Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van.
Én sima keresővel szedtem most össze egy szülinaphoz díszeket, ajándékokat. Kb féláron megvettem, mint itthon. Itt volt egy hét alatt, minden olyan minőségű, mintha itthon vettem volna. Valamire még időközben be is dobott egy 50%-os külön kedvezményt. Temuról apróságokat, könnyű, kis méretű dolgokat érdemes venni, azok biztos, hogy olcsóbbak lesznek, mint máshol. Nagy méretű, vagy nehéz dolgok szoktak drágábbra kijönni a szállítás miatt.
Valamelyik héten volt 3db külön rendelésem, mind 6 ezer forint körül. Olcsóbban kijött, mintha itthonról vettem volna, na és melyik bolt ad ingyen szállítást már 6 ezres rendelésnél? Egyik sem.
Tudni kell az oldalt használni.
A 8 ingyen ajándékos ajánlat túl hosszú, nincs benne kereső, és azt hiszem utána is részletekben hívhatod le a kedvezményt. Biztos megéri valakinek, de én azzal nem foglalkozom. A legjobb, ha bedobálsz a kosárba mindent, aztán vársz az emailre, hogy valamire kaptál kedvezményt, utána azt megrendeled úgy, hogy pont meglegyen az ingyen szállítás. Aztán megint teszel a kosárba és vársz a kedvezményre, megint rendelsz és így tovább apránként. Nekem ez a módszer jött be a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest