Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Na, akkor előlehet venni az emlékeket....(mi anno direkt arra játszottunk, hogy kento legyen többiek imádtak érte mert mindenki nyomta)....
A technikai elemzésben eleve benne van egy önbeteljesítő hatás, bár én nem így szoktam hívni. Az emberek bizonyos történésekre többnyire ugyanúgy reagálnak mint a múltban. Hogy melyik indi jó, azt meg kell vizsgálni. Kell egy kis előny, azt meg csak úgy tudsz szerezni ha nem ahhoz a tömeghez tartozol aki veszít, ergo kérdezd meg őket mit használnak és azt kerüld el....mondja egyik mentorom...tudom, tudom más tollával ékeskedni...de ez inkább egy info morzsa amin kellően ellehet rágódni.
Tesztelj, fejlessz, figyelj, tanulj és legfőképpen fegyelmezd magad....és meglesz az eredménye....
fulekitrading.wordpress.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest