- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz
kraftxld
üzenetére
Soha nem akartam és nem is fogom akarni a céges ügyeket a priváttal összekeverni. Pont most járkálok ki a német cégemet bezárni. Hans fogyasztása 7,3 amióta nálam van, nem mondanám soknak. De tény h villannyal olcsóbban kijönnék , ammi most nem lehetőség hanem megkérdőjelezhetetlen cél.
Itthon nem, de mindkét szülőnél tudom tölteni és a nyaralón még napelem is van. De nem ok nélkül kevertem ide eredeti hszben sz SC01-t is. -
bitpork
nagyúr
válasz
kraftxld
üzenetére
& #4245CsodaPOK
Csak és kizárólag használt jöhet szóba. Az után hogy volt már 2 allroadom, meg rakás VAG légrugós autóm, el sem tudom képzelni azt az EV-t amitől megrémüljek
A futás... hát én abban hiszek, hogy ha valami elment 300k-t akkor az biztosan nem gondozásmentesen tette meg.
A legnagyobb félelmem az akksi-pakk, amikre valamiért mindenki a gyorsan degradálódó jelzős szerkezettel reagál a neten.
Én lennék a legboldogabb ha telne új autóra - bár elvből nem vennék első belefingósat
-
h1mpi
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
Szerintem lehet, ha ügyes vagy és jól alkudsz kint, akkor egy körből akár 1 millió is meglehet. Meg kell mindig nézni mennyi itthon és ha picit alatta tudod adni, akkor már jó vagy. Magánszemélyként évi 2-3 autó belefér, több nem
Ha Te hozod, akkor nincs nagy költséged, a kinti ideiglenes rendszám, matrica és a töltések. Kb. 200e Ft. Esetleg kaja, szállás. -
cOxeR
Ármester
válasz
kraftxld
üzenetére
Y az más tészta.
Model 3 nagyon szűk hátul, talán 40 cm körüli a magassága a nyilásnak és ott sokminden elhasal.
Ajtót meg korlátozottan lehet nyitni, ott meg az a hátrány.
Első ajtó a legszélesebbre nyitható, de ott meg ugye kijelző, meg az ülés is sérülékeny.
I3 nagyon jól pakolható volt, csak az meg rövid.
-
sharp4
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Ha fizetsz érte, számlát kapsz, akkor mi baj lehet. Ha a trükközést sérelmezik, nem fogadják el a magyarázatot, akkor a pénz visszajár. Amúgy ezek a bütykölések a régió megváltoztatásáról szólnak. A csoportokban vannak azok a hiénák, akik most ezzel próbálnak nyerészkedni. Pl. az autó régióját átverve kapsz felügyelt FSD-t. Természetesen garanciát nem vállal a tag úgy hogy lejmol 4-500.000 Ft-ot.
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Nekem is így lett volna, csak 2-3 napot kért az ember, azt meg ki várja ki, mikor az új autóját akarja átvenni ami már ott áll?
Egyébként abban is csak az volt a rohadt szánalmas, hogy egy hasitasis okosba' oldjuk meg ember került oda valahogy, zsebbe csúsztatott 20-asért kínált szolgáltatással. Én az ilyeneket eleve nem szeretem etetni, mert amíg ezt megtesszük, addig így fognak működni a dolgok. Ezt kellene legalizálni, ahogy h1mpi is írta, akár opcionálisan meghagyva a saját ügyintézés lehetőségét ingyenesen, és ezzel máris tök pozitív optikája lenne az egésznek még a többiekhez képest is.
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Bosszantó persze, de teljesen legálisan állnak oda tölteni. Nyitott számukra a szolgáltatás, általában a legolcsóbb, legmegbízhatóbb a SUC a maga kategóriájában. Persze, hogy oda fognak menni. Arról meg ők nem tehetnek, hogy csak így tudnak odaállni. Ha csak olyan autó menne oda, mint ők, akkor nem foglalnának már két helyet

Én inkább oda vezetem vissza ezt a problémát, hogy amikor meghozták azt a döntést, hogy EU = CCS, akkor miért nem tudták belefoglalni ebbe azt is, hogy és a csatlakozó az autó bal hátulján kell legyen. Vagy, hogy olyan helyen kell legyen, hogy az autó hátuljától számítva X méteres kábellel elérhető kell legyen. Vagy bármi hasonló előírás, amivel egy viszonylag szabványos mederbe lehetett volna terelni a csatlakozó, töltőkábel, töltőoszlop elhelyezését.
-
CsodaPOK
senior tag
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kő alatt tetszett lenni Kecske Bácsi?!
Vagy másfél hónapja ezen megy a vinnyogás a különböző helyeken, hogy megnyílt-e már a pécsi SUC
Amúgy igen, pár napja üzemel. Október közepén (talán 17-én) lesz ott valami hivatalos Tesla-s átadó rendezvény.
Ha minden jól megy, akkor a közeljövőben viszonylag SUC létesül különböző Tesco-knál. Kötöttek egy partneri megállapodást.
-
fo_di
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
nyilvános töltőjük nincs, ők is konnektoros töltőkre dugják a szalonautókat is
a belvárosban van egy supercharger, de nekem az végül nem kellett, belefért egy töltéssel oda-vissza szegedről (odafelé autópálya, kb 49-51%-ot fogyaszt a standard range model 3, de hazafelé a főúton küld, az rövidebb is jó 40 km-rel, így az kijön kb 30%-ból, és kb 20%-kal hazaértem mindkétszer) -
Danex
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
2019-es LR-en eddig is elérhető volt a 3 kamera tolatáskor csak fel kellett húzni újjal, hogy az oldalsó 2 is látható legyen.
Ami újdonság, hogy mostantól már a B oszlopon lévő kamera felvétele is elmentődik sentry és dashcam esetén, bár elvileg a régebbi modellek nem biztos hogy ezt elérik. -
Doki16
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Azt én értem, de akkor miért működőtt odafelé és visszafelé nem. Ez nálatok is így megy, hogy akar komplett 20 km-es szakaszra nem jó a sebesség korlátozás, mert beragadt az elején egy 50-es tábla. Egyszerűen így használhatatlan az Autopilot, mert nem hajlandó azzal a sebességgel menni amivel elinditom. Vagy van erre megoldás, hogy ne ragaszkodjon a tábla által vagy saját maga által gondolt sebességghez?
-
balees
tag
-
F-ECT$
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
Az EAP is, nem csak az FSD?
madgie: ha nem is engednek: a Tesla sem enged, szóval tényleg minimális árban a különbség köztük, nem ez fog dönteni szerintem.
Btw ajánlott lízing céget tudtok mondani? Teljesen vak vagyok a témában, de valószínűleg cégként venném, nem magánszemélyként.
-
F-ECT$
titán
válasz
kraftxld
üzenetére
Az jó ár. Én csak becsléseket láttam, nincs még konkrét kiszemelt kocsi. Persze lehet, hogy a nagyobb önerővel jobbá lehet tenni, a casco úgyis a lopásra és a nagyobb károkra jó, nem a kis parkolási karcokra. (Nekem is 20+ évnyi balesetmentes vezetés van a hátam mögött, de Bp, és az is lehet, hogy cégre lesz véve.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet haladni és nem kell szívni a többi töltőn ami nem lesz olcsóbb se.

a forgalmi, törzskönyv, rendszámtábla is 0 Ft volt.