Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• st6969

őstag

válasz AssAssynn #366 üzenetére

"El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van."
    Ezt te elolvastad? Én igen. AI által (?), sokszor "magyartalanul" megfogalmazott, nyakatekert szabály leírás, amiből így utólag persze kikövetkeztethető, hogy nem pont úgy van, ahogy sejteti (ezt azért gondoltam), de azt sem írja, hogy ezekért az ajándékokért pontosan mennyiért is kell összesen rendelni, hogy végül megkapd...Na itt szerintem ez már súrolja egy kicsit a "csalás-t", de minimum tisztességtelen gyakorlat, mert a felhívás erősen megtévesztő jellegű, ugyanis belemész a játékba anélkül, hogy előre tudnád, mennyibe fog ez neked kerülni. Ezzel amúgy nem lenne semmi gond, ha miután felismerted, hogy ez egy orbitális átb@szás (de minimum nem úgy van, ahogy azt gondoltad), lenne lehetőséged azt mondani, hogy ja, köszi, akkor így mégse kérem ezeket az "ingyen" ajándékokat. De nincs, mert ahhoz, hogy megtudd, le kell adnod legalább egy olyan megrendelést, amit egyébként nem adtál volna le, ha előre tudod.
    A többi oldal használati trükköt köszönöm, ha valami csoda folytán fennmarad nálam ez az app, akkor kipróbálom.
    Egyébként meg #365 raziel01 megjegyzése jogos, én is azt az elvet vallom (és hirdetem is), hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz. Itt egyrészt hajtott a kíváncsiság, hogy hol a trükk, másrészt a szomszédom, aki rendel minden xart, állította, hogy megkapom majd, ne aggódjak, de naponta be kell lépnem...Hát nem elég ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák