- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
na, ez a Burmai vörös tényleg ütös, olyan színe van, hogy csak pislogok. Kicsit lehet túl sokat áztattam a végén, kezdett kicsit földes fás puer íze lenni, és úgy megfogta a céges poharat, szerintem ki se fog jönni belőle

más:
elkezdtem szemezgetni ezzel a mate őrülettel, kezdő szett, beavatás nap, második napi szerencsétlenkedés és 4-5szöri felöntés már megvolt. Hatásra mintha jó pár káve lefolyt volna, íze kezdetben szörnyű/furcsa és még a nem bejáratott tök miatt gondolom keserűbb mint kéne, de az utóíze tetszik, van egy sejtésem, hogy ez némi gyakorlás meg jobb tea választás után be fog jönni.Mondjuk azt még lekéne csekkolnom, hogy a vérnyomásomra hogy hat. A pulzust emelte azt érzem

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest