Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
AssAssynn
üzenetére
Van 300 értékelés ebből kb 10 db vami 1-2 csillag-os. Viszaküldésem is kb 5 db van, de mindez +400 rendelésből. Az elmúlt 3 hónap alatt meg csak 4-5 csillag ment és talán 3db 3 csillag.
Viszont a lekért kedvezmény az sanszos, mert kreditből volt amikor 50-60 ropi volt tarcsiba, de 20 alá soha nem mentem, folyamatosan forgattam/igényeltem. -
Milka 78
nagyúr
Másnál is sovány az akciós felhozatal?
Nálam csak és kizárólag ez a 8 termékes marhaság van. Kedvezmény kártya 3 hete kaput. Kosár kedvezmény zéró. Kredit visszatérítés meg vagy 2 hónapja nincs...mondjuk legalább átszoktam az Alira ahol nagyokat lehet szakítani. -
Milka 78
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Nekem azóta sem ad ujjat, de néha ránézek
Más...
Ez a kredit visszatérízés jól ki lett nyírva.
Év elején simán ment a 20000 forintért 16000kredit / 30000-ért 24000 kredit amit tudtál tovább görgetni.
Nekem mindig volt 30-40 ropim kreditbe (3 párhuzamos visszaigénylés folyamatosan) és onnantól nagyrészt kreditbe fizettem amit újra visszaigényeltem. Minden vásárlás csak a termék ára és a visszaigénylés különbözetének összegébe került. Én durván 600000 kreditet lőttem el, de valójában került kb 150000-200000 forintomba fájt és ugye az is kis részletekben. Így lett 7.1-es rendszer, mini pc,rakat ssd, kézi konzolok, pc cuccok, mindenfajta elektronikai kütyü, kerti felszerelések és viccen kívül vagy 250 kiló legó (Birodalmi lépegető és egyéb nagy értékű/méretű Star Wars-os, katonai és vonatos témájú legók) mindezt bagóért.
Most sokkal kisebb az összeg és kredittel nem lehet fizetni visszatérítésnél, mert azt levonja abból.
Régi szép idők, de ugye a vám háború betett neki.
Mondjuk betáraztam vagy 20 évnyi ajándékot a gyerkőcnek meg magamnak és túlságosan is rágyógyultam erre az egészre így számomra jobb is így...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Anyagi helyzetek és életutak
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk betáraztam vagy 20 évnyi ajándékot a gyerkőcnek meg magamnak és túlságosan is rágyógyultam erre az egészre így számomra jobb is így...