- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Na, akkor előlehet venni az emlékeket....(mi anno direkt arra játszottunk, hogy kento legyen
többiek imádtak érte mert mindenki nyomta)....
A technikai elemzésben eleve benne van egy önbeteljesítő hatás, bár én nem így szoktam hívni. Az emberek bizonyos történésekre többnyire ugyanúgy reagálnak mint a múltban. Hogy melyik indi jó, azt meg kell vizsgálni. Kell egy kis előny, azt meg csak úgy tudsz szerezni ha nem ahhoz a tömeghez tartozol aki veszít, ergo kérdezd meg őket mit használnak és azt kerüld el....mondja egyik mentorom...tudom, tudom más tollával ékeskedni...de ez inkább egy info morzsa amin kellően ellehet rágódni.
Tesztelj, fejlessz, figyelj, tanulj és legfőképpen fegyelmezd magad....és meglesz az eredménye....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest