Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Más:
sok rendelésem volt mostanában. Amit a packeta hoz az automatába, azok mind agyon gyűröttek, nyomottak, sérültek... már lapos, papír terméket (falmatrica, poszter, stb) nem is merek rendelni, mert használhatatlanra gyűrik.
Ezzel szemben itt a sameday, ami megint vagy 4 napig ült a csomagon és emiatt későn kaptam meg őket (hiába rendeltem meg 2 héttel a szülinap előtt, nem ért ide...
), viszont a samedayos csomag meg hibátlan állapotban jött megint.
Szóval tudom, hogy nem én választom, hogy kivel küldjék, de vagy packeta, ami rommá trancsírozott, vagy a sameday, ami lassú. Nem is tudom melyiket válasszam. Ezt is szívem szerint jelezném nekik. Nem tudjátok, hogy melyik a megfelelő felület/gomb erre a Temu appban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), viszont a samedayos csomag meg hibátlan állapotban jött megint.