Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Más:
sok rendelésem volt mostanában. Amit a packeta hoz az automatába, azok mind agyon gyűröttek, nyomottak, sérültek... már lapos, papír terméket (falmatrica, poszter, stb) nem is merek rendelni, mert használhatatlanra gyűrik.
Ezzel szemben itt a sameday, ami megint vagy 4 napig ült a csomagon és emiatt későn kaptam meg őket (hiába rendeltem meg 2 héttel a szülinap előtt, nem ért ide...
), viszont a samedayos csomag meg hibátlan állapotban jött megint.
Szóval tudom, hogy nem én választom, hogy kivel küldjék, de vagy packeta, ami rommá trancsírozott, vagy a sameday, ami lassú. Nem is tudom melyiket válasszam. Ezt is szívem szerint jelezném nekik. Nem tudjátok, hogy melyik a megfelelő felület/gomb erre a Temu appban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgatós találkozó
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), viszont a samedayos csomag meg hibátlan állapotban jött megint.