Új hozzászólás Aktív témák

• AssAssynn

addikt

Van egy dilemmám.
    Sok rendelésem volt az elmúlt időszakban, de még egyet sem értékeltem. A többség 5 csillag, de volt egy-két használhatatlan, vagy ami hamar tönkrement. Gondoltam rá, hogy elkezdem kiszórni az értékeléseket, de mindent jogosan, szóval lesz, amire nem 5 csillagot adok, hanem mondjuk 1-et, vagy 3-at.
    Ilyenkor ugye van, hogy a Temu felkínálja, hogy visszaadja a pénzt, vagy visszaküldhetem. Még ez is rendben van.
    Viszont máshol olvastam, hogy aki többször küldözgetett vissza, meg kért visszatérítést, az egy ideig nem kapott akciókat. Így viszont meggondolnám, hogy adjak-e 1 csillagot, vagy fogadjak-e el visszatérítést, mivel az akciókkal, extra kedvezményekkel elég sokat spóroltam eddig is, és mindent nagyon kedvezményes áron vettem. Szóval, ha megvonnák a kedvezményeket tőlem egy ideig, akkor lehet még rosszabbul is járnék, mert igaz, hogy visszakapnék néhány ezer forintot, de cserépe többet buknék az akciók elmaradásával, ha mindent teljes áron kellene megvegyek.
    Ez tehát a dilemmám. Nektek mi a tapasztalatotok ezzel? Mit gondoltok erről az egészről?

Új hozzászólás Aktív témák