Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ez a baj, hogy nem érthető a leírás. Pedig van ott magyar ember, megcsinálhatná olyanra, hogy magyarok is értsék. Bár nem hinném, hogy olyan nagyon előnyös lenne, akkor nem érné meg a Temunak. Valószínűleg a leírás is azért olyan katyvasz, hogy könnyebben behúzzanak. A facebook-on írogatják, hogy milyen jól jártak vele, de szerintem azok 80%-a kamu, csak nem akarnak beégni a többiek előtt, hogy elköltöttek 80ezret, hogy kapjanak valami pár ezres vackot ingyen.
Szerintem ha beteszel egy 50ezres cuccot, nem hiszem, hogy 100ezres rendelésnél odaadja, inkább 200-nál. Sokkal jobban lehet járni most a kuponos termékekkel, nekem van olyan, hogy a 14ezres cuccot beadja 8ezerért. -
Imi1981
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Kösz az infót! Akkor gondolom minimum háromszor kellett volna vásárolni és mindig nagyobb összegért. A vége meg már ilyen 80 ezres fizetési minimum lett volna valószínű. Nem fejeztem be a vásárlást inkább. Már nem olyan olcsó a temu azt látom. Persze vannak ilyen apróságok amiket még mindig megéri innen venni de drágább cuccokat már nem igazán.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem is tudom igazából mire szamitottal.
Nyilvan nem fognak 7 ezres vasarlasra 50 ezres cuccot adni. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ezek szerintem annyira nem megérősek.
Kinézel 1 forintért valamit, aztán kell mégy egy csomó minden hogy megkapd azt is.
Sokat kell baszkódni vele.
Ami jó, ha van kuponod, ezt chaten is tudsz kérni tőlük.
Illetve a kreditvisszatérítés, bár mostanában már az sem az igazi, de valamennyi visszajön a vásárlásból.
Ami még jó azaz ár igazítás, fizetés után 30 napig lehet kérni, ha valami olcsóbb lett kreditben vissza adják a különbözetet. Célszerű a 29. napon kérni. -
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Engedd el. Kollégámnak 3szor kellett rendelni mire beadta neki külön rendelésben a 3 db 1ft os terméket.
-
elpescador
junior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Igen, köszi, ott meg is találtam.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Sziasztok,
milyen reklamációt lehet indítani abban az esetben, ha egy rendelésben több terméket vettem, és a kiküldött csomagból hiányzik egy termék. Ugye a csomagot átvettem, megérkezett, és a reklamáció inditásánál ezt kiválasztom, viszont azután már nincs olyan választási lehetőség, hogy a termék nem érkezett meg, csak hogy törött, tévedésből rendeltem stb.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Dettó itt is. A feladás után egyből kaptam a forma emailt, hogy hűséges vásárló és egyszeri visszatérítés , stbstbstb...mindezt egy +10k-s rendelésnél ami széthullott.
Már nem volt meg a vonalkód/régi csomagolás, de így ezt most megúsztam
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem. De a legtöbb boltban ez így működik. Ha lejárt az akció akkor ez van sajnos.
-
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ez a "CSOMAGOLD BE BIZTONSÁGOSAN A TERMÉKEKET, hogy ne sérüljenek meg a visszaküldés során" elég vicces.... Néha (sokszor), nem rajtuk múlik, hogy nem törik ripityára a cucc, amit küldenek....
Beledobálja egy szürke zacskóba az összes kacatot, aztán kész.... -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A termék csomagolásán legyen rajta az eredeti címke. A legjobb ha a saját zacsijába rakod.
És amibe belerakod, azon ne legyen idegen címke. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem is kell.
Bemész a hozzád legközelebbibe, bemondod a kódot és kész. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Csak Packeta ponton lehet visszaküldeni, automatás lehetőség nincs.
-
benfolds
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
ezt jó tudni, köszi.
spames emailt használok temu-n, nem nagyon szoktam nézni, legközelebb figyelek erre. -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ha nem volt még visszaküldésed, akkor lehet csak ez lesz most.
Nekem volt a kezdet kezdetén egy led-es projektoros izzó, amit tévesen vásároltam.
11000Ft volt az értéke.
Azt visszaküldtem rendesen és azóta semmit nem kérnek vissza,
hanem egyből visszatérítik az árát, pedig most volt egy 7600Ft-os
szintén projektoros H7-es izzó készlet ami egyfolytában kiolvasztotta a gyári biztosítékot. Kértem visszatérítést arra is, de nem kérték hogy küldjem vissza.
Általában kredit-ben kérem vissza a pénzt, mert úgy is elköltöm.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én abban szoktam amiben küldik csak ki kell fordítani a zacskót, mert régi címke nem lehet rajta. Így a fekete oldala lesz kívül.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A rendeléseidnél van, hogy visszaküldés. Indoknak kiválasztod, hogy túl nagy/túl kicsi vagy már nincs rá szükséged.
Kapsz egy packeta feladási kódot amit packeta csomagküldési helyeken tudsz feladni. Automatában nem. Címkét nem kell rá nyomtatni a csomagra majd a boltban raknak rá.Aztán ha megvan a kód akkor a másik rendelésnél kiválasztod, hogy a led izzó nem működik és fel fogja ajánlani, hogy az elsőnek kapott kóddal egy csomagban add fel azt is. Vonalkódja jó ha megvan a termékeknek de küldtem már vissza kabátot vonalkód nélkül és nem szívóztak rajta.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nincs ilyen, hogy küldjenek egy nagyobbat.
Ingyenes visszaküldés van amikor visszakapod az árát. Utána meg azt rendelsz amit akarsz egy új rendelésben. Nagyobb méret vagy másik ruha vagy bármi. -
AssAssynn
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ők házhoz viszik.
-
BoB
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én kétnaponta kapok ilyen kuponokat...
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Sikerült össuzeválogatni a cuccot és kifizetni.
Viszont továbbra is elérhető ez a 10ezer Ft-os kupon 20ezer Ft vásárlásnál.
Ki is próbáltam, pakoltam a kosárba a cuccokat és valóban, megint lehetne alkalmazni. Mutatja a fizetendő összeget, hogy pl 20500 Ft kosárértéknél 10500 Ft a fizetendő.Kíváncsi vagyok, hányszor lehetne ezt eljátszani a kupon dátum szerinti érvényességéig, ami ma éjfélig érvényes. Az elérhető kuponoknál is látszik ez a kupon. De mástra most nem akarok költeni, hogy ez kiderüljön.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Szerintem ha rámész oda ahol az összes kupon látszik ott mutatni fogja mikor jár le.
-
raziel01
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én még nem találkoztam ilyennel. Kupon? Vagy valami külön promóció?
Kupon általában 3 napig érvényes. De ügyfélszolgálat robotnak írsz "kupon újraaktiválás" és ki tudod választani egyszer ami 3 hónapon belül járt le. Nekem már sokszor bevált. -
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem ugyanúgy jönnek a tangás bikini szettek....
-
Héraklész
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nyilván ez egy folyamat. Előbb-utóbb az lesz, hogy csakis kizárólag személyi azonosítóval netezhetsz, bankolhatsz, közlekedhetsz, vásárolhatsz.
A temu csak egy vállalat amelyik próbál megfelelni a nyugati elvárásoknak, némi hibával. -
BoB
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Bankkártyával gyerek is rendelhet, rokonnál a kártyát odaadják a gyereknek, magának szokott rendelni a Temu-n. Saját Temu fiókja van. Szóval megértem ezt az ellenőrzést.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Semmi ilyen nem volt. Csak az appon belül nyomtam egy okét.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Örülj neki, én meg visszakérem ezt. Mert egyszer engedélyeztem a megjelenést egy terméknél, azóta dobálja be a női hátsókat kéretlenül. Nincs itt a helye.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Most nézem, nem is nyitja meg az adott terméket, tehát fotók nélkül sem tudhatok meg róla semmit. Visszalép a főoldalra.
Ezek de kretének. -
tatabike
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Érdekes. Nem ilyen nagy kosárszerű cuccba szedik ki? Mondjuk aztán abból meg beönti a raktérbe...

Nekem egyszer az iMile futár lekávézva hozta ki, de elnézést kért, és megvárta, hogy kibontsam, nem lett-e baja.
-
digiharcos
újonc
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem is megérkezett..... de a szokásos neylon zacsiban jött és a doboza meggyűrődött. A LED izzók E27 működnek a mai napig.
-
AssAssynn
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Vettem igen, egy 5-ös csomagot, mivel műanyag ugye, ezért épségben megjött, kartonban volt, de hát az meg a zacsiban, szóval ez nem óvná meg. Szépen és jól világít, bár még csak egyet használok belőle.
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én pont ma kaptam meg.
Dobozban 4db 5w-os. <----
Nincs nagy fénye, de wc-be hálóba pont elég. -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Web-es felületen rendeljél, ott nincs ez a sok f...ság.
Én 1x telepítettem fel telóra az app-ot és másnap már tiltottam is
az értesítéseket és pár nap múlva már le is pucoltam az egészet. -
digiharcos
újonc
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Erre vannak varázskódok amit a keresőbe kell beírni, és folytathatod Az AI chat-ben le tudod kérdezni.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Tudom, még mindig.
Várni kell. Egyik sem alap akció, random dobálja, az utolsó kredit visszatérítés után jött még kétszer. -
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Várni kell. Nekem június 13 óta július 30.-án küldött újra kredit visszatérítéses mailt.
Igaz jól megkavarták. -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem mindig hozták rendesen a csomagot, a Temu oldalán meg nyomon lehetett követni. Inkább kattintás vadász cikk szerintem.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt velük.
Ugyan a csomagkövetés nem működik, időablak nincs megadva mikor jön a futár, futár számát nem látni hogy esetleg rácsörögjek. Ugyan a címkén nincs megadva a címzett száma de valamelyik ledolgozós napon hívott hogy jönne, következő munkanapon jött.Szerintem ez is olyan mint minden futár cégnél, a kiszállítás minősége függ a futártól és/vagy a depótól.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A kosárnál kiválasztom, amit kifizetek, majd "pénztár gomb", felugró ablakban a "Tovább a pénztárhoz". Ekkor látható lesz a szállítási cím, mellette tőle jobbra a szállítási információk, ott a kattintani a "csomagokat küldhetjük a...." feliratra, majd az ott felugró ablakba beírni az irányítószámot és kiválasztani a címet, ott van lehetőség a térképen pontosítani a közeli automata címét. Nekem így sikerült. elnézést lehet kicsit bonyolult lett.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A lakcím az alap, egy adott vásárlás során a lehet megadni az automatát, de hogy ez a következő vásárlásnál is meg kell-e adni vagy alapként marad, az még nem tudom.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Tehát akkor legyek elégedett, mert te az vagy? Ha azt gondolod, hogy az életem értelme, az hogy olyan dolgokat találjak, amibe bele lehet kötni, akkor tévedsz, nagyon örülnék, ha nem kéne a ki.....tt Temu értetlen ügyfélszolgálatával levelezgetnem, marhára eltudnám mással is tölteni az időt. A címkézésbe, hogyne kötnék bele mert semmi nem indokolja, mint írtam egy Alis csomagomat sem címkézték át, eddig. Ha te azt gondolod Kínából jött a csomagod...max egy eu raktárból.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
7 nap alatt, kétséges
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Szerintem nincs.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Igen problémás, mert át kell bumlizni a városon, ők is lehette volna rugalmasak és át is hozhatták volna címre, ha már telefon és email alapján beazonosítottak.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem nagyon lehet kiszámítani a szállítást.
Nekem most iMile hozza, előtte packetára ment. -
Đusty
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nekem teljesen random jön, hol csomagpontra hol a közeli postára, hol kihozzák a címre. Első kettő 100 méteren belül van.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem mindent lehet csomagpontra kérni.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Vásárláskor ki tudod választani a kosárból hogy mit akar megvenni.
-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nem találtam én sem, de tedd be a kosárba, aztán majd kapsz értesítést hogy megkapod olcsóbban

-
Met
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Én sem értem miért nem pörög.
Van kredit rendszer (nem tudom mióta).
Ha bizonyos termékeket veszel annak az árát kreditben vissza kapod (de lehet többet is) csak igényelni kell a visszatérítést. Csak az appból működik.
Nem kell minden szart összevásárolni, mert ha valamit ami kell, párszor megnézed, előbb utóbb bekerül a kredit visszatérítéses cuccok közé. Milyen érdekes mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Beledobálja egy szürke zacskóba az összes kacatot, aztán kész....
spames emailt használok temu-n, nem nagyon szoktam nézni, legközelebb figyelek erre.
Ezek de kretének.