Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
És, ha már ennyire benne voltam a történetmesélesben, leírom a végét is, mert ez is lényeges:
ma meg is jött a futár, minden rendben ment.
A lényeg, hogy a rendelésemben volt sok papír alapú cucc: füzetek, színezők, matricák, stb, persze mindet simán csak zacsiba teszik, nem kartonba. A lényeg, hogy mind hibátlan, gyűrődés mentes állapotban jött meg ezúttal! Pedig nagy és nehéz csomag volt, sok termékkel, amik között némely nehéz is volt, szóval lett volna lehetősége megnyomódni.
Ez azért fontos infó, mert én többször rendeltem már ilyen sérülékeny árut, és amikor packetaba, csomagboxba jött, akkor mindig nyomott, gyűrött lett. Viszont ez már a második alkalom, hogy a sameday hozott ilyen árut, es mindkét alkalommal hibátlan volt a csomag! Szóval, ha ilyesmit rendel az ember, akkor az a jó, ha a sameday hozza, különben megsérül az áru. Már csak azt kell kitalálni, hogy a rendelés bármilyen összetevője szerepet játszik-e abban, hogy melyik futárral küldik, vagy 100% random.
És még egy további következtetés. Ezek szerint nem Kínában, nem a repülőn, nem is a fel-le pakolásban, hanem a magyar csomagfeldolgozás során sérülnek meg ennyire a csomagok. Bár hallottam már helybélieket, ahogy azon szörnyűlködnek, ahogy a csomagbox feltöltés zajlik... lehet nem országos szintű a probléma velük, csak régiós.Amúgy 10-12 munkanap alatt jött meg a csomag, így karácsony előtt is. Kb átlagos szint. Sok futár fordult meg a héten nálunk, kérdeztem őket, hogy mennyire nagy az őrület, azt mondták nem vészes és már kifelé jönnek belőle. Volt olyan magyar mini webshop, ahonnan most hétfőn rendeltem és tegnap szerdán már jött is az áru MPL-el, szóval lehet javult már a színvonal a korábbi évekhez képest. Ezt is csak tanulságképpen írom le, mielőtt valaki kérdezné.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi