Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
És még egy további következtetés. Ezek szerint nem Kínában, nem a repülőn, nem is a fel-le pakolásban, hanem a magyar csomagfeldolgozás során sérülnek meg ennyire a csomagok. Bár hallottam már helybélieket, ahogy azon szörnyűlködnek, ahogy a csomagbox feltöltés zajlik... lehet nem országos szintű a probléma velük, csak régiós.
Pár hete épp egy csomagautomata mellett mentem el. Már nem emlékszem, hogy melyik cégé volt, ott több automata van egymás mellett. A futár éppen akkor pakolt. Csak úgy dobálta ki a csomagokat a földre (gondolom utána meg az autó rakterébe, de azt nem vártam meg), csak néztem, hogy ilyen van.

A kisteher ott állt kb 3 méterre. Nem hiszem, hogy az a plusz idő, ami a ledobálás nélkül raktérbe pakolást illeti, nem hagyna időt az aznapi további munkavégézéséhez. De mindegy is, hogy mire marad ideje, mert nem hiszem, hogy ez az előírásnak megfelelő pakolás. -
-
AssAssynn
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Na érdekes, ma már kaptam sms-t is, hogy késő délután érkezik a csomag. Úgy tűnik hatott a telefonálásom. Vagy pusztán a véletlen műve. Csak azért írom le, hogy ha másnak is ilyen lesz, telefonáljon rájuk.
Amúgy ma volt MPL futár és neki is voltak zacsik az autójában, lehet azok is Temus csomagok voltak. Eddig még MPL-t sosem láttam, hogy Temut vinne. -
AssAssynn
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, kb fél óráig várakoztam, aztán csak annyit mondtak, hogy ez rendszerüzenet, mert a futár valamiért nem tudta kihozni... én mondtam, hogy itthon voltam, nem jött, nem csöngetett, nem hívott, nem kaptam sms-t, ő meg mondta, hogy jelzi a raktárnak, ennyi... remélem nem az lesz belőle, hogy nem hozzák ki időben, aztán a Temu felé meg azt jelzik, hogy én kértem a halasztászt.
-
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nekem még sosem jött sameday-el, a mai packeta-s volt és üzletbe ment,
nem automatába. De a packeta-s csomagok mind ugyanoda szoktak menni.
Amit most rendeltem, az viszont sameday-es lett. Ha lesz ilyen lehetőség
akkor én automatába fogom irányítani és videózom az egész csomagátvételt,
mert a sameday-nek ugye elég rossz híre van.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
AssAssynn
üzenetére
Van 300 értékelés ebből kb 10 db vami 1-2 csillag-os. Viszaküldésem is kb 5 db van, de mindez +400 rendelésből. Az elmúlt 3 hónap alatt meg csak 4-5 csillag ment és talán 3db 3 csillag.
Viszont a lekért kedvezmény az sanszos, mert kreditből volt amikor 50-60 ropi volt tarcsiba, de 20 alá soha nem mentem, folyamatosan forgattam/igényeltem. -
tatabike
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Az szép. Ez a Sameday sem jobb, úgy látszik.
Sztori folytatódott ma. Még egy Temus csomag jött, email, minden, legyek otthon, mert hozzák. Sameday, megint. Erre 11 körül jön viberen az üzenet, hogy a gyorsabb kézbesítés érdekében ezt meg berakták egy automatába, holott senki nem kérte. Amit meg oda kérek, kihozza házhoz...
-
st6969
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
"El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van."
Ezt te elolvastad? Én igen. AI által (?), sokszor "magyartalanul" megfogalmazott, nyakatekert szabály leírás, amiből így utólag persze kikövetkeztethető, hogy nem pont úgy van, ahogy sejteti (ezt azért gondoltam), de azt sem írja, hogy ezekért az ajándékokért pontosan mennyiért is kell összesen rendelni, hogy végül megkapd...Na itt szerintem ez már súrolja egy kicsit a "csalás-t", de minimum tisztességtelen gyakorlat, mert a felhívás erősen megtévesztő jellegű, ugyanis belemész a játékba anélkül, hogy előre tudnád, mennyibe fog ez neked kerülni. Ezzel amúgy nem lenne semmi gond, ha miután felismerted, hogy ez egy orbitális átb@szás (de minimum nem úgy van, ahogy azt gondoltad), lenne lehetőséged azt mondani, hogy ja, köszi, akkor így mégse kérem ezeket az "ingyen" ajándékokat. De nincs, mert ahhoz, hogy megtudd, le kell adnod legalább egy olyan megrendelést, amit egyébként nem adtál volna le, ha előre tudod.
A többi oldal használati trükköt köszönöm, ha valami csoda folytán fennmarad nálam ez az app, akkor kipróbálom.
Egyébként meg #365 raziel01 megjegyzése jogos, én is azt az elvet vallom (és hirdetem is), hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz. Itt egyrészt hajtott a kíváncsiság, hogy hol a trükk, másrészt a szomszédom, aki rendel minden xart, állította, hogy megkapom majd, ne aggódjak, de naponta be kell lépnem...Hát nem elég ennyi. -
raziel01
veterán
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nem rendeltem csak végignyomtam a végéig.
Amiket beraksz 3 terméket annak megnézi az árát és az alapján kalkulál, hogy mennyiért kell venni, hogy azokat megkapd 3 Ft-ért.
Például én 21 ezerért raktam be. Nekem azt írta, hogy 39 ezer Ft-ért kell rendelnem, hogy megkapjam a 3 terméket mellé. Szóval kb szerintem a dupla összegért kell költeni, hogy megkapd azokat úgymond ingyen. Nem egy nagy eresztés.
Kreditvisszatérítés többet ér meg persze a kuponok ha vannak. -
raziel01
veterán
válasz
AssAssynn
üzenetére
Vásárlásonként egy ajándék termék és úgy rémlik 11 ezer felett kell lennie minden rendelésnek úgyhogy nem egy nagy szám.
Ami megéri a kreditvisszatérítés főleg ha 1-2 termékre előtte ad egyéni kedvezményt is.
--
Más: eddig minden visszaküldésnél azonnal visszaadták az árát ahogy feladtam a csomagot. Most először volt olyan, hogy kettő rendelést is vissza kellett küldenem, mert mindkettő mérethibás. Felajánlotta, hogy küldjem egy csomagban. Tök jó csak most nem rögtön jött a pénz így hanem várni kell rájuk amíg megkapják és ellenőrzik.
Valakinek volt már ilyen? Ez mennyi idő? 1 hét? -
tatabike
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Elindítasz egy értékelést, és egy csillagot adsz valamire. Ekkor felajánlja, hogy visszatérítés/visszaküldés, ráklikkelsz, végigviszed a protokolt, írsz valamit a szövegdobozba, képet nem kötelező feltenni, de ha gondolod, mellékelheted a megcsócsált csomagot. Ezután általában egy zöld mezőben kiírja, hogy most az egyszer visszaküldés nélkül visszatéríti a vételárat. Ha kreditet választasz, akkor azonnal visszakapod, és a következő rendelésnél felhasználhatod.
-
tatabike
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nem tudom mi történt, nekem még soha nem volt ilyen. Sőt, még jele sem volt, hogy bármit is felbontottak volna azután, hogy a Temutól eljött. Nem lehet, hogy a futárcég embere nézte meg, hátha talál benne valami érdekeset? Fene tudja, merre henteregnek ezek a csomagok, amíg ideérnek, nekem volt olyan, amit leöntöttek kávéval...

-
AssAssynn
addikt
válasz
AssAssynn
üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Az volt különben, hogy az express one hozta (legalábbis az email alapján, nem én vettem át). Házhoz jött.3 külön rendelést adtam le, mert így tudtam szétkuponozni az életemet is. Egybe csomagolták őket, egy nagy zacsiban jött. Minden hibátlan minőségű, mint mindig.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nekem is volt vagy három matrica rajta néhol fedésben, de a faladó jól látszik, most találtam 2023-as kicsomagolós videót, ott látszik a Kínai feladó, azon nincs semmi más matrica.
Szerintem, amin nincs Kínai feladó, az nem Kínából jött, nem értem miért ragasztanának rá itthon más matricát? De ha valóban átcimkézik, akkor ez lehet az oka, hogy egyes futárcégek miért nem találnak a megrendelésben lévő címre. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
A feladónak a csomagon kell lenni elméletileg, ha Kínából jött ottani cím kell legyen rajta. Visszanéztem egy régebbi Alis csomagot és azon Kínai a feladó. Nagyon régen még az első Alis rendelések egyike, egy pár száz forintos telefontok jött meg valami elképesztően rövid idő alatt, és annak a csomagján jelezve is volt, hogy légipostával jött.
-
Met
nagyúr
válasz
AssAssynn
üzenetére
1. én sem tudok ilyenről
2. célszerű angol nyelven keresni, ha konkrét dolgot keresel akkor kell hozzá némi türelem
lehet kép alapján is keresni ha az úgy könnyebb.
3. Ahhoz hogy olcsóbb vagy ingyen legyen a termék, először kell némi befektetés.
Rendelgetsz, visszaigényelgeted a krediteket (minél nagyobb az érték, annál magasabb a visszaigényelhető kredit százalék). Ismerősöm állítása szerint már elég régóta csak kredittel fizet és rendelget folyamatosan. -
Postas99
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Szia!
Válaszolok nem minden kérdésedre + saját tapasztalatot is leírom.
1- Tudommal ilyen nincs, csak annyit látsz ha valami bekerülne a kosaradba annak mennyi idő a kiszállítása
2- "bármit is" beírhatsz.. nem igaz mert eléggé irreleváns találatokat is hoz.
3- Igen.
Akció azokra vonatkozik akik még nem töltötték le a temu appot és még soha nem rendeltek onnan.
a, ha kapsz egy emailt ami promóciót tartalmaz (változott a kosár érték ennyivel) a legjobb ha nem impulzus vásárló vagy... beteszed a kosaradba és vársz akár napokat is.. mindegy mit is vennél nem halsz meg ha nem kapod meg azonnal...
b, ilyenkor feldobja hogy válassz azok közül amit megnéztél vagy betettél a kosaradba és arra kapsz valami kedvezményt.
c, ha ki is választod a kedvezményes cuccot, akkor x idő múlva (1 nap x nap x óra) lejár. Tehát arra ösztönöznek hogy vásárolj.. ugye van egy minimális érték amiért vásárolnod kell ez asszem 5200 Ft.
d, vigyázz az akciós termékekkel, mert lehet hogy egy hulladékot kapsz érte példa: vettem 3 darab világítós kutyanyakörvet az Aliról még télen, usb gumis védő megfelelő XL -azaz 70cm-es hosszban több különböző színben. Meg voltam vele elégedve teljesen darabja 1800 Ft volt. Aliexpressz linkKellett volna még belőle más méret is. Nosza temu app, jéé ott csak 1300 Ft sőt jött a kedvezmény csak 675FT-ért megvehetem.. betettem a kosárba 2 db-ot ,de csak az első volt kedvezményes.. meg még egy másik színt, a kedvezményes kék színben volt.
Megjött a csomag talán 1,5 hétre.. A termék a kép alapján és megérkezés után kinézetre detto ugyanaz volt, kibont, ellenőríz: és itt jön hogy az ördög a részletekben rejlik: az usb kupakok nem illeszkednek bele a csatlakozókba hogy vízhatlan legyen valójában. A fénye mivel ez egy műanyag vagy gumicső vagy esetleg szlilikon benne egy üvegszál ami világit ha egyik oldalról megvilágítod led fénnyel már az első 15 cm-en el volt törve tehát a fény csak 15 cm-ig világított onnatól fogva teljesen halovány volt az egész ez a hiba mindegyik nyakörvnél fent állt. Vissza is kértem a pénzt mert nem ezt vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).