Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A kosárnál kiválasztom, amit kifizetek, majd "pénztár gomb", felugró ablakban a "Tovább a pénztárhoz". Ekkor látható lesz a szállítási cím, mellette tőle jobbra a szállítási információk, ott a kattintani a "csomagokat küldhetjük a...." feliratra, majd az ott felugró ablakba beírni az irányítószámot és kiválasztani a címet, ott van lehetőség a térképen pontosítani a közeli automata címét. Nekem így sikerült. elnézést lehet kicsit bonyolult lett.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A lakcím az alap, egy adott vásárlás során a lehet megadni az automatát, de hogy ez a következő vásárlásnál is meg kell-e adni vagy alapként marad, az még nem tudom.
-
teleahocipöm
senior tag
Eddig csak személyes átvétel volt, de képbe került egy új futárcég és azóta van ez fejetlenség. Most úgy néz ki, hogy a tegnapi rendelésnél automatába kiválasztását a mérete miatt nem engedte, mert utána egy méretben kisebb próba rendelésnél, már mehetett a közeli z-boxba, de majd ha megjött kiderül.
-
teleahocipöm
senior tag
Mobil appban meglett a beállítási lehetőség, ott elvileg a fizetésnél beállítható, ( de nem mindig látható ez a lehetőség) hogy melyik átvételi pontra kérem a szállítást, ami egy térképen vagy irányítószám alapján is kiválasztható. Sikerült beállítani egy közeli automatát, de ellenőrizve az az átvételi pontnál azt írja, hogy nem vagyok jogosult átvenni
arra tippelek, hogy nem fér a boxba.internetezoo
Ez a nem fedi teljesen a valóságot
, de ezt nem akarom tovább ragozni. -
teleahocipöm
senior tag
Hol tudom beállítani, hogy a csomagot automatába rakják? Valahogy nem találok erre lehetőséget.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Tehát akkor legyek elégedett, mert te az vagy? Ha azt gondolod, hogy az életem értelme, az hogy olyan dolgokat találjak, amibe bele lehet kötni, akkor tévedsz, nagyon örülnék, ha nem kéne a ki.....tt Temu értetlen ügyfélszolgálatával levelezgetnem, marhára eltudnám mással is tölteni az időt. A címkézésbe, hogyne kötnék bele mert semmi nem indokolja, mint írtam egy Alis csomagomat sem címkézték át, eddig. Ha te azt gondolod Kínából jött a csomagod...max egy eu raktárból.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nekem is volt vagy három matrica rajta néhol fedésben, de a faladó jól látszik, most találtam 2023-as kicsomagolós videót, ott látszik a Kínai feladó, azon nincs semmi más matrica.
Szerintem, amin nincs Kínai feladó, az nem Kínából jött, nem értem miért ragasztanának rá itthon más matricát? De ha valóban átcimkézik, akkor ez lehet az oka, hogy egyes futárcégek miért nem találnak a megrendelésben lévő címre. -
teleahocipöm
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
A feladónak a csomagon kell lenni elméletileg, ha Kínából jött ottani cím kell legyen rajta. Visszanéztem egy régebbi Alis csomagot és azon Kínai a feladó. Nagyon régen még az első Alis rendelések egyike, egy pár száz forintos telefontok jött meg valami elképesztően rövid idő alatt, és annak a csomagján jelezve is volt, hogy légipostával jött.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
7 nap alatt, kétséges
-
teleahocipöm
senior tag
Aki még nem dobta ki a csomagot, megtudná mondani, hogy ki szerepel rajta feladóként? Az Aliexpresses csomagjaimon feladóként az kínai cég szokott ráírva lenni akitől rendeltem.
-
teleahocipöm
senior tag
Asszem meg van miért viszik rossz helyre a csomagot, a feladó az eMAG DC1- Samadey HUB Dunaharaszti, a mókus megnézi a megrendelő nevét és telefonszámát, majd keres egy neki tetsző a easyboxot és majd viteti a csomagot, a megrendelő címét persze nagyvonalúan mellőzi.
-
teleahocipöm
senior tag
A szállító cég szerint pedig így van. Ha a hozzám közeli automata teli lett volna akkor kihozhatták volna szállítási címre is, de biztos találtak volna a környéken is automatát is.
Rodzser Mór
Erre nem hajlandóak, met állítólag nem vihetik máshova csak oda, a ahova a Temu küldte és a ha Temu abba az automatába küldte, akkor onnan csak vissza a feladónak mehet -
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Igen problémás, mert át kell bumlizni a városon, ők is lehette volna rugalmasak és át is hozhatták volna címre, ha már telefon és email alapján beazonosítottak.
-
teleahocipöm
senior tag
Akkor jól láttam, hogy nincs, a szállító cég ügyfélszolgálata mondta, hogy tiltsam le, vagy rosszul tudta vagy le akart csak pattintani.
Van automata, kb 200 m-re lehet a lakástól, ezért nem értem, hogy lehet ennyire elbaltázni. A szállító a Temura fogja, hogy ő adta meg, hogy az adott helyen lévő automatába rakja.
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! Kis segítség kellene, a csomagszállító, nem hozta ki címre a csomagot, hanem a város másik felébe boxba rakta. Szállító cég ügyfélszolgálata szerin a Temu döntött így és ezért nem tehetnek semmit, nem hozhatják ki címre. A megrendelés visszaigazolásban a lakcím van megadva. Állítólag le lehet tiltani a csomagboxos szállítást, de nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
arra tippelek, hogy nem fér a boxba.