Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag

-
tatabike
őstag
Tudsz választani, hogy házhoz kéred, vagy automatába, vagy felvevő pontra. Posta nem fogja hozni.
A házhoz szállítás megváltozhat automatába kézbesítésre, ezt vagy megkérdezik sms-ben, vagy nem. Szóval házhoz szállítás nem biztos, csak az automatába/átvevő pontra kérés a tuti.
Ahogy Toomy írta, a Temu küld mindenről értesítést, de a Temu oldalán is pontosan nyomon követheted a rendelésed állapotát. -
tatabike
őstag
Elkezdte a Temu is a gyökérségeit. Eddig tudtam fizetni egyszer használatos Revolut kártyával, most már nem engedte. Elég korán kezdik a szemétkedést. Gondolom a vámok miatt.
-
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Az utóbbi időben ráhasaltak az előírásokra. Szóval ami nem felel meg az európai szabványoknak, az nagyrészt kukázva lett. Ha valamiről "útközben" derül ki, hogy nem oké, az is repül. A késeket is ezért törölték, legalábbis nagy részét, mert az EU aggályosnak találta, hogy egy európai kiskorú mindenféle ellenőrzés nélkül vásárolhat ilyesmit.
-
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Érdekes. Nem ilyen nagy kosárszerű cuccba szedik ki? Mondjuk aztán abból meg beönti a raktérbe...

Nekem egyszer az iMile futár lekávézva hozta ki, de elnézést kért, és megvárta, hogy kibontsam, nem lett-e baja.
-
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Nem kért meg senki, hogy értékeld a hozzászólásokat. Ez a facebook-stílus itt nem divat.
A topik a Temu-ról szól, és a csomagküldés és kezelés szorosan hozzá tartozik, gyakorlatilag az ilyen cégek miatt (is) van ennyi futárcég, így elég szerves része a témának. Szóval de, a topik erről is szól.
Ha ezzel problémád van, akkor tudom ajánlani a prémium tagságot, ahol ignorálhatod a neked nem tetsző kommenteket író felhasználókat, így nem látod, mit írnak. De vagyunk sokan, akiknek ez hasznos infó, ez a mi dolgunk, ha Neked nem hasznos, az meg a te dolgod. Szerintem elég egyszerű.
-
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Neked mi a bajod? Mi az, hogy nem kell részletezni? Mi az, hogy aki nem tanul, és újra beleesik a csapdába az meg is érdemli? Akkor ne rendeljen senki karácsony előtt? Úgy csinálsz, mintha az ügyfelek hibája lenne. Kicsit gondolkodj és vegyél vissza, nem kell látatlanban sértegetni másokat. Főleg 1.5 éves regisztrációval....
-
tatabike
őstag
válasz
elpescador
üzenetére
Nem tudom, milyet küldenek. Én még nem vettem semmit, ami hálózatról üzemel, csak USB-ről tölthető kütyüket. Az ilyen 110/220V cuccokon szokott lenni váltókapcsoló, hogy milyen hálózatról akarod használni. Van Ali csoport, esetleg kérdezd meg itt, a topikgazda eléggé képben van.
-
tatabike
őstag
válasz
elpescador
üzenetére
Valószínűleg nem, de ha jól láttam, egy sima PC-tápkábel jó hozzá. Hasonló tápja van, mint a laptopoknak.
-
tatabike
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Az engem is idegesít. Beírom, hogy Euro Truck Simulator, nincs találat, Euro Truck arra sincs, Truck, na arra van. Elkezdem görgetni a listát, és minden oldalon legalább két kacatot bedob, aminek a leírásában ott virít, hogy Euro Truck Simulator
. Persze az 1+ éve rendelt Led izzókat állandóan tolja elém, meg egyszer megnéztem valami női fehérneműt, szóval özönlenek a tangás hátsók is... 
-
tatabike
őstag
válasz
internetezoo
üzenetére
Imile nekem ilyet még nem csinált. Sameday annál inkább.
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Az szép. Ez a Sameday sem jobb, úgy látszik.
Sztori folytatódott ma. Még egy Temus csomag jött, email, minden, legyek otthon, mert hozzák. Sameday, megint. Erre 11 körül jön viberen az üzenet, hogy a gyorsabb kézbesítés érdekében ezt meg berakták egy automatába, holott senki nem kérte. Amit meg oda kérek, kihozza házhoz...
-
tatabike
őstag
Rendeltem Temu-ról és Shein-ről is. A Shein meglepi lett volna. Hát nem lett.
Az történt ugyanis, hogy valami oknál fogva mindegyik csomag a Sameday-nél kötött ki. A Temus csomagot házhoz kértem, de a Sheint direkt automatába, hogy tuti én kapjam kézbe, ne a feleségem. Erre a Sameday ma délelőtt mindegyiket kivitte a címemre, és csak a feleségem volt otthon. Ennyit a meglepetésről...
-
tatabike
őstag
Hát pont nem erről van szó. Olvastad a kommenteket?
A visszaküldés volt az opció, ezt kérdezte, hogyan működik. Aztán mi ajánlottuk, hogy próbálja meg a visszatérítést kérni, mert gyakran előfordul, hogy az árát visszatérítik, de nem kell visszaküldeni.
Szóval inkább ne gondolkodj hangosan, mert nem arról van szó, amiről te gondolkodsz... -
tatabike
őstag
Tegnap jött meg 2x2db párnahuzat, úgy rendeltem, hogy a leírásban az volt, hogy húzózáras, vagy zipzáras. Aztán csak sima bújtatós, mint kiderült. 2 csillagot adtam rá, aztán a chatben leírtam a robotnak, hogy mi a gond, visszaadták a teljes összeget, az is valami 6ezer körül volt, és nem kellett visszaküldenem. Rá kell próbálni, ha nem jön össze, még mindig visszaküldheted.
-
tatabike
őstag
Utánanéztem a dolognak. A Temu az USA-ba, (Angliába?) régebben ilyen narancssárga zacskókban küldte a cuccot. Aztán leálltak vele, most egy éve megint rászoktak, de állítólag nem mindenki kapja így. Ennyi.
-
-
tatabike
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
-
tatabike
őstag
válasz
Krisztianby
üzenetére
A sameday nekem sem a legjobb élmény, nálam is az volt, hogy a vámkezelés után 5 napig nem vették fel a csomagot. Az ügyfélszolgálatukat sem érdemes hívni, mert ugyanazt mondják, amit Te is látsz a csomagkövetőben, és azt mondják, nem tudják, mi az oka. (Vagy ezt kell mondaniuk, gondolom.)
A Temu chat-en érdemes kicsit picsogni, általában adnak valami kedvezményt, hogy ne legyél ideges, elég normálisan kezelik az ilyesmit. De olyan még nem volt, hogy elveszett volna a csomagom ilyesmi miatt.
Nekem az iMile jött be a legjobban, ők a leggyorsabbak. Általában a vámkezelés után néhány órával már fel is veszik a csomagot. -
tatabike
őstag
válasz
AstraCDX
üzenetére
Ez fura, mert nekem az iMilével volt eddig a legkevesebb gond, sőt, nem is volt. Packeta a problémás. De hiába keresnéd őket, nekem a Packeta nem vette fel napokig a vámkezelés után a cuccot, és semmit nem tudtak mondani, csak azt látták, amit én is, hogy 5 napja áll a csomag.
-
tatabike
őstag
Ez tényleg gond. Megnéztem a terméket, és valóban 3 db-ot kellett volna küldeni egy dobozban. Elsőre azt hittem, ez is olyan átverős cucc, hogy még a csavarokat is beleszámolják a darabszámba. De direkt oda van írva, hogy a 3db-ot kell illeszteni a megfelelő mérethez. Szóval egyértelműen a temu hibázott.
Az értékeléseknél sem említi senki, hogy csak 1db lett volna a dobozban.
-
tatabike
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Elindítasz egy értékelést, és egy csillagot adsz valamire. Ekkor felajánlja, hogy visszatérítés/visszaküldés, ráklikkelsz, végigviszed a protokolt, írsz valamit a szövegdobozba, képet nem kötelező feltenni, de ha gondolod, mellékelheted a megcsócsált csomagot. Ezután általában egy zöld mezőben kiírja, hogy most az egyszer visszaküldés nélkül visszatéríti a vételárat. Ha kreditet választasz, akkor azonnal visszakapod, és a következő rendelésnél felhasználhatod.
-
tatabike
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Nem tudom mi történt, nekem még soha nem volt ilyen. Sőt, még jele sem volt, hogy bármit is felbontottak volna azután, hogy a Temutól eljött. Nem lehet, hogy a futárcég embere nézte meg, hátha talál benne valami érdekeset? Fene tudja, merre henteregnek ezek a csomagok, amíg ideérnek, nekem volt olyan, amit leöntöttek kávéval...

-
tatabike
őstag
Nektek is be van lassulva a Temu? Töltöget, de nem nagyon akar működni. Néha bedobja, hogy ellenőrizzem az internet hozzáférésemet. Minden más weboldal megy amúgy.
-
tatabike
őstag
Az szép. A múltkor a fiam valami 90k-t szedett vissza 3 profilról. Aztán leállította a Temu a visszatérítéseket.
Valaki nem tudja esetleg, hogy az autós dashcam cuccokon a hátsó kamerát hogyan kell bekötni? Mert rádugtam a fő kamerára, valaim sokcsatis jack-dugóval, de nem ad képet, de viszont a hátsó kamerából kijön egy piros drót, ami el van csípve, és nincs bekötve sehova, azt kell valamihez kötni?
-
tatabike
őstag
válasz
Alladin888
üzenetére
Én sem tudtam, hogy van csomagpontjuk, a Vinted-en vettem egy munkavédelmi cipőt (kicsit átverés volt, felvettem, de ugyanúgy kellett dolgoznom
) , és mint utólag kiderült, Packeta átvevő pontra kértem, én meg abban a hitben voltam, hogy automatába. Megjött az értesítés, mentem a címre, ahol sokszor jártam már, de nem rémlett, hogy lenne ott csomagautomata. Nem is volt, egy ajtó mellett találtam egy kis táblát, amire annyi volt írva, hogy Packeta. Bementem, ott volt egy üzlet, benne két hölgy, köszöntem és megkérdeztem, hol van az automata. Erre a polcok mögül előbukkant még egy hölgy, és közölte, hogy Ő az automata, miben segíthet?
Jót nevettünk, megadtam a kódot, és megkaptam a csomagot. Jó fejek voltak. 
-
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
A sameday-ra bízott temus csomagok mind be vannak ragadva. Csak az iMile szállít ki, a június 9-én rendelt cuccok holnap jönnek, beelőzték a májusi csomagokat, a sameday nem veszi fel őket valami oknál fogva a vámkezelés után.
Beszéltem velük telefonon, nem tudják, mi van. -
tatabike
őstag
Nálatok is belassult a csomagküldés az utóbbi időben? Van csomagom, amit még május 30-án rendeltem, és sehol nincs. Van, amit június 1-én, na az is érdekes, június 10-én kiadta a vámkezelő, most 15-e van, és a sameday még mindig nem vette át. 5 napja rostokol valahol a vám meg a futárcég között...
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
én naiv, olyat kerestem a Temu-n, amiből van cirka 10milliárd db a bolygón, ha nem több. Mindenki számítógépében van legalább egy.
10db kábelre szerelt csatlakozóra lenne szükségem, sima, 4pin pwm csati, ami minden valamire való cpu hűtő drótja végén ott fityeg. Ennyi. Nem találtam. Ilyen:

Lehet, én vagyok ennyire suta, de feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Persze az 1+ éve rendelt Led izzókat állandóan tolja elém, meg egyszer megnéztem valami női fehérneműt, szóval özönlenek a tangás hátsók is...