Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
El kell olvasni a magyar nyelvű szabályzatot, és abban minden benne van.
Én sima keresővel szedtem most össze egy szülinaphoz díszeket, ajándékokat. Kb féláron megvettem, mint itthon. Itt volt egy hét alatt, minden olyan minőségű, mintha itthon vettem volna. Valamire még időközben be is dobott egy 50%-os külön kedvezményt. Temuról apróságokat, könnyű, kis méretű dolgokat érdemes venni, azok biztos, hogy olcsóbbak lesznek, mint máshol. Nagy méretű, vagy nehéz dolgok szoktak drágábbra kijönni a szállítás miatt.
Valamelyik héten volt 3db külön rendelésem, mind 6 ezer forint körül. Olcsóbban kijött, mintha itthonról vettem volna, na és melyik bolt ad ingyen szállítást már 6 ezres rendelésnél? Egyik sem.
Tudni kell az oldalt használni.
A 8 ingyen ajándékos ajánlat túl hosszú, nincs benne kereső, és azt hiszem utána is részletekben hívhatod le a kedvezményt. Biztos megéri valakinek, de én azzal nem foglalkozom. A legjobb, ha bedobálsz a kosárba mindent, aztán vársz az emailre, hogy valamire kaptál kedvezményt, utána azt megrendeled úgy, hogy pont meglegyen az ingyen szállítás. Aztán megint teszel a kosárba és vársz a kedvezményre, megint rendelsz és így tovább apránként. Nekem ez a módszer jött be a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest