Új hozzászólás Aktív témák

• fatpingvin

addikt

válasz Kergeboci #1408 üzenetére

ja igen, nagyon erős színe van, festéknek is elmenne :D az én celadon gaiwanom és a hojin készletem már stabil sötétbarna belülről.

a végére eléggé földes íze lesz, én mondjuk azt is szeretem. az első 2-3 felöntést érdemes kifejezetten rövidre hagyni szerintem, nyilván a legelsőnél az ébredés idejét is beleszámolva.

egyszer elkészítettem a kenyaihoz hasonlóan hosszú áztatással... hát azt hittem az agyvelőmet szétkeni a hátam mögötti falon amikor belekortyoltam :D majdnem olyan durva mint az "ork puer" amit a pult mögött ittunk annak idején (olcsó szálas puerből tizensok gramm egy hojinba, forró víz rá és megvárod amíg kihűl benne, majd egyben megiszod. konkrétan savanyú és viszkózus főzet, olyan mint a kőolaj. de egyenesben tart alvás és evés helyett is :D )

szerk: a burmait én kifejezetten szeretem úgy inni ahogy az egyszerűbb sötét puereket: egy csipetnyi sóval :) ajánlom mindenkinek egyszer kipróbálni, egészen megváltoztatja a teázás dramaturgiáját. egy nagy csészébe tényleg csak egy késhegynyi só.

Új hozzászólás Aktív témák