Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
És, ha már ennyire benne voltam a történetmesélesben, leírom a végét is, mert ez is lényeges:
ma meg is jött a futár, minden rendben ment.
A lényeg, hogy a rendelésemben volt sok papír alapú cucc: füzetek, színezők, matricák, stb, persze mindet simán csak zacsiba teszik, nem kartonba. A lényeg, hogy mind hibátlan, gyűrődés mentes állapotban jött meg ezúttal! Pedig nagy és nehéz csomag volt, sok termékkel, amik között némely nehéz is volt, szóval lett volna lehetősége megnyomódni.
Ez azért fontos infó, mert én többször rendeltem már ilyen sérülékeny árut, és amikor packetaba, csomagboxba jött, akkor mindig nyomott, gyűrött lett. Viszont ez már a második alkalom, hogy a sameday hozott ilyen árut, es mindkét alkalommal hibátlan volt a csomag! Szóval, ha ilyesmit rendel az ember, akkor az a jó, ha a sameday hozza, különben megsérül az áru. Már csak azt kell kitalálni, hogy a rendelés bármilyen összetevője szerepet játszik-e abban, hogy melyik futárral küldik, vagy 100% random.
És még egy további következtetés. Ezek szerint nem Kínában, nem a repülőn, nem is a fel-le pakolásban, hanem a magyar csomagfeldolgozás során sérülnek meg ennyire a csomagok. Bár hallottam már helybélieket, ahogy azon szörnyűlködnek, ahogy a csomagbox feltöltés zajlik... lehet nem országos szintű a probléma velük, csak régiós.Amúgy 10-12 munkanap alatt jött meg a csomag, így karácsony előtt is. Kb átlagos szint. Sok futár fordult meg a héten nálunk, kérdeztem őket, hogy mennyire nagy az őrület, azt mondták nem vészes és már kifelé jönnek belőle. Volt olyan magyar mini webshop, ahonnan most hétfőn rendeltem és tegnap szerdán már jött is az áru MPL-el, szóval lehet javult már a színvonal a korábbi évekhez képest. Ezt is csak tanulságképpen írom le, mielőtt valaki kérdezné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- CSERE IS! Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8/256 Aurora Purple
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs