- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
AMD Power #1788 üzenetére
A divergencia amiról szóvan az indikátorokban előrejelzik a trendek törését. Tehát megállni látszik ez a tendencia, sőt egy korrekció következhet, egeysek szerint 260-270 forinton. Szükséges is, nem is elsősorban az EURHUF miatt, hanem a svájci frank miatt, mivel egy halom hitelünk ebben van, nem csak lakossági szinten. 350-400Ft-on beszélnek ugye államcsőd közeli helyzetről, alátámasztani és megcáfolni sem tudom, de mivel ezeket neves személyek mondják ezért nagyon sok hazai befektető ad a szavukra, s mivel egyre kevesebben veszik .. veszik a fenét, tartják meg a magyar állampapírokat ezért a szavunk már igen sokat nyom a latba.
Ha tényleg azon gondolkodsz, hogy más devizába teszed akkor darabonként porlaszd bele a pénzt, ez szigorúan szvsz (cost average hatás). A befektetésemnél is ezt fogom tenni a pénzemmel, így ha esetleg ellenem is dolgozk az ár akkor azt nem teljes bekötni kívánt összegemre érződik, hanem az épp bekötött mennyiségen, s mivel vásárol az ember így alacsonyabban is, meg magasabban is (ha odafigyel a kötések idejére akkor meg a korrekciók alját veszi csak meg) és egy-két éven belül elég jól jön ki a dologból. Persze azért nem árt hosszabb időtávban gondolkodni. Ezt nekem elsősorban befektetési alapokra javasolták, devizánál nem tudom mennyire érdemes használni, de hogy egy ilyen magas áron mindent bele, hát te tudod. Persze ez a magas elég relatív, ha nem fékeződik itt be a trend. . . Elég kemény spekulációk is folynak a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest