Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz
klaca1978
üzenetére
Color grading tud ezen segíteni, amikor ennyire szar a forrás. Csak azzal meg máshol jelentkezik majd elmosódás.
Az ilyen jellegű sávosodás és blokkosodás minden alacsony minőségű és/vagy tömörített forrásra jellemző kivétel nélkül, tök mindegy min nézed, és ugye különösképpen a sötét részeknél van jelen. -
GhostVector
junior tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Milliószor ki lett tárgyalva, hogy alapból a videó rossz.

Vhiktor
"Irtam mar hogy a video ilyen. Csinaltam rola screenshotot, nem a kepernyorol, hanem a renderrol.Minel magassbb fenyeronnes minel alacsonyabb gamman nezed annal jobban latszik. Oleden latszik a legkevesbe."
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Nekem c805 van optika használva(hdmi nincs neki) egy régebbi dolbydigital és dts erősítővel --- még az előző rendszer frissítésnél ,csak ha a hangkimenteteknél a mélynyomóra állítottam akkor jöttek át rendesen az adott hangformátumok , automatán sosem, még optikán sem ---- most a legújjabbon (gyári 509 ha jól emlékszem) , most ahogy kell az optikán jön át rendesen (persze ilyenkor a tvnek nem használható a hangja), autómatán itt sem---ja és én csak a gyári lejátszót használom
amúgy van külső 4K lejátszóm bedobozolva
-
Swenk
aktív tag
-
Swenk
aktív tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Van amit tud, van amit nem.A 7.1-et nem tudja átküldeni, de le tudja játszani a saját, belső hangszóróin. /persze, mert a 7.1-ből 2.1-et csinál/
Viszont remekül átküldi a streming szolgáltatók 5.1-es atmoszát, a DTS X-et 5.1-ben, DD+-t stb. Nem tudom, hogy van-e olyan tv, amelyik tudja a 7.1-et, THD-t küldeni avr-re. -
kokokka
addikt
válasz
klaca1978
üzenetére
Lehet, hogy nem értem. ARC-ba van dugva a HDMI TV-be és Onkyo-ba is. Az a terved, hogy pl. Atmost játszol le a TV belső lejátszójával, és az Atmos-ban is szólaljon meg az erősítőn? Mert ennek működnie kéne, nálam is jó a C765-ön. Nem mintha használnám a belső lejátszót bármire is, de teszteltem ezt a részét is. 676-os Onkyo-m van egyébként.
-
blakey
titán
válasz
klaca1978
üzenetére
Gyakorlatilag 2 tábor létezik, egyik szerint mindent lejátszik a TV, másik szerint csak megjelenítő és jobb egy külső lejátszót használni. Utóbbi táborát erősítem, Soha nem voltam kibékülve a TV-k lejátszási képességeivel, legyen az kép, vagy hang, mindig a külső lejátszó volt a jobb és valószínűleg az is lesz. Egyszerű, alkalomszerű lejátszásra jók a TV-k lejátszási képességeik, de minőségi képhez és hanghoz kell a külső lejátszó.
-
kenicsab
tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Egyébként vállalható a 65" is kb 2,5-3 méterről, (pénztárca függő)
tudnillik minél nagyobb a felbontás, annál közelebbről lehet nézni,
van is egy táblázat hozzá.Nekem jeleneg 65c805 lóg a falon és elégedett vagyok vele,
természetesen ma már más típust választanék.Igen, érthető a választás nehézsége.
-
kenicsab
tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Szia!
Minden tisztelettel az alábbi táblázat szerint:
TCL 55c805 228e alacsony ár
TCL 55C89K 270e közepes ár
TCL 55C7K 280e közepes ár (gyengébb hw mint a C8K,,,)
Hisense 55U8Q 349e magas ár
TCL 65C8K 477e nagyon magas ár (túl nagy átmérő!)
Nem azonos kategória, de picit úgy tűnik,
mintha a nem kereslet találkozna a nem kinálattal?És tényleg nem bántásból írom,,,
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Nálam a 75"c805nek az 500as és az 1000es Gb vinyókkal se volt gondja ---de a 120Gb/rész környéki Gyűrűk Ura sorozatba beletört a foga
(újra indulnak a részek egy idő után ,ha beletekerek onnan is ---- de van külső 4K lejátszóm, ez nem zavar ---amúgy csak a beépített lejátszót használom általában ---van egy 55"os u8qf hisense 2020as annak nincs ilyen gondja ) 70-80 gigás filmekkel nincs gond . -
zsolt501
nagyúr
válasz
klaca1978
üzenetére
C805 szépen kezeli a külső meghajtókat pl. NTFS meghajtót olvas minden gond nélkül 130GB-os filmet is lejátszotta róla,
FAT32-t és EXT4-et ír is, de nagy hasznát nem látom hogy a TV írjon rá, mert pl. TV adást nem tud rögzíteni.
Én 2TB-os SSD-vel teszteltem, de vitte az 1TB-os HDD-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

amúgy van külső 4K lejátszóm bedobozolva
Vhiktor