami még megöli az EAP-ot főúton/alsóbb rendű utakon, az a magyar helyi sajátosság, azaz az útminőség... Amerre én járok, ott a felezővonal mellett kell menni, mert az útszéle az katasztrófa. Az EAP meg sokkalta a sáv közepén menne, amivel az útszéli kijárt/kátyús/gödrös ezerszer foltozott részre kerülnek már a jobb oldali kerekek. Ja és persze a kátyúkat egyébként nem ismeri fel, úgyhogy belerongyol simán full gázon.
De hogy jót is írjak róla, múlt héten egy keményebb dió elé állítottam. Hőgyész után pár km-rel lekanyarodva Tevel fele van egy ~10 km ezer éve elhanyagolt út. A felfestés már kb 20 éve lekopott, göröngyös, buckás, útszéle is tájékoztató jellegű. Van benne két jó nagy, eléggé alattomos kanyar is. [link]
Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ezen a szakaszon végig fog tudni menni, de megcsinálta. A két kanyart egy picit kockásan vette, meg csiripelt, hogy biztos, ami biztos nagyon gyorsan fogjam meg a kormányt, mert nem biztos a dolgában, de hiba nélkül, biztonságosan végig ment. A max sebesség 50-re volt levéve. Nem az AP miatt, hanem egyszerűen az út az én szememben ennyit enged. Korábbi autóval is ennyivel mentem itt. -
CsodaPOK
senior tag
Amit még nem sikerült megértsek, hogy az EAP mi alapján "váltogatja" a sebességhatárokat. Konkrét példák:
Szekszárdról mész Pécs irányába. Van egy kisebb falu, Kakasd. A 6-os út átmegy rajta. Az elvárt viselkedés az lenne, hogy érkezek 90-el a 6-oson, mire beérek a faluba, lelassít 50-re, majd mikor kiérek, visszagyorsít 90-re.
Ehhez képest a következők valamelyike szokott történni:
- berongyol a faluba 90-el, majd a falu kezdete táblát elhagyva rájön, hogy 50-el kéne menni, úgyhogy gáz elvesz, lassít 50-re. Nem rossz, de ha arra néz egy trafi, akkor jön a bírság.
- berongyol a faluba 90-el, város kezdete táblánál a sebességkorlátozás átvált 50-re, de ugyanúgy menne tovább 90-el. Az AP max marad 90-en.
- kiérek a faluból, a korlátozás átvált 90-re, az AP max is, fel is gyorsít. Juhúúú, végre valamit jól csinál.
- kiérek a faluból, a korlátozás átvált 90-re, az AP max marad 50-en. Feltekerni is csak ~66-ig engedi. Kikapcs-bekapcs és 90.
És ezeket oda-vissza irányba eljátsza random.Aztán van Szekszárd után a vöröskereszt elágazó. Előtte 70-es tábla. Észre szokta venni, de nem lassít a kereszteződésig. A kereszteződésen áthaladva meg random módon vagy lassít 10-20 méterrel utána, vagy félúton a kereszteződés és a következő körforgó között vagy egyáltalán nem lassít és végig megy 90-el.
-
Doki16
addikt
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Amúgy nekem is tetszett, hogy városban is kapcsolt, főleg ha olyan helyen mentem ahol a közvilágítás egy gyertya szintje.
Az Autopilot konkrétan használhatatlan. Egyszer meglát egy 70-es táblát főúton és mivel nálunk nem divat a feloldójel ezért örökké az hiszi annyi van egy főúton. Hatos úton sok helyen van 70-es tábla feloldójel nélkül, vagy városban a lassító 30-as táblák. tökre jó lenne az AP ha nem bírálná fel állandóan a tábla, vagy legalább kikapcsolható lenne a táblafelismerő sebességkorlátozás AP módban.
-
madgie
titán
Szerintem eleve irtó béna azon a képernyőn a hatalmas CarPlay, lób@szó méretű UI elemekkel. Attiláéknál is volt (van?) normálisan kinéző, a Tesla grafikai elemeit, betűtípusait használó kormány mögé rakható kijelző, az szerintem ezerszer szofisztikáltabb megoldás, mint ez.
-
CsodaPOK
senior tag
Speciel én az auto refinek örülök, hogy városban is használja. Lehet, hogy szabálytalan (tegyük hozzá, hogy ezt a szabályt sok tíz éve írták, amikor még viszonylag kevés led mátrix fényszóró volt...), de egy zebránál pl sokkal jobban látom, hogy áll-e a környékén gyalogos.
Engem sokkal jobban zavar, hogy azt nem kezeli, hogy a kereszteződés oldja a sebességkorlátozást. Emiatt az EAP rengeteg szakaszon használhatatlan, mert városban 30-cal, városon kívül meg 30-50-70-el bohóckodna a 90 helyett.
-
Danex
addikt
Szerintem a waze-en kívül egyik navigáció vagy autós rendszer sem kezeli a magyar megyei matricarendszert, még a google sem pedig hát a tulajdonában van a Waze.
A waze viszont elég béna az elektromos töltők terén.
Sajnos olyan navi ami jelenleg mindent lefedne nincsen, a better route planner-ben is vannak hibás utak ami miatt össze vissza tervez.
Pl juniusban jól meg is szivatott a sok navi mikor Pandorf felé mentünk (életünkben először), az eredetileg tervezett úton dugót észlelt emiatt leterelt a navi ügyesen szlovákiába, ahol mentünk kb 10 percet ,természetesen fizetős szakaszon így már vehettük a szlovák matricát is.
-
Doki16
addikt
Igen a waze tudja, de a mögött egy nagy közösség van és ők tartják karban részben. Meg a fejlesztők nem autót gyártanak hanem "csak" a waze-val foglalkoznak. Nyilván ez nem mentesíti a Teslát, de amúgy meg érthető, hogy mit érdekli őket pár ország szabályozása. Így is magasan az övéké a legjobb infotainment rendszer.
A fényszoró probléma az legit. Most használtam a héten életemben először Teslát és tök meglepődtem, hogy simán városban 40-nél is feltolta a refit. De nem különösebben érdekelt, mert nem vakít el senkit. Amúgy meg a többi gyártó úgy oldja meg, hogy nemes egyszerűséggel 50-60km/h alatt nem megy az adaptív reflektor funkció.
-
Madwe
nagyúr
"A gyári navitól meg nem elvárható, hogy 200 féle ország mindenféle hülye szabályozását tudja."
A waze tudja, ahogy minden normális navi. Ha már nem ad más opciókat, szerintem elvárható lenne.
De ugyanilyen nyűgöm pl az automata reflektor: részemről az is elvárható lenne, hogy ha már egyszer lakott területen belül szabálytalan felkapcsolni bizonyos országokban, akkor ott gps alapon kapcsolja ki, vagy legalább tegyenek bele egy toogle-t hogy ilyenkor kikapcsolja e... rengeteg ilyen példát lehetne még hozni.
Nem, ez tudtommal sem megy egyetlán másik gyártónál sem, de ez nem azt jelenti hogy jól van ez így.
-
Doki16
addikt
Ez van sajnos. Nem azért nincs android auto vagy carplay, mert ne tudnák megcsinálni, hanem mert nem akarják. A gyári navitól meg nem elvárható, hogy 200 féle ország mindenféle hülye szabályozását tudja. De amúgy már a Tesland megoldja, hogy legyen AA vagy Carplay. [link] Kérdés, hogy ér-e valakinek ennyit. Nekem biztos nem.
A BT-t egyszer kell felpárosítani, de az alap, mert a telefon a kulcsod. Onnantól kezdve a BT menüben tudod kezelni amit akarsz hallani. De nincs rá szükség, mert ott van a gyári Spotify, Tidal, YT music, stb. Én egyedül a letöltött podcastokat hallgatom telefonról. -
Balázzs
senior tag
Köszi, szerencsére nálam sincs semmi jele a hibának, kértem egy átvizsgálást 80 ezer km előtt, hogy gariba menjen ami lehet és nekem is ezeket írták fel. Majd beszámolok hogy ment a javítás.
tboy93: nem kell tartó, tedd a telót a töltőre, nekem néha megy rajta a waze és mellette a gyári navi a dugók miatt.
-
tboy93
nagyúr
Fú ez mondjuk elég gáz. Waze nincs, de a magyar matrica rendszert meg nem tudja. Ott van a 15"-os tablet középen és biggyesszen fel az ember egy telefontartót valahova?
Aztán bluetooth-on csatlakoztassa az ember a telefont az autóra? És a zene lejátszás? Akkor az is a telefonról megy ebben az esetben? Ezt azért egy 2010-es autóval is hozza az ember. (Telefonos navi + zene BT-n) -
fo_di
őstag
válasz
Balázzs
üzenetére
július legvégén voltam náluk, mert a külső vagy utastéri hőérzékelő egy nap hibát dobott még júliusban, akkor bejelentettem, adtak egy kb háromhetes időpontot, bár utána megjavult magától, de megtartottam az időpontot, hátha lesz még valami. kicserélték azért a két érzékelőt garanciában, meg kértem egy átvizsgálást (kb 23k összeg volt), akkor mondták, hogy ezeket cserélni kéne, tegnapra adták az időpontot, meg is csinálták. egyébként nekem nem tűnt fel nagyon vele semmi, mondták is hogy használjam nyugodtan a javításig is
eredetileg 800-1430 volt a tervezett idő, de végül 830-1330 között befejezték
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én évek óta nem, ha meg kell ott a telefon és azt érem el amelyiket csak akarom.

De remélem ott is hasonló tapasztalatok lesznek hamarosan.