Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
AssAssynn
üzenetére
"El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van."
Ezt te elolvastad? Én igen. AI által (?), sokszor "magyartalanul" megfogalmazott, nyakatekert szabály leírás, amiből így utólag persze kikövetkeztethető, hogy nem pont úgy van, ahogy sejteti (ezt azért gondoltam), de azt sem írja, hogy ezekért az ajándékokért pontosan mennyiért is kell összesen rendelni, hogy végül megkapd...Na itt szerintem ez már súrolja egy kicsit a "csalás-t", de minimum tisztességtelen gyakorlat, mert a felhívás erősen megtévesztő jellegű, ugyanis belemész a játékba anélkül, hogy előre tudnád, mennyibe fog ez neked kerülni. Ezzel amúgy nem lenne semmi gond, ha miután felismerted, hogy ez egy orbitális átb@szás (de minimum nem úgy van, ahogy azt gondoltad), lenne lehetőséged azt mondani, hogy ja, köszi, akkor így mégse kérem ezeket az "ingyen" ajándékokat. De nincs, mert ahhoz, hogy megtudd, le kell adnod legalább egy olyan megrendelést, amit egyébként nem adtál volna le, ha előre tudod.
A többi oldal használati trükköt köszönöm, ha valami csoda folytán fennmarad nálam ez az app, akkor kipróbálom.
Egyébként meg #365 raziel01 megjegyzése jogos, én is azt az elvet vallom (és hirdetem is), hogy ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem igaz. Itt egyrészt hajtott a kíváncsiság, hogy hol a trükk, másrészt a szomszédom, aki rendel minden xart, állította, hogy megkapom majd, ne aggódjak, de naponta be kell lépnem...Hát nem elég ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Apple Watch
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs